Ailemin bana olan güveni sarsıldı ne yapmalıyım?

Ben bu yıl dershaneye gidiyorum geçen ay bir gün bir kez dershaneye gitmedim İnternet kafeye gittim o zaman canım çok sıkıldı bende stresimi atmak için gidip oynadım ama o gittiğim İnternet kafe de dershanede ki bir öğrenci de varmış ama ben onu görmedim tanımıyorum da kendisini neyse o öğrenci gidip bunu dershanede ki rehberlik öğretmenime söylemiş rehberlik öğretmenim de bana 2 gün önce sen hiç internet kafeye gittin mi ben öyle duydum burdan mezun bir öğrencim seni geçen gün İnternet kafede görmüş bana gelip söyledi bir daha oraya gitme gittiğini duyarsam babana söylerim dedi bende tamam hocam zaten 1 kez gittim oda 1 ay önce gittim dedim neyse sonra dün babam dershaneye gelmiş beni ve öğretmenleri görmeye sonra rehberlik öğretmenim de babamı görmüş babama söylemiş durumu sonra babam bugün az önce eve geldim öğlen arasına babam bana evde sen İnternet kafeye gittin mi ne zaman gittin dedi bende doğruyu söyledim anlattım baba evet bir ay önce gittim sadece 1 kez gittim ama oda 1 saat oturup oynadım dedim sonra babam bana bir daha gitme oraya oralar pistir ortamı orada insanı sigaraya alıştırıyorlar uyuşturucuya alıştırıyorlar sakın bir daha gitme kesinlikle sen niye gittin o gün bizden habersiz onun yerine gitseydin ders çalışsaydın kitap okusaydın dershanede dedi bir de babam bana bundan sonra okula harçlık götürme sen zaten öğlen arası gelip evde yemek yiyorsun dinleniyorsun gerek yok dedi bir de duydum babam anneme az önce koridorda buna sor bakalım bi sigara içiyor mu sigaraya alışmış mı diye sonra annem yanıma geldi onlada konuştum ona da anlattım sonra bana sordu sen sigara içiyor musun dedi bende içmiyorum doğruyu söyledim hayır içmiyorum dedim. Ailemin bana olan güveni sarsıldı ne yapmalıyım?

Ailemin bana olan güveni sarsıldı ne yapmalıyım?