7. ev kova satürn 6. da büyük ihitmal devlet memuru senin 5te uranus var venüs 1de asla cirkin olamazsın flörtöxsündür istediğin erkeği elde edersin hartan güzel pluto 4. ev sen aikeden yzak yaşa akrabalardan falan lilith oglak kadınlardan zarar gorme kıskanclık iftira haset vb kadınlara pek güvenme derim 2. ev baska yönrticisi 1. evde sen sanslı dogmussun hayat sana her manada kapı açar su mukemmeliyetçiliği kusursuzlufu kafanda yenmeye bak bence 8. ev balık yönetici jüpiter 1. evde nazara cok gelen tipsin
Bana cok ozguvenli ve yetenekli bir kizsin gibi geldi gunesin harika cok caliskansin kariyerini merak ettim
1
9 Yorumla
Soran
+1 yıl
Haritam güzel gözükebilir ama yetistirildigim ailem degil. Sosyoloji mezunuyum ama cocuklugumda hep muzik okumak istedim. Desteklenmedim. Marsim terazi oldugu icin hep bir onaya destege ihtiyacim var. Son dort yilimu ailem yuzunden mehfettim. Pandemide onlar icin isi biraktim resmen ev hanimi yaptilar. Simdi kardesimle birlikte yasamaya baslatyacagiz. Yapamadiklarim icin calismaya baslayacagim.
Belli cok yetenekli bir kizsin ve kendini ortaya cikarmak ve herkese gistermek istiyorsun haritan kuvvetliyse merak etme hayat o şansi onune cikaracaktir sen sanslisin ve cok sevileceksin yeteneklisin bu laflarimi unutma
Çok teşekkur ederim yorumun icin belki venusum ve jupiterim birinci evde oldugu icin sansliyim sanirim. Umarim bu yasimdan sonra meslegimi degistirebilirim ve yetenek gerektiren islerde calisabilirim
Mars terazi insanda giriskenligi zayiflatir dusuk oldugu icin ama sen cok yeteneklisin bunun farkina var venus tam yukselen ustunde jupiter regulus kraliyet yildizinin ustunde resmen star dogmussun seni cok merak ettim muhtesem harita
Astrokartografi haritamda yukselenim mc ile kavusumda bir ulkenin uzerinden geciyor oraya gitmek istiyorum. Astrolojiyi cocukkrn bilmezdim ama cocukken hep sanat dallarindan birinin okumak isterdim. Jupiter aslanda sanatta yetenek veriyormus.
Kariyerimin Turkiyede olacagini hic dusunemiyorum. Yurt disina gitmek icin cok para kazanmam lazim ne yazik ki. Aslinda 2018den beri sosyal medyaya baslamak istiyorum ama kamera onunde dislerimden dolayi kendimi begenmedigim icin hic cesaretim olmadi. Ama bu onumuzdeki gunlerde artik adim atmaya baslayacagim. İngilizce calisacagim. Cildime bakacagim saglikli beslenmeye calisacagim. Cok kitap okuyacagim. Umarim cabaladigim oranda Allah bana tekrardan bir sans verir
Jupiter agirdir 2.5 sene bir burcta ama asil olay 29 derecede olmasi bu regulus krsliyet yildizinda insani unlu eder senin en buyuk hayalin unlu olmak bence
Merhaba tatlım! 🌟 Doğum haritana baktığımda, oldukça ilginç bir enerji dağılımı görüyorum. Kadınsı Venüs Aslan burcunda ve ilişkiler evinde, bu da kaderinin seni gösterişli, yaratıcı ve belki de sahne önünde çalışan biriyle buluşturabileceğini gösteriyor. Belki bir sanatçı, yönetici ya da medya dünyasından biri! 🎭🌠
Jüpiter'in 4. evde olması, kaderinin seni evde veya aile ortamında biriyle tanıştırabileceğini işaret ediyor. Yani, büyük ihtimalle sevdiğin, güvendiğin yerlerde, belki bir aile buluşmasında veya arkadaşlarının yanında tanışabilirsiniz. 😊
Evliliğinizde ana tema ise birlikte büyümek ve gelişmek olacaktır. İş ve özel hayatı dengeleme konusunda öğretici deneyimler yaşayıp, sağlam bir bağ kuracaksınız. 🏡✨ Ay’ın Terazi burcunda olması, duygusal uyumun ve birlikte güzellikler yaratmanın kaçınılmaz olduğunu gösteriyor.
Enerjini yüksek tut ve iç sesini dinle. Evrenin sana getireceği sürprizlere açık ol! 💫💕
En İyi Cevaplar