Hiçbir açıklama yapma gereği duymadan bütün iletişimi kesmek istiyorum aslında ama ayıp mı olur bilemedim. Nasıl yapsam sizce? 🥺

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Selamlar,
Bir anda irtibatı kesebilirsin. İlk günlerde biraz üstüne geleceklerdir. Fakat daha sonra durumu kabulleneceklerini düşünüyorum. İşim var, hastayım, yoğunum gibi türlü bahaneler ile uzak durabilirsin bunlardan. Zamanında tarafımdan denendi ve onaylandı emin olabilirsin.
Cevap
7Cevap
Onlar ile konuşmak istemediğini söyleyerek
Böyle yapacaksın.
Olmuyooor yapamıyorum 😭
Ya ters teperse?
Telefonlara geç dönmeye başla, duymadım etmedim de. Yavaş yavaş da hiç açmamaya başlarsın. Ben çocukluk arkadaşımla bağı böyle böyle kopardım.
Sen bu dünyada teksin. Bir tane daha senden yok. Seni üzen kişilere karşı acaba ayıp olur mu diye düşünme
hayatında istemediğin insanları direkt irtibatı kes hiçbir şey olmaz daha iyi olur bence
Ben direk mesaj atsalar ya da arasalar cevap vermiyorum bir süre sonra bitiyor arkadaşlık zaten
Bende aynı durumdayım ama aynı sınıfta olduğumuz için bu pek mümkün olmuyor aranıza koyabileceğiniz kadar mesafe koyun yavaş yavaş aranız açılacaktır zaten
Her zaman mesafeli olmak guzeldir net olarak cizgini çiz is arkadasi vs ise hergun görmek zorunda oldugun biriyse daha sinir bozucu
Görüşmeyerek mesajları arşivleyerek
Ama hep görüyorum 🥺
İş yerinden biri mi ki
Değil de işte görüyorum hep kendisi olmasa bile ismini falan
Atıcan engeli geçicen miss gibi
Sağlıklı sınır nasıl çizilir diye arat
Vakir tamam artık seni terkediyorum diyerek
Açıklama yaparım
uzaklasss ve çattt
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?