Aile & Toplum İki laf sokan sözler yazında günümüz şenlensin? r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 112 Yapay Zekaya Sor kamyon arkası yazısı olur , aşk sözleri olur , duvar yazıları , vsss İki laf sokan sözler yazında günümüz şenlensin? Cevapla Aşk Soruları En İyi Sözler Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. Gülerken kaybettiklerini ağlarken kazanamazsın 1 0 Yorumla
Gezigen Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 98% +1 yıl Birinin hayatımı değil yatağımı karıştırmasını bekliyorum! 1 5 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Aa iki gözümün çiçeği yorum yazmış hoş geldin 🙋 Yorumla Gezigen +1 yıl Hoşbuldum. Bu aralar yoğunum pek giremiyorum. Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Farkettim zaten oyuzden görünce de şaşırdım hatta Allah kolaylık versin insallah ne diyim çalışmayıncada olmuyor Yorumla Gezigen +1 yıl Teşekkür ederim güzelim Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Rica ederim gülüm ne demek Yorumla
G-Ü-V-E-N Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl ormana hayat verir diktiğin her çam ömrüne ömür katar s... in her amnhnhnhe. 1 4 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl 😂😂 süpersin 👍 yorumun için çok teşekkür ederim 🙏 ağzına yüreğine sağlık Yorumla G-Ü-V-E-N +1 yıl ey bakire bakirevermedin şu fakirlere31 çeke çekezam geldi hacı şakire. Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl 🤣🤣🤣 Yorumla G-Ü-V-E-N +1 yıl yürü be ehli deve endamını göreyim,sensiz geçen günlerin ecdadını s... yim. Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. uzun yol seyahatimde iki tır kullanıcısı kadının arka tozluk yazısı çok ilgimi çekmişti :Daklımdaki tek erkekaltımdaki tekerlekgözlerime çekerim rimel,sevgilimin adı temel. :D :D :D :D 0 2 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Yaa süpersin 👍 gerçekten çok ilginçmiş yorumun için çok teşekkür ederim eline emeğine sağlık 🙏🙏 Yorumla çoktaumurumda +1 yıl hafızam sağlamdır halamın kızı sen sağol :D Yorumla
Gamsızkedersiz46 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 69% +1 yıl Sen gidiyorum dedikten sonra kal dememin ne faydası var... 1 0 Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Taş gibi kızsın ama okey taşı… Elden elde gidiyorsun farkında değilsin 1 0 Yorumla
Rose83 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Gönül oto kondu , bok şaşırdı😂Başka gelmedi. Bunu okuyunca çok gülmüştüm. Bu arada orijinal. soru👍 1 2 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Süpersin 👍 yorumun için çok teşekkür ederim eline emeğine sağlık 🙏 Yorumla Rose83 +1 yıl 💐 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Olay budur 0 2 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Vuuuu çok etkileyici 👍 kavgada söylenmez bu ama gerceklerde acıdır derler 🤣 Yorumla SwordOfDemocles +1 yıl Kesinlikle 👍 Yorumla
poyrazaci Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sorsan herkes namuslu bu kadar kardeşim yumurtadan çıktı sanki 1 1 Yorumla poyrazaci +1 yıl Varlığı belli olmayanın yokluğuna s... m Yorumla
Delikanlisback Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl G*tünü çok çayırlara sürersin ama iş işten geçer 0 2 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Süpersin 👍 yorumun için çok teşekkür ederim genç adam eline emeğine sağlık 🙏🙏 Yorumla Delikanlisback +1 yıl ❤️❤️ Yorumla
Green_mile_devi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 60% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. 0 0 Yorumla
ᴋʀᴀʟᴢeᴜs Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Direksiyon kadar zevk verseydi ellerin direksiyon yerine senin ellerini tutardım.:D 0 1 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Süpersin 👍👍 yorumun için çok teşekkür ederim eline emeğine sağlık 🙏🙏🙏 Yorumla
İST34MLT44 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Karpuzun iyi teveğin altın da a... iyisi göbeğin altın da 0 2 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl 😂😂 süpersin 👍 eline emeğine sağlık 🙏 Yorumla İST34MLT44 +1 yıl Hiç değilim boş ver mütevazi olmayalım Yorumla
balgöz_90 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 323 cevap paylaştı. Yaş otuza geldide bir sen kendine gelemedin 1 1 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Yorumun için çok teşekkür ederim eline emeğine sağlık 🙏🙏 Yorumla
perqoloq33 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl BİR SANA BİR DE SABAH UYKUSUNA HASTAYIM 😁 1 7 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Süpersin 👍 yorumun için çok teşekkür ederim deliğganlı Yorumla perqoloq33 +1 yıl Eyvallah 🙏 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl 🙋🙋🙋 Yorumla perqoloq33 +1 yıl 🙋🙋 Yorumla perqoloq33 +1 yıl İyi bakın kendinize.. Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Teşekkür ederim 🙏 sizde öyle Allah'a emanetsin iyi geceler Yorumla perqoloq33 +1 yıl teşekkür ederim. Taş gibi uyu kuş gibi uyan 😉🤭 Yorumla
