+1 yılEvet tek amacım kadınlarla beraber olmak için çalışıyorum zaten benim beslenme barınma giyinme ve ya diğer sosyal etkinliklerim yok tek derdim kadınlar 😂🤣 komik soru olmuş gerçekten
01 Yorumla- +1 yıl
Tüm bunları gerçekleştirdikten sonra kapı yine kadınlara çıkmiyo mu hayatında peki? Hayatının geri kalanını gecirecegin bir eş sevgili v. s
En İyi Cevaplar
+1 yılKendi hayatımı idame ettirmek için kazanıyorum. Zaten evlenirsem hayatım için kazandiğımı evlenince evleneceğim kadın icinde kazanıcam ve bizim hayatımız olacak. Ama özellikle ortam için cinsellik için asla kazanmam o niyette degilim 😊
24 Yorumla- +1 yıl
Sorumu genel olarak sormuştum aslında. kisa şekilde sormak isterken yanlış anlama oldu. evlilik sevgili olma ya da diğer türlü şeyler içindi.
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙂
- +1 yıl
Kazanıyorsam sevgilimle yerim zaten 😊
- +1 yıl
Benim nazarım da
- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılParayı kadınlar için değil, kendi hayatımızı idame ve idare ettirebilmek ve kendi ekonomik özgürlüğümüzü temin edebilmek adına kazanıyoruz.
Tabi, parayı bir araç ve kadını da bir amaç olarak görenler var.
02 Yorumla- +1 yıl
Kadın bir amaçtır değilde onunla ortak bir yaşamı paylaşmak daha doğru olur sanırım
- +1 yıl
Elbette kadın bir amaç değil ve olmamalı da zaten.
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayatı devam ettirmek için ama parayı çok severim mesela bir kadın olur çok zengindir Yaşıda 40 üstüdür ve beni seviyordur böyle bir ilişkiye ben varım derim para için 😂
03 Yorumla- +1 yıl
Seninki yağlı kapı aramak 🤣
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
97Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u +1 yılKızlar paraya çok değer verdiği için evet bazı erkekler kızlar için bazıları da kendi hayatları için kazanıyor.
13 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim cevabın için 🙂
- +1 yıl
Rica ederim :)
- +1 yıl
🙂👍
+1 yılBu konu aslında yine kişiliğe bağlanıyor. Öncelikle bir kadınla birlikte olmanın o kişi için ne ifade ettiğine ve ne derece önem taşıdığına bakmak gerek. Para ile yaşanılan bir birliktelik ya da bunu para ile sağlamak bir nebze işe yarasa da geçicidir. Çünkü o kişi sizi değil ona sunduğunuz maddi hayatı seviyordur. Bu da ilişkinin kadın-erkek arasında değil kadın-para arasında olmasıdır. Böyle bir kadın ile de bir hayat geçirmeyi hayal etmek saçma bir ütopyadan ibarettir.
Gelelim erkek tarafına, bir kadın ile birlikte olmak için maddi yöne başvurmak aslında özgüvensizlik göstergesidir. İşe yarar mı? Kimi zaman evet lakin ne derece sağlıklı olur bunu düşünmek lazım. En temelinde sizi siz yapan unsurlar ile karakteriniz, kişiliğiniz, görüşleriniz ve fikirleriniz ile size kapılıp sizinle birlikte olmayan bir kadını paranız ile etkilemeniz aslında bir bakıma kendinize yaptığınız hakarettir.
Kısaca bunlardan bahsettikten sonra asıl önemli olana gelelim. Kadın yahut erkek, bir insanı kendi doğanızda olmayan, kendi benliğinizde olmayan bir unsur ile etkilemeye çalışırsanız elde ettiğiniz ilişki de o unsura dayalı olur. Bu da ilerde sevdiğinizden ve sevginizden çok o unsura önem vermenizi gerektirir ve bir süre sonra da biter. Yani demem o ki dostlar, sizi siz yapan unsurlardan dolayı sizi seven veya sevecek olan kişiler doğru kişilerdir. O kişiye sunduğunuz imkanlar sadece mutluluğunuz için extralardır. Ama o mutluluğun temelinde siz yatarsınız.
Levent tamam amma boş yaptın madem öyle, o halde para ne için kazanılır?
Para sevdiğiniz kişi ile bir ömür geçirebilmenizde ve hayatınızı idame ettirmenizde size etki eden somut unsurdur. O kişi ile olan hayalleriniz, evinizin veya ilişkinizin dilediğiniz gibi geçebilmesi ve çocuğunuzun geleceği gibi unsurlar için kazanılır. Temelde paranın gücü bunlara sirayet eder. Öte yandan sevdiğiniz kişinin sağlığında bir problem olduğu zaman agucuk gugucuk ile onu iyileştiremezsiniz bu noktada para maalesef size lazım olacaktır. Yani paranız ile sevdiğinize alacağınız hediyenin büyüklüğü, aracınızın modeli ya da parmağına taktığınız yüzüğün değeri ile doğru orantılı değildir. Sizin sevginizi bunlarla ölçen biri varsa o kişi doğru kişi değildir.
