israil yapımı olunca ne oluyor. israil Allah düşmanı değil ki. Farklı şekilde inanıyorlar sadece. Ayrıca israil toplumu sürekli kendini geliştiren okuyan egiten bir toplum. onca zorluga ragmen oldukca faydalı seyler yapıyorlar. ortadogunun çölünde açmış bir çiçek gibi.
kola aşırı şekerli olduğu için kalp hastalıklarına ve şeker hastalığına yol açıyor ve vücutta toksit birikimini arttırıyor. senin sağlığına zararlı olması bir yana genetik rahatsızlıklar çocuğuna da aktarılacak ve belki şeker hastası olacaklar.
etkileri 3-4 nesil sonra görülür ve kalıcıdır, geçmez genetik rahatsızlıklar bunu unutma. torunun insülin iğnesi vurmak zorunda kalırsa sen kola içtiğin için olabilir yani
çok şekerli ve en sağlıksız şeker türü kullanıldığı için her gün bir bardak içsen kalp sağlığında ciddi düşüş olacağı için. kendine zarar vermiş oluyorsun. domuz etiyle aynı sebepten gibi yani
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Hayır değil
bence bu siteyi sil sen. hayatını kazan
Hayatım var zaten. siteyi seviyorum ama siz böyle 10 yaş sorularını bırakabilirsiniz.
Kolanın içinde alkol olduğunu duymuştum emin değilim ama
alkol yok ama çok şekerli kalp sağlığı düşmanı.
Kola için tam bi fetva yok o yüzden bişey diyemicem
her devirde zararlı içecekler çıkacak, kutsal kitapta hepsinin adının tek tek yazması gerekmiyor. sen zararlı olduğunu bilerek içiyorsan günah.
Çok günah cehenneme girmek istiyorsan 1 bardagi yeterli
o kadar da değil
Yoo okdr Allah günahlarını affetsin kola israil yapimi münafıkların elinden cikn haram haram
israil yapımı olunca ne oluyor. israil Allah düşmanı değil ki. Farklı şekilde inanıyorlar sadece. Ayrıca israil toplumu sürekli kendini geliştiren okuyan egiten bir toplum. onca zorluga ragmen oldukca faydalı seyler yapıyorlar. ortadogunun çölünde açmış bir çiçek gibi.
Bunu biliosunda colanin günah olmadığını mi bilmiosun
kola aşırı şekerli olduğu için kalp hastalıklarına ve şeker hastalığına yol açıyor ve vücutta toksit birikimini arttırıyor. senin sağlığına zararlı olması bir yana genetik rahatsızlıklar çocuğuna da aktarılacak ve belki şeker hastası olacaklar.
Neden günah olsun? Kendi kendinize günah haram koymayın, asıl bu günahtır.
Abi ciddi değilsin dimi
ciddi olmamı istersen, çok yoğun şekerli ve saf su kirletilerek hazırlanıyor. büyük olmasa da günah domuz eti yemek kadar.
ne alaka niye günah olsunki
Buzlu mekruh, zero çok günah
neden günah olsun. İsraile gidiyor diye mi
şeker bombası olduğu için şeker hastalığı ve kalp hatalıklarına sebep olduğu için.
ayrıca şeker hastalığı nesilden nesile aktarıldığı için çocuğun olduğu zaman onun da sağlığıyla oynamış oluyorsun. nesilden nesile günah yani.
aile büyükleri senelerdir içiyor bi halt olmadı. doğruysa eğer dincilere sorulmalı bence
etkileri 3-4 nesil sonra görülür ve kalıcıdır, geçmez genetik rahatsızlıklar bunu unutma. torunun insülin iğnesi vurmak zorunda kalırsa sen kola içtiğin için olabilir yani
o zman geleceği kurtarmak için evlenmem lazım.
israilin kara zıkkımı olmadan yapamıyorsun anladım
bir zevkim bu var
şalgam iç
sevmiyorum haftada bir içiyorum bunun dışında içmem farklı bir şey
küstüm bb
şalgam sevmiyorum diye mi?
Kitapta yazmıyor.
ince :)
Sor bakalım hiç buz görmüşler midir?
Sevap
ama sevap diyorsun da şunu unutuyorsun, gazı kaçınca içersen tadı kaçar
Harbi mi
Sevap. Başka soru? 😂
Niye günah olsun ki
çok şekerli ve en sağlıksız şeker türü kullanıldığı için her gün bir bardak içsen kalp sağlığında ciddi düşüş olacağı için. kendine zarar vermiş oluyorsun. domuz etiyle aynı sebepten gibi yani
Doğru haklısın da şu an sağlıklı bir şey yok ki ekmekte dahi gluten ve bromür var bunlar hasta eden şeyler
glutenle uğraşılmaz zaten de. kola içmek zorunda değiliz.
Değil