Vevsevse ne yaoamailiym?

Bende escinellik vesvesesi var birini gordum onumu sevdim acaba escinselmi oldum diye kafama takıldı sonra bidaha gördüm o cocugu ve kendi kendime konusurken etkilenmedimki flaan derken içimden yanlışlıkla etkilendim dedim galiba sonra etkilendim mi diye soru flaan soruyorum kendime tenasul uzvuma his oldumu acaba diye bakıyorum bazen oluyor gibi oluyor o cucugu 4 sneden beri tanıyorum asla böyle kotu bişey dusunmedim hala dusunmuyorum ama bu eşcinsellik vesvesesi yaşadığimdan beri kafa takılıyor yaklaşık 2 aydan beri bu vevsese var acaba şundan etkilendim mi diye kafama takiliyor geciyor o bitiyor başka çocuk kafama taliliyor kendimi kötü hissediyorum benim sevdiğim kız bile var eşcinsel flaan değilim diyorum ama kafama takılıyor ve arkadaşlarla fotoğraf cekinmisti komik bir fotoğraf gördüm ve hesabına girerek o fotografa bı daha baktım galiba tam hatırlamıyorum başka fotoğraflara baktimmi bilmiyorum baya sonra kafama talidi ben acaba etkilendim mi takıntılı miyim ona karşı oyuzden mi fotoğraflarına baktım diye kafama takildi ve ve hocam birgün mezi olmuştu kadın görmüştüm ve adam vardi yanında adamın bir uzvu hakkında bir şey söyledim ve tenasül uzvumda bir şey hissettim kadına baktım ondan olmustir falan dedim ve kafama takıldı ve bir gün tenasül uzvumdan mezi olmuştu uyarildigim için ve bir erkek gördüm yarı çıplak ondan sonra da hafif hareket. oldu kafmaa takmiyorum ben eşcinsel değilim flan diyorum ama kafmaa takiliyor napmam lazım ve bir çocuk gördüm benden küçük ben erkeklere cinsel istek duymam dedim ve içimden şey dicektim demedim ama görüntüsü hoşuma gidebilir dicektim demedim kafama takılır diye ve habire tekaraladim erkeklere cinsel istek duymam diye duymuyorum zaten bazende kendi kendime konuşurken de yanlış şeyler söylüyorum çok boş konuşuyorum bazen" bende küçüklükten beri vevsevse var bu başka şeylere dönüşüp duruyor

Vevsevse ne yaoamailiym?