30 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılErkeklerin parayı sadece kadınlarla birlikte olmak için kazandığı düşünülemez. Erkekler, hayatta birçok farklı hedefleri ve motivasyonları için para kazanırlar. Para, insanların hayatlarını idame ettirebilmeleri ve bazı hedeflerine ulaşabilmeleri için gereklidir. Bu nedenle, erkeklerin para kazanma motivasyonları yalnızca kadınlarla birlikte olmakla ilgili değildir.
Ancak, bazı erkeklerin para kazanma motivasyonları arasında kadınların ilgisini çekmek de olabilir. Bu durumda, erkeklerin parayı sadece kadınları etkilemek için bir araç olarak kullanması söz konusu olabilir. Ancak, bu tür düşüncelerin doğru olmadığını belirtmek gerekir. Kadınlar için erkeğin maddi durumu önemli olabilir, ancak para yalnızca bir araçtır ve gerçek bir ilişkiyi sürdürmek için yeterli değildir.
Ayrıca, sahip olduğu araba veya maddi durumu, erkeğin başarılı olup olmadığını belirleyen tek ölçüt değildir. Bir erkeğin başarılı olması, yalnızca maddi durumuna bağlı değildir ve birçok farklı faktöre bağlıdır. Başarı, herkes için farklı bir anlama sahiptir ve bir kişinin başarılı olduğunu söylemek için yalnızca maddi durumuna bakmak yetersiz olabilir.
12 Yorumla- +1 yıl
En iyi özetleyen yorum.. teşekkür ederim bu da güzeldi 😊
- +1 yıl
Rica ederim Efendim
+1 yılErkekler parayı temel ihtiyaçlarını karşılamak, rahat bir hayat yaşamak kısacası kendileri için kazanır. Bir kadın için gidip de para kazanan erkek göremezsin. Kadınlar için kazanmaz. Ayrıca kadınlar da sülük gibi erkeklere yapışıp para beklemesin, gitsin çalışsın. İşlerine gelince eşitlik diye bağırırlar. İşlerine gelmeyince de "bon ovlononco çoloşomom" derler.
57 Yorumla- +1 yıl
Haklisin ilk etapta erkek kendi için çalışır ama daha sonra hayatına mutlaka bir kadın alır eşi , olur sevdiği kız olur.. v. s. kadınlar ki ben de asgari ücret alan biriyim kendileri için çalışır çünkü evin geçimini erkek üstlenir ha tabiki ortaklaşa geçimlerini yürütürler sonrasinds
- +1 yıl
Teşekkür ederim cevabın için bu arada 👍🙂
- +1 yıl
Benim abim 1-2 sene iş bulamadığında yengem çalışıp evi geçindirdi. O zaman yengem, abim için mi çalışmış oluyor?
- +1 yıl
Onlar evlenmişler.. hayat bu ne getireceği belli olmuyo tabi..
- +1 yıl
okadar
- +1 yıl
😂😂 doğru söylüyorsun
Bana göre para araçtır, amaç değildir. Amaç olursa insani ilişkiler erozyona uğrar. Değersizleşir. Cebinde 1 milyon TL parası olup zor zamanında sana 25 TL destek olan birisi ile, cebinde 20 TL olup hepsini sana veren kişiyi kıyaslarken 25 TL vereni daha çok yardım etti diye seversen ya da önemsersen yanlış yapmış olursun. Niyetler de kalbin sermayesi gibidir, kalbi sevgi ile dolu birinin cebindeki 1 TL yi sevdiğine harcaması, çok güzel bir şeyken kalbi kararmış ama cebi dolu birinin sana 1 milyon TL harcaması çok da hoş değildir. Meta, maddiyat ile bakarsa insan sevdiğine 1 milyon harcayan adam cazip gelir. Ama adamlık ceple değil kalple olur, kalple ve o düzgün kalple kadınına vereceğin her şey adamlığını belirler.
10 Yorumla
+1 yılBence değil neden mi? Benim mercedesim yok...:)) A biraz düşününce Mercedes le tavlayamayacak çok az kız vardır bence. Bir cafe ye gitsen parasız olmuyor neticede... ama onlar için harcadigin anlamına gelmeyebilir. Bir kıza hediye alırsam ondan bir beklentimin olması gerekiyor diye düşünüyorum kimse platonik birine hediye vs almaz
12 Yorumla- +1 yıl
onlar için harcamak değilde onlarla beraber bir yaşam kurmak diyelim
- +1 yıl
Bu olabilir, mantık li
- Aile & Toplum konusunda 749 cevap paylaştı.
+1 yılİnsanların çoğu iyi bir ortam için para kazanır. Buna bende dahilim. Ancak bazıları iyi ortamı yanlış anlamış ki böyle rezilce fikirler var. Ben başka bir insan için niye çalışayım 😂 he sevip harcarım orası ayrı ama onla harcayayım diye kazanmak çok saçma.
11 Yorumla- +1 yıl
Soruyu genel anlamda sormuştum
Evlilik sevgili olma ve diğer durumlar.. ucunda sonuçta hayatına dahil edeceğin bir kadın olacak.
Kadınlardaki para tutkusunu anlamıyorum. Kadınlarda genel olarak bir tanrısallık durumu mevcut. Yani herkes kadınlara tapsın, kadınlara çiçek alsın, kadın lüks arabaya binsin vs vs.