Arifde38 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 52% +1 yıl Laf sokarım derinden oynatırım derinden 1 10 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Son kelimeyi yanlış yazmışsın Arif " laf sokarım derinden oynatırım yerinden ' bu şekilde olucakti Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Yorumun için çok teşekkür ederim eline emeğine sağlık 🙏🙏 Yorumla Arifde38 +1 yıl Ben derinden oynatıyorsam o nasıl olacak bende biliyorum ama derinden oynatmak lazım yoksa neden sokuyorsun lafı 😂😂 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Tm peki sen öyle diyorsan öyle olsun 🙋 senimi kiricammm Arif Yorumla Arifde38 +1 yıl Kırma beni üzmeyin beni sevin beni 🤣🤣 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Üzülme alsana çiçek 🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹🌿 Yorumla Arifde38 +1 yıl Teşekkür ederim çiçekler için benim sana vermem gerekir onları Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Aman efendim estafurullah seni beni mi var 😂 ilk ben göndereyim dedim böylede nazik bir insanım işte 😄😊🤣 Yorumla Arifde38 +1 yıl Sen zaten bir çiçeksin çiçeğe çiçek gönderilmez ama yinede tek bir gül göndereyim bari 🌹 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Çok teşekkür ederim 🙏 düşünmen yeterli Yorumla
PolyannaLisa Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 507 cevap paylaştı. "Uzaktan bakınca kusursuz, yakından bakınca lüzumsuzsun." 😂😂 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı. Yok ya hiç normal söz aklıma gelmedi hep küfürlü 😂 0 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Sen hayata at gözlükleriyle bakmaya devam edersen, birilerinin çüş demesi zoruna gitmesin. 0 0 Yorumla
carsngirls Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Sen vurursun bela okurlar, ben vururum sela okurlar. 🔥 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl dert S*K gibidir en büyüğü kendininki sanırsın 0 1 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl 😂🤣 süpersin 👍 yorumun için çok teşekkür ederim güzel bayan 🙏
renas63 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. kadın şöförden gelsin benimki de incedir belim istemez korsekimsede bulunmaz benimki gibi dorse 0 0 Yorumla
Farkeder260 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Valla normalde aklıma gelirdi de şu an yok 0 1 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Senin canın sağolsun güzel bayan 🙏 Yorumla
aşık3402 Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 86% +1 yıl O sözler boy boy seni s*ker Ömer kovboy 0 1 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Süpersin 👍 yorumun için çok teşekkür ederim eline emeğine sağlık 🙏 Yorumla
kuralsiz_pisikopat Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Koymadik dibine basimiza kesildi güzel kardeşim... 0 0 Yorumla
Kırmızı8 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yazmiyim site kaldirir yiksa🙈🙈 0 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,5b cevap paylaştı. Ben sokunca çıkaramıyorlar 🤣 laf yani 0 3 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl 😂😂 süpersin 👍 yorumun için çok teşekkür ederim eline emeğine sağlık 🙏 Yorumla scorpion026 +1 yıl Ben teşekkür ederim 🤗 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl 🙋🙋🙋 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Kupaya bayıldım görsele 0 2 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Aynen geçen gün görmüştüm bir dükkanda çok değişik yazılar vardı karar verememistim resimlerini çekip ablamlsra atmıştim hangisini alıyım diye Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Teşekkür ederim 🙏 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Gülerken kaybettiklerini ağlarken kazanamazsın
Birinin hayatımı değil yatağımı karıştırmasını bekliyorum!
Aa iki gözümün çiçeği yorum yazmış hoş geldin 🙋
Hoşbuldum. Bu aralar yoğunum pek giremiyorum.
Farkettim zaten oyuzden görünce de şaşırdım hatta Allah kolaylık versin insallah ne diyim çalışmayıncada olmuyor
Teşekkür ederim güzelim
Rica ederim gülüm ne demek
ormana hayat verir diktiğin her çam ömrüne ömür katar s... in her amnhnhnhe.
😂😂 süpersin 👍 yorumun için çok teşekkür ederim 🙏 ağzına yüreğine sağlık
ey bakire bakire
vermedin şu fakirlere
31 çeke çeke
zam geldi hacı şakire.
🤣🤣🤣
yürü be ehli deve endamını göreyim,
sensiz geçen günlerin ecdadını s... yim.
uzun yol seyahatimde iki tır kullanıcısı kadının arka tozluk yazısı çok ilgimi çekmişti :D
aklımdaki tek erkek
altımdaki tekerlek
gözlerime çekerim rimel,
sevgilimin adı temel. :D :D :D :D
Yaa süpersin 👍 gerçekten çok ilginçmiş yorumun için çok teşekkür ederim eline emeğine sağlık 🙏🙏
hafızam sağlamdır halamın kızı sen sağol :D
Sen gidiyorum dedikten sonra kal dememin ne faydası var...
