Bakıyorumda geçen siyasi askeri sayfada cinsiyet anketi yapıldı. %98 erkek %2 kadın çıktı yine keza ekonomi sayfalarındada böyle.
Demekki kadınlar realist gerçekci hayata dönük küresel ulusal konuları takip etmiyorlar aksine ütopik hayali dünyalarında yaşıyorlar.
Oturun bir erkekle siyasi askeri ekonomi hakkında tartışamaycağınız muhabbet yok ama bunu kadınlarda pek göremiyorum maalesef.
Kadınlar bence hayal dünyasında bir çocuk gibi yaşıyorlar lafa gelince biz olgunuz falan gülerler adama.
Kızların içinden yok biz ilgileniyoruz arkadaş ortamında konuşuyoruz demeyin istisnalar kaideyi bozmaz.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
İlgimizi cekmedigi icin bazen bakarım ama cok strese sokuyor insanı gereksiz geliyor sonucta degismeyecek bir sey 🤷♀️ Ayrıca erkekler boyle seyleri kafalarına taktıgı icin cok cabuk yaslanıyor cogunun daha 30 una gelmeden sacları dokulmeye baslıyor
Erkeklerin detaylı ilgilenme sebebi çevresinde olan bitenler hakkında detaylı bilgi edinme kendini ifade edebilme yönünü geliştirmektir biraz daha erkeklerin otoriter yönetici bağımsız kafasında hareket ettiğini düşünebiliriz bu tarz konular hakkında geniş konuya sahip olmak insanın kendini ifade edebilme yönünü bağımsız hareket edebilme yönü ortaya koyar insana +1 yön olgunluk sağlar.
Valla pekte oyle değil acıkcası cogu erkekten ekonomi konusunda daha bilgiliyim
Sadece ekonomi değil askeri siyasi ve nice politik konuları buna ekleyebiliriz. Maalesef sadece ekonomi hakkında bilgi sahibi olabilmek yeterli değil ikincisi siz ilgileniyor olabilirsiniz bir erkekten daha detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz fakat çoğu kadında bu yön yok Maalesef siz diğerlerinden farklı olabilirsiniz.
Biraz yazım imla hatası yaptim kusura bakmayın telefondan hızlı yazıyorum özür dilerim.
Evet bizim ilgi alanımıza girmiyor 😂
Bende onu demeye çalıştım 😂 ne kadar çevreniz hakkında gözlemleme yorum yapabilme kendini ifade edebilme düşünce oluşturabilme yeteğiniz varsa bu insana +1 olgunluk sağlar. Erkeklerin ise bir tık bu yönden olgunluk olarak kadınlardan +1 olgun diyebiliriz genel olarak bireysel tabi herkes farklıdır.
Evet dogru soyluyorsun erkekler bu konularla ilgilenmeye devam etsin o zaman 😂😂 ama getirisi stres erken cokme ve kellik ona gore dikkat et 😂
İşte erkekler olarak erken ihtiyarlıyoruz maalesef :))
Cozum belli stresli seylerden uzak durmak
Haklısız stresli şeylerden uzak durmak en iyisi fakat ne kadar uzak olsakta engelemeyeceğimiz strese sokan çalışma ve iş hayatımız bunlarında stres yönü fazla engelleyemiyoruz çalışmak para kazanmak zorundayız maalesef her geçen gün paslanmış demir gibi eriyoruz çürüyoruz.
Kac yasındasın
24 yaşındayım solareesg hanım
Hahahsbshhshshd
Gulmenizin sebebini çözemedim :) merak ettim
Oylesıne 😂😂
😂😂 sen delisin
Nıye
Neşeli deli anlaminda söyledim :)
Ben manyak anladım
Yok estağfurullah ayıp edersin , öyle deme tenezzülünde bulunamam insan nezlinde değerli bir bireysiniz :)
Sag olll
Seni dost olarak takip etmek isterim gizemli birine benziyorsunuz :) istemiyorsanız kesinlikle saygı duyarım.
Sorun yok
Tamamdır solareesg hanım 😂 çılgın insan seni
Aynen
3 günlük dünyada saçma sapan değiştiremeyeceğimiz şeyleri kafamıza mı takalım?
İnsan yinede çevresinde olup bitenleri gözlemler ona göre önlem tedbir alır bir düşünce oluşturur. Demekki siz kızlar bu kafayla yönetici otoriter kendini ifade edebilme yorum yapabilme yönünüz yok bu özellik çoğunluk Erkeklerde var kendi iç ütopik dünyanızda yaşıyorsunuz lafa gelince olgunuz falan diyorsunuz.