Evlilik takıntısı evlenememek!

çok takıntılıyım.artık bunaldım .herşeyi kafama takıyorum.sevgilim var evlenemiyoruz daha halbuki arkadaşlarım evlendi mutlular ben sevgilim olduğu halde mutsuzum çok geç kaldık 25 yaşındayım ve hala bekliyorum tamam bekleyim ama artık insan evlenmek yuva kurmak istiyor biz neden evlenmek isteyip te evlenemiyoruz peki?bi kaç arkadaşımda öyle sevgilisi var ama evlenemiyor kısmetmi bu işler? bi çaresi yokmu
Güncellemeler
+1 yıl
tek isteğim evlenip mutlu bir yuva kurabilmek sevdiğim adamla ama bıktım takıntılarımdan emek veriyorum ya olmassa evlilik diyorum ailem istemesse engel çıkarsa die korkuyorum:((( yaşımda geçecek diye korkuyorum neden bende bazıları gibi mutlu olamıyorum .günah işlemek istemiyorum evlenip helal bi yaşam istiyorum :( ama olmuyor napıcam ben
Güncellemeler
+1 yıl
askere gidecek daha
Güncellemeler
+1 yıl
düğünlerde aile toplantılarında yanına gelip evlenmiomusun daha diyenlere sevgilim var düşünüyoruz diyememek çok kötü bişey .bunun dışında her yastığa başımı koyduğumda acaba sevgiilimle evlenmemize engel çıkarmı diye düşünmek..:( çok acı verici .seviyorum onu bekliyeceğim ama olmassa bu evlilik yıkılırım:( artık mutlu olmak istiyorum tavsiyenize yardımınıza çok ihtiyacım var 1 sene sonra söz takalım diyor ailem ne der verirmi bilmem ama artık bi adı konsun istiyorum yardım edin kadermi bu iş
Evlilik takıntısı evlenememek!