Bence bir kadın parası için bir erkeğe yanaşıyorsa o adamın o kadını kullanıp atma ihtimaline de hazır olmalı
11 Yorumla- +1 yıl
O kadınlar farklı kategoride.. o işin başka bı boyutu. normal hayatta eş sevdiğin kız olarak düşünürsen onlarla bir gelecek kurmak için mi kazanırsın çalışırsın cabalarsin.. bu kadar basit sorum aslında.
+1 yılKimisi öyle kimiside o mercedese kadınlar atabilmek ve uygun bulduğuyla evlenmek.
Bu zamanda kadınlar ruhunu para satmış erkekler ise para kazanmak için her türlü pisliği yapmaya.
İnsanoğlu ne lanet varlık değil mi
14 Yorumla- +1 yıl
Konuyu genişlettin.. öyle ama doğru
- +1 yıl
Gerçekler açı kadınlar iyi erkek ister iyi karakter değil maddi güçü konumu iyi statüsü iyi hadi fiziği iyi. Kadınların iyi erkek anlayışı bu
- +1 yıl
Erkekler de bu kriterlerin bir çoğuna bakiyo. ozellikle görselliğe..
- +1 yıl
Erkek zaten görselliğe önem verir.
+1 yılPara amaç değil sadece basit bir araç. Kazandığım kadar yerim çok önemli değil. Yanımda beni anlayan benimle birlikte hareket eden beni zora sokmamak için uğraşan bir eş görürsem zaten o istemeden ben fazla fazla yaparım gerekirse onun için de çalışırım üzmem mutlu etmeye uğraşırım.
20 YorumlaBen daha kaliteli bir hayata sahip olmak için kazanıyorum, hayatımın merkezinde ben varım ve hedeflerime doğru yürüyorum. Kadınlar da bu yolda koluma girip ben izin verdiğim sürece bana eşlik eden canlılar sadece
21 Yorumla- +1 yıl
Tek başınıza da olmuyor ama
Evet başarılıdır diyebiliriz.. bu yaşıma kadar iyi bir eğitim hayatı ile güzel bir kariyer yaptım.. evi mi ve arabamı alabildim.. güzel bir işim de var.. fakat bunları kendimden ziyade ileride hayatımı birleştireceğim kadın ve çocuklarımız rahat etsin diye çabaladım bu benim için başarı göstergesidir boş beleş yaşamadım en azından hayatımı..
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar için değil kendimi ve çevremi en rahat şekilde yaşatmak için kazanıyorum hayatima girecek kadında tabi ki bunu en üst seviyede yaşayacak ama sadece bir kadınlar için çalışmıyorum 🙂
11 Yorumla- +1 yıl
Aslında hayatına alacagin kadın baş aktör olmasa da çok önemli bir faktör bu uğurda 🙂
+1 yılŞahsen erkeklerle birlikte olmak daha zevkli geliyor. İyi tarafı o zaman masraflar da daha dengeli oluyor. Beklentiler genelde ortak.
14 Yorumla- +1 yıl
Benim dünyamda kadına yer yok diyosunuz..
- +1 yıl
estağfurullah, şeref verir hanımlar. ama düzenli birlikteliklerde aynı cins olunca birçok açıdan çok daha uyumlu oluyor.
- +1 yıl
Sizin tercihiniz seçiminiz saygı duyarım..
- +1 yıl
çok teşekkürler. size de çok keyifli zamanlar diliyorum.
+1 yılErkekler parayı hayatlarını idame ettirmek için kazanıyor. Kadınlar o paralar için geliyor (:
14 Yorumla- +1 yıl
Kadınlar geliyor.. siz de onlara yeri geliyo koşa koşa gidiyosunuz.. hayat böyle bir döngü zaten 🙂
- +1 yıl
https://youtu.be/52l9QtBJRWI
Siz dediğin ben değilim o ayrı ama bakın çok basit izleyin. - +1 yıl
Kurgu olduğu açık değil mi videonun.. bu tip. pembe hayatları tercih eden kadınlar üzerinden genelleme yapmak da yanlış olur ama..
- +1 yıl
Benzer şeyleri yaşamamış olsam sadece kurgu deyip geçerim. Hepsi böyle kadınların demiyorum. Dün burada başlık vardı sevgilim askere gitti abisi doktor zeki ondan hoşlanmaya başladım vs diye. Kadınlar kendi elleriyle yapıyorlar maalesef.
+1 yılGünümüz kadınları genelde paraya, işe, statüye bakıyor maalesef ama gel gör ki sağda solda karakter önemli diye bağırırlar.
13 Yorumla- +1 yıl
Sorumun cevabı bu değil ki ama 🙂
- +1 yıl
Daha derine indim.😄
- +1 yıl
Olayın asıl çıkışına.
Diyemezsin çünkü başarı kavramını sınırlamışsın. Düşüncede eksik. Ha sen öyle görüyorsundur bize saygı duymak düşer o ayrı.
11 Yorumla- +1 yıl
Orada düşüncede eksiklik yok aslında.. erkek istediği yere gelmişse.. ondan sonrası için hayatının kadınını da hayatına almasi onun için en son gelmiş olduğu başarı olur.
