2023 de ortalık karışacak diyo herkes nereye kaçabiliriz ortalık karışırsa
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Felaket tellallarına göre her sene ortalık karışıyor zaten. Bişey olmaz merak etme.
Her şey yolunda diyorsun yani :) Aferin.. Hep böyle ol :D
@BeniBöʎleBil 😂 Ortalığın karışmayacağını biliyorum sadece yoksa düşüncelerim aynı. 😄
Peki sana bir soru... Gezi olayları benzeri bir eylem tekrarlansa, katılır mısın? Tüm senaryo aynı ve aynı şekilde gelişecek.
@BeniBöʎleBil Hiçbir eyleme katılmam ben. Seni belki şaşırtacak ama 15 temmuzda sokağa çıkanlardanım bu arada. 😄
Senin bizden olduğunu biliyordum zaten.. Gizli ajansın sen. Görevdesin :D
@BeniBöʎleBil Kimseden değilim sadece olaylara başka taraflardan bakıyoruz senin bakış açınla duyduğun kaygıya da hak verebiliyorum muhalefet güven vermiyor ama mevcut yönetimde de çok ciddi sorunlar var özellikle tüm yetkiyi bir kişiye teslim ettikten sonra. Hayatımızı direkt etkileyen şey ekonomi olduğu için gündem hep bu ama bunun dışında başak sorunlar da var yargı tarafsız değil medya gücü tek kişiye bağlı emniyet ve orduya kendi adamlarını yerleştirdi geçmişte kendi eliyle yerleştirdikleri adamları hain ilan ettiler bugün geçmişte yaptıklarının aynısını yaparak yine birçok insanın hakkını yediler adamcılık hemşericilik kol geziyor yolsuzluğa girmek bile istemiyorum tüm bunlar bir görüş içerisinde inanmak istediğim şeyler değil yani olaylara taraf olarak bakmıyorum muhalefet kanadında da çok ciddi sorunlar var onları da eleştiriyorum. Hak ettiğimiz yaşam bu değil bu coğrafyada ben sadece buna inanıyorum dostum.
Ne yani ergenekoncular balyozcular orduda kalsa mıydı?
@BeniBöʎleBil Kalsınlar demedim onların yerini kendi adamlarıyla doldurmasaydı dedim. Her yere şakşakcılarını soktu yarın birgün menfaati için kötüye kullanmayacağı ne malum?
Sözünü tersten okursak, şu anda kötüye kullanmıyor demek mi bu?
@BeniBöʎleBil Yargıyı ve medyayı kullanıyor yeterli değil mi
Dünyada kullanmayan hükumet var mı?
@BeniBöʎleBil Bizdeki kadar kullanıldığını pek sanmıyorum
Bizim gibi gelişimini tamamlayamamış ülkeler için aşırı demokrasi ve özgürlük tehlikeli olmaz mı?
@BeniBöʎleBil Bu çok derin düşünülmesi ve tartışılması gereken bir konu demokrasi ve özgürlük ne olursa olsun gidilmesi gereken en doğru yoldur ama.
Haklısın lakin yol için ne kadar hazırsın bakmak lazım... Gğtünde don yokken yola çıkarsan ya donarsın, ya da yolda biri tarafından aganigiye uğrarsın... Hazır mısın tam demokrasi ve sınırsız özgürlükler için?
@BeniBöʎleBil Tam anlamıyla hayır ama bunun için bir çaba da göremiyorum ne yazık ki tam aksi bir tutum var hatta
Bunun için özel bir çabaya gerek yok... Eğitim seviyesini yükselttikçe yol hazırlığını yapmış olursun... Benim ölçüm şudur... 12 Yıllık temel eğitim zorunlu olacak ve bu eğitimi almayan vatandaş kalmayacak. Üzerinden en az 30-40 yıl geçecek... Artık sınırsız özgürlük ve demokrasi yoluna çıkabilirsin..
@BeniBöʎleBil Eğitim, ah keşke maalesef bi sistem oturmuş değil.
Tamam işte o sistem oturduktan sonra önceliğimiz demokrasi ve özgürlükler olabilir. Unutma AB dünyanın en demokratik topluluğudur ve henüz 80 yıl önce Belçika'da Afrikalı zencilerin sergilendiği hayvanat bahçeleri vardı.. Milyonlarca insanın öldüğü bir Avrupa Savaşı yaşadılar ve bu utancı kaldırmadıkları için tüm dünyayı ortak etmek amacıyla adını Dünya savaşı koydular..
@BeniBöʎleBil Çok hızlı değişim gösterdiler ama baktığın zaman hala geçmişin kalıntıları var Avrupa'da ırkçılık kol geziyor yine de eğitim seviyesini yukarı çekebildiler
Haklısın çektiler.. Çünkü Avrupa savaşının ana nedeni başörtüsü değil, yüzyıllardır sömürdükleri Afrika ve dünyanın diğer bölgelerin nasıl sömürüleceği konusunda anlaşmazlığa düşmüşlerdi... Yani cepleri para dolu idi.. Hani bizim doktorlar, mühendisler, kendi ülkesine isyan edip gidiyorlarya... Hah işte o "kanlı" hırsızlık parasından pay almak için gidiyorlar... Yoksa, ülke onları okutmuş, milyonlarca lira masraf etmiş şeylerinde değil.. Sorarsan hepsi vatan aşığı..
Bizde suriyyeye afganistana pakistana falan kaçarız ama giderken onlarida götürelim neticede Türk vatandaşları oldular dimi
Ben savaşanlardan olurum. Şimdiye kadar hiç birşeyden kaçmadım.
Benim cevabımı neden silmiş sorsana bi.
@BeniBöʎleBil silmedim.
Nereye gitti cevabım o halde?
@BeniBöʎleBil sen ne yazmıştın ki
"Herkesin aklı ile hareket etme, kendi aklını kullan" yazmıştım.
@BeniBöʎleBil evet sildim onu.
İnandığım değerler uğruna sonuna kadar savaşırım öyle can korkusuyla kaçacak değilim
Elon muskla kanki ol Mars'a kaçma planları yapabilirsiniz
Yer altına
Köye
Kilere