teşekkürler
Üniversiteye hazırlanıyorum ama annem beni evlendirmek istiyor. Ne yapmalıyım?
teşekkürler
ben üniversiteye hazırlanıyorum. 19 yaşımdayım ama sırf kazanamıyorum düşüncesiyle sürekli bana evlilik iması yapıyor. Ondan nefret ediyorum
Banada böyle şeyler söylüyorlardı ama bu olacağından değil balım. Dağ başında mağarada yaşamıyor kimse zorlasalar dahi kendi fikrin ve iraden var ha çok ciddiyseler bir polis merkezine git olayları anlat korunma talep et. Zaten 4 sene üniversite biraz zorlanırsin ama sonrası senin hayatın. Ayrıca ailene şöyle anlatsan sanırım yeterince açık olur durum. Eğer bir gün o adam seni aldatır, şiddet uygular ya da ölür giderse sen baba evine mi döneceksin kendi işini yapıp kendi mesleğinle mi geçinceksin.
Zaten doğru zaman ve doğru kişi geldiğinde bu normal bir şey ama bu yaş için değil kuzu ♥️
Cahil insanlar sen istemedikten sonra istediği kadar ima etsin dengesiz şey kızının okuması gereken yaşta elin oğlunun boyunduruğu altına verecek kadar cahil insanlarla dolu çevre nefret ediyorum hepsinden.
Şu büyüklerin en büyük cehaleti bu sanırım. Kafalarına göre iş yapıp hayat mahvetmek. Bilmiyorlar ki bize doğru olanı sadece biz bulabiliriz diye. Sanki hayatlarımız kendi hayatlarıymış gibi… Ben yerinde olsam buna bir dur derdim, sen ana da olsan ata da olsan benim hayatıma, tercihlerime saygı göstereceksin. Hangi çağdayız anlamıyorum ki arkadaş?
Cevap
11Cevap
Bence istemediğinizi söyleyin
Benim annemde yapiyodu önceden bı kaç defa sert çıkıştım vazgeçti daha demiyo
Sen ne için hazırlanıyorsun hedefin ne
Annen neden böyle yapıyor? Aklında bir damat adayı olabilir.
Altına işemeye başla, annen sorunca da neden oluyor bilmiyorum de, o halde evlendirmek istemez
evlilik nasip isi
ama egitim kariyer hayalin varsa sana şans vermeli bence
Senin hayattan ve gelecekten beklentin nedir daha önce hiç kendine sordun mu
Sen istemeden evlendiremezler
Ben de nefret ettim.
sinirden ağlıyorum. kendime olan inancımı yitirdim
Ağlama balım
Anne beni e vermesene
evlen gitsin knka madem sdfsd
Karar senin oku ama
Evlenme sakin
Oku …Sonra sen secersin