Aileme karşı güvenimi kaybettim, ne yapmam gerekiyor?

Aileme karşı güvenimi kaybettim.. Yaklaşık 1 ay önce 2 3 kere sigara yakaladı ailem bende içmiyecem diye söz verdim her yakaladığında fakat 2 gün önce yine sigara içerken yakalandım ailemin tek kızıyım fakat bu 2 aydır yalanlarımın ortaya çıkmasıyla bayağı güven kaybettim aileme karşı bugün annem bana neden yalan söylüyorsun para alıyorsun benden diye sordu bense arkadaş ortamından olduğunu söylüyorum her yakaladığında öyle söylüyordum annem ise hangi arkadaşın para çalıyor sigara alıyor veya yalan söylüyor da ona özeniyorsun diye sordu ben ise herşeyi kendi başıma yaptığım ve güveni geri toplamak için yalan söylediğimi bildiğim için sessiz kaldım o ise artık ben ile senin davan bitti artık sadece kızımsın ötesi değil diye söyledi ben nasıl güveni geri kazanabilirim geri bilmiyorum ne yapacağımı bilmiyorum hiç bilmiyorum davranışlarımı ve eski güvenimi nasıl geri kazanabilirim (eskisi gibi olmasada en azından yeniden yapmayacağımı bilsinler) ne kadar yalan söylersem yine yalanla kapatmaya çalışıyor ve batırıyorum lütfen yardım edin
Aileme karşı güvenimi kaybettim, ne yapmam gerekiyor?