+1 yılHayatını düzene koymak, ailesine eşine çocuguna belli bir kalitede yaşam standardı oluşturmak, kaliteli yasamak için para kazanılır...
19 Yorumla- +1 yıl
Bu saydiklarinin içinde sevdiğin kadın geçiyo aynen 👍
- +1 yıl
Sevdiğin kadınla beraber olmak için değil. Asıl amaç bu olabilir mi? Hayat standardını yükseltmek için. Eşi olsun ya da olmasın... tersinden bakarsak, o zaman kadınlar parası olan erkeklerle mi mutlu oluyor sadece?
- +1 yıl
Sonra ne olacak?
- +1 yıl
Çalışmayan erkekler zaten hiçbir kadınla hiçbir şey yürüyemez ki ama öyle değil mi
- +1 yıl
Yürütemez
- +1 yıl
Paracısın birader
- +1 yıl
Çalışmayan erkekle yürütülmez tabi haklısınız ama ilişkinin zemini de para değildir.. sadece para değildir. Çok zengin olup mutsuz olan kadında çok.. Para kazanmanın amacı kadınla birlikte olmak değildir ama belirli bir standar olusunca mutlulukta, huzurda, kadın da kendiliğinden oluşur diyeyim asuman hanım 🙂
- +1 yıl
@northstarr paracı oldugumu nereden çıkardınız? Bilmediğini tanımadığınız kişiler hakkında yorum yapmayın, lütfen
- +1 yıl
Peki öyle diyelim
kadindan ziyade kendim daha rahat yasamak icin biriktirdim o kadar parayi, simdi istedigim gibi yerim
11 Yorumla- +1 yıl
İşte tek başıniza da yemiyosunuz sonuçta.. hayatınıza giren çıkan evlendiğiniz sevdiğiniz ya da geçici kadınlar oluyo..
Kimisi öyle olsa da kimisinin de amacı sadece geçinmek
21 Yorumla- +1 yıl
Aynen
Hayır kendim için kazanırım ben. Ama evli erkekler eşi çocukları için kazanıyor evet.
14 Yorumla- +1 yıl
şu an için öyle diyelim..😊
- +1 yıl
Yani sen de elbetteki hayatına birini aldığında birlikte yersiniz anlamında yazmıştım 😊
Sevdiğim kıyafetleri ve istediğim şeyleri almak için kazanıyorum ben başkasını bilmem
110 Yorumla- +1 yıl
Peki karşı cinste istediğin şeyler arasında oluyo mu
- +1 yıl
Sevdiğin kız için ya da hayatını paylaşmak istediğin kız için de çalışmaz misin ilerisi için bunu düşünerek..
- +1 yıl
Elde etmek değil de birlikte hayatla mücadele edebilmek olarak düşünmek gerekir
- +1 yıl
Aynen teşekkür ederim cevabın için
- +1 yıl
İyi çalışmalar
+1 yılKendi paramı kendim yerim valla kadınlara yedirmem çok
13 Yorumla- +1 yıl
Kazandığını erkekler sevdikleriyle birlikte harcamayi severler genel olarak
- +1 yıl
Yok ya kendimi daha çok seviyorum 👍😂
- +1 yıl
🤣. Peki
- Aile & Toplum konusunda 525 cevap paylaştı.
+1 yılRahat yaşayıp istediklerimizi yapabilmek için kazanıyoruz.
14 Yorumla- +1 yıl
İstediklerinizin içine karşı cinsi de dahil ediyor musunuz
- +1 yıl
Bu evlilikteki temel ihtiyaçları karşılamak kısmına kadar geçerli olabilir belirli bir ekonomik özgürlüğü elde etmeden aile kuramazsınız. Ancak o eşiği zaten geçmişseniz ve hala bekarsanız tamamen kendiniz için oluyor kadın mal değilki kadın için para kazanayım. Yurtdışına tatile gitmek için olabilir , kişisel gelişim için olabilir rahatça spor yapmak için olabilir , mal mulk edinip geleceğimi garanti altina almak icin olabilir gibi. Paranız olsada olmasa bir noktada karşı cins zaten olur hayatınızda 9 milyar insan var dünyada.
- +1 yıl
Hayatınıza bir kadini dahil ettiginizde onu mal olarak görmezsiniz tabikide. zaten çalışma yan bir erkek de bir kadini hayatına sokamaz. erkek için dünyasına hayatına giren çıkan her şey.. çalışarak para kazanmak ancak bir araç olur sanırım.
- +1 yıl
Evet araç oluyor dediğiniz gibi.
- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılParayla mutlu edilen kadının ruhu mutsuzluğa mahkumdur
16 Yorumla- +1 yıl
Kadının parayla mutlu edilmesinden bahsetmedim ki soruda ama erkek dünyasında erkek ilerde eşini sevdiğini geçindirmek için mi para kazanır sorum çok basit aslında
- +1 yıl
Soru karışık diyelim biraz
Erkek hangi durum güncelse onun için para kazanır - +1 yıl
Sorum çok açık ve net aslında..🙂 ama hayatınızda kadınlar hep var olacak sonuçta.. modası geçme gibi bir durumu yok ki
- +1 yıl
Evet olacaklar🙂
- +1 yıl
Öyle 🤣
- +1 yıl
Bizde kazanacağız
- Aile & Toplum konusunda 878 cevap paylaştı.