Taş gibi kızsın ama okey taşı… Elden elde gidiyorsun farkında değilsin
Gönül oto kondu , bok şaşırdı😂Başka gelmedi. Bunu okuyunca çok gülmüştüm. Bu arada orijinal. soru👍
Süpersin 👍 yorumun için çok teşekkür ederim eline emeğine sağlık 🙏
💐
Olay budur
Vuuuu çok etkileyici 👍 kavgada söylenmez bu ama gerceklerde acıdır derler 🤣
Kesinlikle 👍
Sorsan herkes namuslu bu kadar kardeşim yumurtadan çıktı sanki
Varlığı belli olmayanın yokluğuna s... m
G*tünü çok çayırlara sürersin ama iş işten geçer
Süpersin 👍 yorumun için çok teşekkür ederim genç adam eline emeğine sağlık 🙏🙏
❤️❤️
Direksiyon kadar zevk verseydi ellerin direksiyon yerine senin ellerini tutardım.:D
Süpersin 👍👍 yorumun için çok teşekkür ederim eline emeğine sağlık 🙏🙏🙏
Karpuzun iyi teveğin altın da a... iyisi göbeğin altın da
😂😂 süpersin 👍 eline emeğine sağlık 🙏
Hiç değilim boş ver mütevazi olmayalım
Yaş otuza geldide bir sen kendine gelemedin
Yorumun için çok teşekkür ederim eline emeğine sağlık 🙏🙏
BİR SANA BİR DE SABAH UYKUSUNA HASTAYIM 😁
Süpersin 👍 yorumun için çok teşekkür ederim deliğganlı
Eyvallah 🙏
🙋🙋🙋
🙋🙋
İyi bakın kendinize..
Teşekkür ederim 🙏 sizde öyle Allah'a emanetsin iyi geceler
teşekkür ederim. Taş gibi uyu kuş gibi uyan 😉🤭
Laf sokarım derinden oynatırım derinden
Son kelimeyi yanlış yazmışsın Arif " laf sokarım derinden oynatırım yerinden ' bu şekilde olucakti
Yorumun için çok teşekkür ederim eline emeğine sağlık 🙏🙏
Ben derinden oynatıyorsam o nasıl olacak bende biliyorum ama derinden oynatmak lazım yoksa neden sokuyorsun lafı 😂😂
Tm peki sen öyle diyorsan öyle olsun 🙋 senimi kiricammm Arif
Kırma beni üzmeyin beni sevin beni 🤣🤣
Üzülme alsana çiçek 🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹🌿
Teşekkür ederim çiçekler için benim sana vermem gerekir onları
Aman efendim estafurullah seni beni mi var 😂 ilk ben göndereyim dedim böylede nazik bir insanım işte 😄😊🤣
Sen zaten bir çiçeksin çiçeğe çiçek gönderilmez ama yinede tek bir gül göndereyim bari 🌹
Çok teşekkür ederim 🙏 düşünmen yeterli
"Uzaktan bakınca kusursuz, yakından bakınca lüzumsuzsun." 😂😂
Yok ya hiç normal söz aklıma gelmedi hep küfürlü 😂
Sen hayata at gözlükleriyle bakmaya devam edersen, birilerinin çüş demesi zoruna gitmesin.
Sen vurursun bela okurlar, ben vururum sela okurlar. 🔥
dert S*K gibidir en büyüğü kendininki sanırsın
😂🤣 süpersin 👍 yorumun için çok teşekkür ederim güzel bayan 🙏
kadın şöförden gelsin benimki de
incedir belim istemez korse
kimsede bulunmaz benimki gibi dorse
Sollama beni sollarim seni
Valla normalde aklıma gelirdi de şu an yok
Senin canın sağolsun güzel bayan 🙏
O sözler boy boy seni s*ker Ömer kovboy
Süpersin 👍 yorumun için çok teşekkür ederim eline emeğine sağlık 🙏
popo bile iki parça biz hala yanlızız
Koymadik dibine basimiza kesildi güzel kardeşim...
Yazmiyim site kaldirir yiksa🙈🙈
Yüz verme yetime saplar koyar... ne
Ben sokunca çıkaramıyorlar 🤣 laf yani
😂😂 süpersin 👍 yorumun için çok teşekkür ederim eline emeğine sağlık 🙏
Ben teşekkür ederim 🤗
🙋🙋🙋
Güzelmiş
Kupaya bayıldım görsele
Aynen geçen gün görmüştüm bir dükkanda çok değişik yazılar vardı karar verememistim resimlerini çekip ablamlsra atmıştim hangisini alıyım diye
Teşekkür ederim 🙏