Erkek arkadaşımdan şiddet görüyorum, aileme anlatamadım. Ne yapmalıyım?

1.5 senedir çıktığım erkek arkadaşımı yanlış tanımışım ve uzun süredir şiddet görüyorum aileme anlatamıyorum ayrilmak istiyorum ama bırakmıyor sürekli rahatsız ediyor evime geliyor cikmazsan babana anlatırım herşeyi diyor polise desem ailem öğrenir ve olaylar büyür abisi babası ailesi musallat olur ne yapacağım hakkinda bi fikrim yok her gün ağrılar içinde eve geliyorum dışarı çıkmak istemiyorum bi şekilde çıkmak zorunda kalıyorum polis ve aile kesinlikle karışmamalı olaylar çok kötüye gider ayrılmak istiyorum ona dair hicbir sey yok icimde sürekli psikolojik ve fiziksel şiddet görüyorum sosyal medya kullanmamı engelliyor ne yapabilirim kurtulmam için?

Güncellemeler
+1 yıl
Aileme anlatırsam babam dayanamaz basına iş alır cezaevine girer basimizda koruyacak baska kimse yok onun ailesi musallat olur bu sefer bir şekilde buluyorlar yine engelliyorum ablamı annemi ariyor taşındık kısa bir süre önce evimizi buldu sürekli takip ediyor engelliyorum başkalarından ariyor ablami ariyor engeli kaldirsin diyor daha önceki ilişkisinde de şiddet uygulamis şikayet etmis eski sevgilisi abisi babası kızın ailesini mahvetmiş korkum yok ama bunun sonu her yoldan kötü
Erkek arkadaşımdan şiddet görüyorum, aileme anlatamadım. Ne yapmalıyım?