+1 yılKendim için kazanıyorum kendime ve arabama harcıyorum sürekli
14 Yorumla- +1 yıl
Tek başıma böyle iyiyim diyosun
- +1 yıl
Kesinlikle çok çok iyiyim canım kendim ve arabam 😀😀
- +1 yıl
Peki
- +1 yıl
Öyle işte
Ben sadece kendim ve ailem için kazanıyorum. Kimseyi etkilemek gibi bir çabam da yok.
18 Yorumla- +1 yıl
Sorum genel anlamdaydi. evlilik sevdiğin insan v. s. anladım
- +1 yıl
Para iyi bir yaşam için bir araçtır aslında. Kazandığın her kuruş hayatına bir + katmalı. Ve bu artılar tabii ki aile, eş, çocuklarla da paylasilmali.
Ama günümüz dünyasında para iyi yaşam için bir araç değil, bir güç unsuru olmuştur. Ya çevresine hava atar , ya da iş dünyasında güçlüyüm imajı oluşturur. Bur gün bile çok kazanıyorum, dünyayı gezeyim, bilgim, fikrim artsın demez.
Benim de anlatmaya çalıştığım buydu. - +1 yıl
Evet çok doğru.. Heleki bizim toplumumuzda erkek dünyasında özellikle rekabet çok fazla.. bu rekabette belkide bu hırslari tetikleyen en büyük faktör
- +1 yıl
Evet az ya da çok kazanmasi değil kendini gerçekleştirmesi en önemli nokta zaten. ama tabi mutlaka bir erkeğin çalışması gerekir..
- +1 yıl
🤣.
Kendinize fazla değer yuklemeyin🙂 konforlu rahat ve istediklerimi alabilmek için kazanıyorum.
14 Yorumla- +1 yıl
Kendimize değer yüklemek demeyelim de her iki cinste birbirinin olmazsa olmazıdır zaten dünya genelinde bu böyle yani
- +1 yıl
Erkek avlar kadın pişirir çocuklarına yedirir evet.. bunun neresi yanlış ki.. ilkel çağlardan buralara geldi insanoğlu..
+1 yılDiyemeyiz, her para başarıyla kazanılmıyor sonuçta.
11 Yorumla- +1 yıl
Soruyu genişlettin ama.. bu ayrı bir tartışma konusu olabilir.
rahat yaşamak için kazanıyoruz diyelim buna..
16 Yorumla- +1 yıl
İllaki hayatiniza almak istediğiniz kadınla rahat yaşamak için öyle değil mi?
- +1 yıl
Gönlünüzce olsun her şey
- +1 yıl
Kadın paraya geliyosa kullanıp atarım
- +1 yıl
Paradan kasıt çalışan erkek tabiki.. para kazanmak..
- Aile & Toplum konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılElbette.
O yüzden erkek kadını, kadın parayı kovalar.
cut.
17 Yorumla- +1 yıl
Evet erkek çalışmıyorsa kovalamak istediği bir kadında olmuyo haliyle aynen
- +1 yıl
Biz parayı geçinmek için kazanırız arkadaşım.
Bir kadın varmış, yokmuş. Bu, hayatın kalan yolculuğunda olan bir şey...
Para geçim ve hayatta kalmak için gerekli bir şey...
Ben parayı bu yüzden kazanıyorum, elin eline bakmamak için, kendi kafama göre yaşamak için.
Bir kadınla birlikte olmak için kazansam, bin tane kadın olmuştu dünden bugüne. - +1 yıl
Calismasaydin o bin tane kadında olmayacaktı hayatında
- +1 yıl
Olmasın : )
- +1 yıl
Emin misin 🙂
- +1 yıl
Evet : )
- +1 yıl
Peki
- Aile & Toplum konusunda 330 cevap paylaştı.
+1 yılYoo parayi kendim yemek icin kazaniom Allah'ın kezbanlarina para mi yedircem birde
13 Yorumla- +1 yıl
Genel olarak sormuştum aslında eşin , sevdiğin, sevgilin ve diğer türlü olanlar..
- +1 yıl
Sevdigim insanla evet yerim ama hayatimda cidden varsa
- +1 yıl
Haklısın tabi
Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı. Parasız erkeğe bakıyor musunuz? Bakmiyorsunuz. E bir erkekte bir kız ile sevgili evli olması için parasının olması gerekiyor haliyle.
18 Yorumla- +1 yıl
Çalışmayan erkeğe bakmamak demeyelim buna. çalışmayan erkek sevdiği kıza bakabilecek mi.
- +1 yıl
Bugün maddi geliri düşüktür, yarın daha iyi olabilir.. tıpki bugün çok zengin olup da yarın batabilecegi gibi.. hayat bu..
- +1 yıl
O kadınlar da öyle bir hayatı tercih edebilirler saygı duyarım.. ne diyeyim
- +1 yıl
Parasız erkek diyosun hala çalışmayan ya da az kazanan diyebilirsin.
