Biriyle arkadaşlığımı nasıl bitirebilirim?

bir arkadasim var. gayet edepli. ancak erkeklerle biraz rahat konusuyor. hadi ben kasintiyim biraz diyelim. gozleri fildir fildir. az menfaatperest. parasal konularda. bu oksuz yetim buyumus. benimde ailem var ama bir yere kadar. neyse. katlanamadigim yonu biraz emrivaki. ve gecen gun ona sevdgimi soyledigim cocukla konusurken gordum. normalde de kpnusurlardi. ama sanki yakin konusuyorlardi. ve cocuk beni gorunce hemen kacti. bir sey demis olabilir. bugunde kizla az konustuk. isim var onu bkliyorum filan dedim. ne isi gibi bise sordu. brnde is iste kucuk bir is. dedim ne kiziyon bee dedi. kizdim mi dedim kizdin dedi. bnde kizmadim vs k. bakma dedim. onmli degil dedi normal konustu bise olmamis gibi. Beni sevdigini takdir ettigini özendigini imrendigini vs soyler ama aslinda kizlar onu sevmiyordu ve bana kaldi diyebilirim. Karakterlerimiz baya zit. ben durustum o ise fazla durust ddgil. o emrivaki ben tam tersi. sonra arada kaba arada da edebiyata bagliyor. ben ise normalim arada felsefe yapsamda.
kinamak istemem dogrusu. ama surekli aile sorunlarindan bahsediyor. benim bahsetmedigimi de biliyor. zaten o cocugu da guvenmiyorsun deyince sasirtmak icin soyledim. yoksa soylemezdim hayatta. Onun icin degilde kendim icin fedakarlik yapmaya calisiyorum aslinda. Beni hep arar sorar. ben uzaklassin diye acmadim. ama olmadi. cunku kiramazdim. sonra ne bileyim iste.

ondan cogu kiz nefret ediyor. cunku hazir cevap ve emrivaki biri. Erkeklerde hep onun olsun istiyor. Asktan kactigini soyler ama biraz safca bu konularda ya da ciddi bir oyuncu.
offf cok uzun yazdim. Ama ben arkadas kalmak istemiyorum. nedenini bilmiyorum ama bunu daha fazla devam ettirmek istemiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
zorbalik mukemmellik mi sizce? ne yoktan yere. ne de kiskaniyorum. ben zaten sahip olmadigi onca seye sahibim. onun da sahip olduklari var. ama ben zaten istedigimi yasiyorum. neyini kiskanayim onun? o benim yerimde olmak istedigibi soyler. surekli kendini over ve bizi asagilama modunda ben bir is iste kucuk bir is dedim diye laf carpti ve bunu herkese yapiyor. mafem seviyor neden laf carpiyor anlamadan konusuyor?
Biriyle arkadaşlığımı nasıl bitirebilirim?