Ben para harcayamıyorum, ne yapmalıyım?

Arkadaşlar diyeceksiniz ki derdine başlayayım ama durum çok farklı. Benim ailem küçüklüğümde çok yatırımlar yaptı peder arsalar dükkanlar satın aldı çok krediler borçlar ödedik. İnanılmaz fakirlikler çektim çocukluğumda okulda aç gezdiğim geceleri aç uyuduğum oldu. Yol parası yok diye çok yürüdüm vs. Son yıllarda peder tüm borçları bitirdi eli inanılmaz açıldı Allah yürü ya kulum dedikçe katladı paraları. Bu süreçte de bana verdiği paralar iyice arttı ama ben o fakirlik günlerini atlatamadım. Ne kıyafete para verebiliyorum ne de başka bir şeye. Arkadaşlar biraz pahalı bir yere oturtsa hemen tedirgin oluyorum. Üstüm başım eski püskü kıyafetler alışveriş yapamıyorum korkuyorum. Abim zorla bana Kıyafet alıyor. İnsanlar ailesini arayıp para ister ben isteyemiyorum. Babam 120.000 Lira limitli kart çıkarıp verdi ama kullanmadım kenara attım. Kart kullanmadığımı görünce yüklü miktarda nakit verdi onu da dövize çevirip dokunmadım. Rezil gibi yaşıyorum ve insanlar neredeyse bana acıyor ben nasıl atlatırım bunu?

Ben para harcayamıyorum, ne yapmalıyım?