- Aile & Toplum konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılsenin bu görüşüne göre kadınlar parayı seviyor mercedes seviyor. zaten çoğu kadında öyle. böyle kadınlara para yedirende var ama bunun için kazanan erkek yok.
117 Yorumla- +1 yıl
Erkek tek başına mı yemek istiyo kazandığını? Yeterli oluyo mu bu
- +1 yıl
kendi zevkleri için kazanır. en büyük etkende ailesine bakmak için kazanır.
- +1 yıl
Ailenizin içinde sevdiğiniz kadınla birlikte aynen 👍
- +1 yıl
kadınlarla birlikte olmak ile eşim olan kadın aynı değil. ve herkes evleniyor diye bir şey yok
çoğu kadın maaş için olsada erkeğini sevdiği için evlenen paraya bakmayanda var. çalışanda var. - +1 yıl
Kadınlardan tabiki çalışan da var... ama bir evde erkek mutlaka çalışan taraftır.. kadın çalışmasa da geçimi erkek üstlenir.
- +1 yıl
orası öyle tabi ama sen soruda kadınlarla birlikte olmak içinmi yazmışsın. yani sanki escort ya da takılmalık kız tutmak için çalışıyor gibi sormuşlsun
- +1 yıl
Genel anlamda sormuştum evlilik sevgili olma ya da işte diğer türlü şeyler..
- +1 yıl
evet ama ilişkiye göre değişir bu.
- +1 yıl
Hepsi aynı kapıya çıkıyo gibi 🙂
- +1 yıl
hayır aynı kapıya çıkmaz :)
- +1 yıl
Hepsinde de çalışıp kazanilmiyo mu
- +1 yıl
çalışıyoruzx ama eğlenmek ayrı geçindirmek ayrı
- +1 yıl
birinde kazandığın ile kızlarla eğlenirisin diğerinde eşin için cocukların için kazanırsın
- +1 yıl
Hepsinin sonu karşı cinse çıkıyo sadece gidilen yollar farklı diyelim
- +1 yıl
niyetler diyelim. şimdi bende çalışıyorum mesela. ama gidip karıya kıza yedirmiyorum ya da takılayım diye gitmiyorum. sevdiğim kız olur evlenirim. onunla eğlenirim. sonucta yaratılış erkeğin fiziği güclü çalışmak öncelik erkeğin
- +1 yıl
Doğru
- +1 yıl
:) :)
- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılbence doğru değil, kadın karşısında dürüst sadık beyefendi bir Adam ister, kadın öyle bir insandır ki yerden bir kır çiçeği alıp versen ondan bile mutlu olur, mercedesi geçtim
10 Yorumla
+1 yılGerçekten bu düşünce çok yanlış bence erkekler bazıları tabi parayla her istediğini yapmak isteyebiliyor ama yapılan yanlış para uğruna kadına gitmekte yanlış bir kadının da erkeğin para ugruna gitmesi de yanlış bence
15 Yorumla- +1 yıl
Erkekler birşeylerin uğruna çalışır didinir.. ve yolun sonu hep koluna girmesini istediği kadına çıkar. bu bir gerçek
- +1 yıl
Tabikide bu doğru dediğin ama doğru olacak olan bu değil
- +1 yıl
Önüne gelen her kız para için erkeklere gitseydi vay ülkenin haline
- +1 yıl
Birlikte gecinebilmek desek kaba olmaz sanırım değil mi
- +1 yıl
Yok tabikide haklısın
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen sevdiğim kadıni mercedesjme takilmaliklarjmi iş için kullandığım araca bindiriuordum (dikkat cekmesin diye)
15 Yorumla- +1 yıl
Farklı bir strateji.. yeni bir taktik öğrenmiş olduk diyelim..
Cevap sahibi+1 yılTaktik derken bı keresinde kızın biriyle sahilde yiyisirken arabanın bagacinda bişey almak için bagaja yönelmiştim o sırada benim tel yanında kalmış. kizda ne diye kaydetmiş diye beni aramıştı. kebabci cengiz diye görünce hem kızıp hem baya gülmüştü yinede kaldığımız yerden devam ettik 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılOda bu taktiği öğrenmişti sayemde 🤪🤪
- +1 yıl
O ve bu sitedeki kadınlar
Cevap sahibi+1 yılFaydalı olduğumu düşünüyorum
+1 yılHasimdi başka derdim yok da çalıştım kazandım parayı çıktım sevgilime yedirecem ya da gidip borca girip arba alcam bide Mercedes tofas yeterli bu zamana kadar yaptikda noldu bundan sonrada arbam param vardiye gelcek olan kadın gelmesin...
