Erkek kardeşim 1.93 mavi gözlü sarışın yakışıklı babamda 1.63 tipsiz esmer babam kardeşime hep bagırıyor gerçekleri kabullenemiyor hep kardeşimi eleştiriyor ve ben babamdan ötürü tipsiz ve kısa erkeklerin yakışıklı ve uzun erkekleri kıskandıgını anladım sizce haklımıyım haksızmı?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kanka baban kendi yaptigi çocugu nie kiskansin hani arkadasi falan olsa ok ama kendi oglu yani
Bazı insanlar kindar aw kıskanabilir her insan aynı degil
Dayıların uzun boylu galiba. Kardeşinde onlardan boy genini almış herhalde.
Bilmem belki öyledir ben 180 civarındayım boyumdan da memnunum çok uzun olmak istemezdim çünkü çok uzun olunca yüzdeki oran bozuluyor ve yüzde tipsizleşme oluyor hepsi için geçerli değil ama geneli öyle
yalan uzun olunca yüzdeki oran falan bozulmuyor manken erkekler hep 1.90 üstü
Knk canım mısın onlar spor yapıyor Türkiye de 190 üstü erkeklerin kaçı öyle güzel fiziğe sahip ki?
180 manken yok mu hHHahah keramet boy damı?
Bide cahilsin knk bu konularda manken erkekler yakışıklı olduğu için manken olmuyor fiziği güzel diye manken oluyor öğrenin artık bunu
evetde sen diyorsun çok uzunların Tipi orantısız oluyor o yanlış işte alakası yok
Ya nasıl yanlış orantısız oluyor tabi çoğu uzun tipsiz zaten eğer kardeşin bahsettiğin kadar yakışıklı olsaydı mühtemelen biri keşfetmişti
Kardeşimin sevgilisi var bu arada
Hayır alakası yok bence uzunlukla tipin
Her sevgilisi olan yakışıklı mı :)
Çoğu uzun tipsiz oluyor derken 2 metre üstünümü diyon 1.90 üstünümü?
188 den sonra bozulmalar başlıyor
Spor yapmıyorsa
Anladım spor yapmayanlar için geçerli diyon
Demek istediğim benim yüzüme bak belli bir dolgunluk var değil mi belli bir parlaklık var benim boyum çok daha uzun olsaydı ve spor yapmasaydım mühtemelen bozulurdu yüzüm
Bence 2.15 in üzerinde tip orantısızlıgı başlıyor
2.15 üzeri kaç adam gördün ki :)
Ben hemen hemen 180 boyundayım bir erkek için en iyi boy 185 flndır
1.88 diyonda piyasada 1.88 ve üzeri baya yakışıklı var ama 2.15 üstü yakışıklı az cedi Osman 2.05 Kenan İmirzalıoğlu 1.93 kıvanç tatlıtug 1.88 bu adamlarda uzun ama yakışıklı mesela
Evet tipin iyiymiş
Ya knk beni anlamıyorsun heralde ona bakarsan 175 boyunda çok yakışıklı Oyuncularda var bu adamların vucutu türkiyede çok fazla kimse de
Bu arada ünlülerin boyları genelde 3.4 cm fazla yazılır internete
anladım 1.90 dan uzunlar genelde tipsiz oluyor galba sizin görüşünüz bu ama bunun bilimsel bir açıklaması yok
Spor yaparsa yakışıklı olur uzun boylu erkek ama spor yapmayıp çok zayıf olursa veya çok şişman olursa baya tipsiz olur
bencede buna katılıyorum haklısınız
Hep mankenlere bakıp söylüyorsun bunu çık bakalım sokağa her 190 boyundaki erkek kıvanç gibi mi
Ama evet 1.90 üzeri insanların tipleri hafif kayık oluyor
Evet bunu demek istedim
sokakta 1.90 üzeri insanlar görüyorum çokta yakışıklı değiller önemli olan fizik 1.90 üzeri adam ya cılızlıktan geberiyor ya da şişko patates oluyor genelde
Ama boyda alfa erkek olmak için önemli ister kabul edin ister etmeyin
Alfa erkek olmak gibi bir niyetim yok :)
Boyum hiç bir şeye engel olmadı hatta çoğu zaman 180 de kalmam çok iyi diyorum kendime
Kızları zaten etkileyebildiğim için ekstra bir boya ihtiyacım yok boy tipsiz erkekler arasında çok önemli
insanların ilgisini pozitif anlamda çekmek içinde boy önemli negatif anlamdada 1.90 üzeri kalıplı adamlar insanları genelde korkutuyor kadınlarda bundan etkileniyor genelde
Sosyokültürel düşük kadınlarla takılmıyorum benim takıldığım kadınlar genelde böyle şeylerden hoşlanmazlar
Bunu şiddet ortamında büyümüş kenar mahalle varoş kızları beğenir
boyun zaten ideal 1.80 gayet iyi
Evet
evet haklısınız
bazı kişilerde aşagalık kompleksi oluyor ondan uzun olmak istiyorlar
Neyse kendinize iyi bakın yazmak isterseniz özelden yazabilirsiniz arkadaşça iyi geceler
Erkekler genelde böyle ya kendi eksiklerini örtmek için etrafa saldırıyor
Bencede babam kardeşimi sizcede kıskanıyormu
Babam tipsiz maymun gibi herif taş gibi çocugu çekemiyor belli
baban kendi çocuğunu niye kıskanır ki?
bazı insanlar kindar bilemezsin dünyada her şey olabilir
Yakışıklı uzun boylu oldukları için
Kıskanıyormu cidden fesatlar ya
Trol oldugun belli 🤣
Ne saçma bi aile bu