Kocam diş hekimi, ben de ev hanımıyım diye kaynanam ve görümcem bizi yakıştırmıyor. Ne yapmalıyım?

Kocamla liseden beri tanışıyoruz hatta aynı üniversitenin farklı bölümlerinde okuduk.
Ben hemşirelik 2. sınıfa kadar gelip bırakmak zorunda kaldım çünkü babam vefat etti annemde hasta parasızlıktan özel sebeblerden bıraktım. Geldim memleketime bir pastanede çalıştım kocam peşimi bırakmadı o zamanlar sevgili olduk 2 yıldır da evliyiz bir oğlum var. Kaynanam görümcem surekli tavir yapıyor sen oğlumun başına dert oldun başka kız mı kalmamıştı da seni buldu bulamadı mı bir doktor dedi.
Bende ağladım odama gittim eşyalarımı topladım otogara gittim biletimi tam kesiyordum kocam geldi gitme dedi kolumdan tuttu biraz daha sabret ev bulucam dedi ama dayanılır gibi değil gerçekten. Bizi birbirimize yakistirmiyorlar. Cok mutsuzum.
Güncellemeler
+1 yıl
@elifycdg tesekkur ederim one cikardigin icin
Güncellemeler
+1 yıl
Teşekkür ederim bu kadar görüş gelmiş beni yalnız bırakmadınız. Umarım bu kötü günler geride kalır ayrı evimize çıkarız hatta eğitimime devam ederim
Kocam diş hekimi, ben de ev hanımıyım diye kaynanam ve görümcem bizi yakıştırmıyor. Ne yapmalıyım?