111 Yorumla- +1 yıl
Tek başına kazandığın maddi şeylerle mutlu olabilecek misin peki? bu yetecek mi sana
- +1 yıl
Çok zorluk gördüm ben param. yokken ama kimse yanımda olmadı param. var kende kimse olmasın bazen hersey kadın değil tek yaşamak da iyi benim için nede olsa param var istediğim zaman hersey olur Anlık
- +1 yıl
Evlilik , sevgililik ya da başka türlü her anlamda sormuştum zaten soruyu
- +1 yıl
Flört olabilir
- +1 yıl
Sonu yine karşı cinse baglaniyo o zaman diyelim 🙂
- +1 yıl
Evet ama böyle yapmacık olmucak benim flört harbi ve sert olacak çıt kırıldım defil
- +1 yıl
Flörtün nasıl biri olmalı diye sormadım
- +1 yıl
Bende olacak sa böyle biri olsun dedim biliyorum sorunu merk etme
- +1 yıl
Peki
- +1 yıl
Teşekkürler sohbet için iyi akşamlar
- +1 yıl
İyi akşamlar
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılKimisi icin para bi aractir kimisi icin para rahatliktir kadin icin kazanan da vardir elde etmek acisindan, kimisi de paranin onemini bildiginden kazanmak icin de ugras verebilir
10 Yorumla
+1 yılAraç değil ama güçlü bir destekçi sonuçta kadınlarda erkeğin sunacağı konforla keyif ve huzur buluyor daha da ateşli oluyor
11 Yorumla- +1 yıl
Sence de doğru değil mi
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevdiği kadını değil kadınları, biz spesifik düşünmeyiz
16 Yorumla- +1 yıl
Evet o yüzden genel olarak sormuştum
Cevap sahibi+1 yılGenel olarak sormamışsın sevdiği kadını yazmışsın
Cevap sahibi+1 yılBenim demek istediğim kadını bir kişi gibi düşünmüşsün ama erkek öyle bakmaz kadınlar olarak bakar
- +1 yıl
Kadınlarla diye en basta yazdım genelden özele gittim 🙂
Cevap sahibi+1 yılTamam işte özele gitme diyorum ben de özelden genele git, mesela bir erkek parayı kadınlarla olmak için kazanır. Erkek tekil kadınlar çoğul olmalı.
- +1 yıl
Sen de kadınları epey aşağıya cekiyosun ama
- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılKazandığım parayı yiyemedikten sonra niye çalışayım evet yerim birlikte olurum
10 Yorumla
+1 yılGec kadınlarla yemek için evet. Yaşlı kadınlar hariç
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılKadınların her şeyi kendi etraflarında dönüyor zannetmesi çok gülünç her şeyi kendimiz için yapıyoruz özellikle para araba motosiklet gibi şeyleri
08 Yorumla- +1 yıl
Kadınlar herşeyin etraflarinda döndüğünü düşünmüyo , erkekler kadınların etrafında dönüyo desek daha doğru olmaz mı?
- +1 yıl
Olmaz kadınların boş egolarından her şey belli
- +1 yıl
Peki soru dağılmadan. kendin için yaptığın ya da yapmayı düşündüğün şey lerde sevdiğin kadına cikmiyo mu bu yolun sonu sonuçta?
- +1 yıl
Hayır kendim için yaptığım şeyler kadınlara cazip geliyor ve böyle erkekleri elde etmeye çalışıyorlar
- +1 yıl
erkekler de sevdiği kadınları elde etmeye uğraşıyo diyebiliriz
- +1 yıl
Parayla malla mülkle elde edilecek kızdan hayır gelmez öyle bir şeyi asla yapmam
- +1 yıl
Elde etme sözüm yanlış taraflara gitti. soyle düzelteyim birlikte bir hayatı paylaşacaği kadın için cocuklari için çalışır çabalar uğraşır bir erkek bu daha şık oldu sanırım
- +1 yıl
Evet doğru ama bunun sorduğun soruyla hiçbir alakası yok
Biz kadinlarla birlikte olmak icin kazanmiyoruz kendimiz icin.
17 Yorumla- +1 yıl
En başta bunun için kazanıyosunuz sonra hayatıniza dahil ettikleriniz illaki oluyo..
- +1 yıl
Çalışan kadın kendi için kazaniyo ama erkeklerin böyle bir lüksü yok diyebiliriz.. çalışmayan kadına da erkek çalışarak tabiki destek olmak zorunda.. para için erkek arayanlar ayrı bir kategoride onlara da saygı duyarım tercih ettikleri pembe hayatlara ne diyeyim..
- +1 yıl
Sorum dağıldi aslında. e tabi bir evi ocağı erkek üstlenir..
- +1 yıl
Boşandım konumuz bu değil ki ama. asgari ücretle çalışan biriyim
Tabiki parayı kadınlarla birliktelik için kazanmıyoruz bu çok yanlış
010 Yorumla- +1 yıl
E neden çalışıyosun peki
- +1 yıl
E sonuçta ailende de kadın var.. genel anlamda sormuştum.. ayni kapıya çıkıyo
- +1 yıl
yoo nerden çıkardın ki bunu.. tam aksini iddia ediyorum..
- +1 yıl
Asumanla zor o dediğin
- +1 yıl
Seni kim napsin acaba 😅
Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı. Sanırım bu mesajlar soruna cevap olur arkadaşım 😅😅
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. ♿♿♿ Kadınlar kendini ilah sanıyor yazık 😂😂😂😂
04 Yorumla- +1 yıl
Kadınlar parayı erkekler için kazanmiyo. ama erkekler sorumluluklari gereği en başta tabiki kendileri için kazanmanın disinda sevdiği kadın içinde kazaniyo.. bu sorumdan nasıl böyle bir yorum çıkardın anlamış değilim doğrusu
- +1 yıl
İlacını değiş kesinlikle kimse kadınlara tapmıyor. ♿♿♿♿♿
- +1 yıl
Onlarsiz da olmuyo ama. elestirilerinin dozunu daha iyi ayarla olur mu? Daha sempatik olursun..
- +1 yıl
Sempatik olmak veya başka amacım yok tedavi olun.
Aile & Toplum konusunda 419 cevap paylaştı. Kadin satın almak diyelim biz ona. Elbette kadın satın alınmayı sever ama benim işim olmaz
07 Yorumla- +1 yıl
Sorum genel anlamda. kısa sormak isterken yanlış anlaşıldım sanırım. evlilik , sevgili olma diğer türlü şeyler hepsini kapsıyo.
- +1 yıl
Kadına ne anlam yüklediğine bağlı tabi bu.. sonuçta senin de bir annen ablan belkide kız kardeşlerin var..
- +1 yıl
Hayatına ortak olacak birini seviyosun.. satın almıyosun zaten
+1 yılRahat hayat süre bilmek için ama siz promosyon olarak geliyonuz
02 Yorumla- +1 yıl
Sevdiği ya da sevecegi insanı promosyon olarak görmek kaba geldi bana
- +1 yıl
Alfa
+1 yılbence para bir aractır ve bu aracı sevdıgı ınsanla paylasmak en guzelıdır ama amac olarak kullanlar cok oldugu ıcın kadınlar adamların ceplerıne erkekler ıse bacak arasına bakar olmuslar...
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadınım ya da çocuğum faydalanmıyorsa kazandığım şeyin bir değeri yok
10 Yorumla
+1 yılKonuşmaya ihtiyacı olan varsa yazabilir onu dinleyebilirim.
00 Yorumla
+1 yılhiç yakıştıramadım, senin gibi bi goca garıya hiç yakıştıramadım. olmadı, bu olmadı asuman
00 Yorumla
+1 yılşovun bir parçası bu yadsınamaz gücü temsil ettiğinden para
10 Yorumla
+1 yılHayır..
Kendim için cevap vereyim. Ben parayı ailemi daha iyi yaşatmak için kazanmaya çalışıyorum.11 Yorumla- +1 yıl
Ama çevremde sadece kadınlarla eğlenmek için kazananlara da şahit oldum.
+1 yılPara için gelen kadından zarar gelir.
14 Yorumla- +1 yıl
Sorum bu değildi ama. erkekler parayı kadınlar için mi çalışır didinir kazanır?
- +1 yıl
Ben onlar için çalışmam, hayat standartımı düşünürüm. İstediğin cevap bu mu?
- +1 yıl
İstediğim cevap demeyelim de.. şöyle sorayım peki hayat standartini sağladığıni düşündüğün zaman bu hayatın içinde sevdiğin kadına yer olmayacak mı
- +1 yıl
O sevdiğim kadın ya... şu an yok ama olursa tabii ki.
- Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılKendinize bu kadar anlam yüklemeseniz keşke
15 Yorumla- +1 yıl
Her iki cinste birbiri için değerlidir zaten yani dunyada bu böyledir
- +1 yıl
En azından benım hemcinsler kendini bu kadar basite indirgemiyor.
- +1 yıl
Çoğu zaman çok basitleştiginiz durumlar oluyo ki benim sorum kadınları basit yapmiyo..
- +1 yıl
Para = kadın
Bu denklem aslında ister istemez basitleştirmiş oluyor. - +1 yıl
Erkek de kadın da para kazanmak çalışmak zorunda öyle değil mi. ama kadın kendini gerçekleştirmek için kazanir. erkek ise sorumlulukları gereği eşiyle sevdigiyle birlikte bir yaşam için mücadele eder..
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılYok hepimiz escort sevmiyoruz
110 Yorumla- +1 yıl
Genel anlamda sormuştum.. evlilik sevgili olma ve işte escort mudur her ne ise..
- +1 yıl
Ülkede takı seti istemeyiz diyen kız anası varda ben mi hiç denk gelmedim?
- +1 yıl
Böylesi olan kaç tanesine denk gelmiştin ki?
- +1 yıl
Yılda 200-250 :D
- +1 yıl
Aa kişisel hayatında öyle mi yani
- +1 yıl
fotoğrafçııym her yıl onca düğün çekiyoruz 😂😂
- +1 yıl
Ha anladim 🤣 kavga gürültü de çok oluyodur öyleyse
- +1 yıl
olmaz mı düğün çekiminin ortasında kavga edip, ilker abi ben bu adamla evlanmoyorooommm.. diyenlerini bile gördükkk 😂😂😂😂😂😂
- +1 yıl
Ciddi misin 🤣
- +1 yıl
Tabiki :D
+1 yılBen kendim için kazanıyorum
14 Yorumla- +1 yıl
Tek başıma da kazandığımla yetinirim hayatıma birini almam diyosun..
- +1 yıl
aynen
- +1 yıl
Peki
- +1 yıl
daha doğrusu bana lazım olanı alır kalanı veririm
- Devamını Gör (46)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026