Babam araba kullanirken bana bagiriyor?

Ehliyetimi aldım. Aslinda çok iyi araba kullaniyorum. Ogretmenim de soyluyodu bunu. Hatta bir kere amcamla cikmistik, cok sasirmisti oyle kullanmama. Cunku dersler disinda direksiyona oturmamisim bile. Ehliyeti teslim aldim ama pratik yapmam gerektigi icin babam bana araba kullandirtiyo. Ben de kursta nasil ogrendiysem o sekilde gidiyorum en azindan o heyecanimi atana kadar. Cunku araba kullanmanin pratigi suruş yaptıkça zaten kendiliğinden olusuyoe. Ama babam bana surekli bagirip cagiriyo. Mesela dun direksiyona saldırıp bagirmasi yuzunden stres yaptim, arabayi sağa cekip indim arkaya gectim, yok senin kullanacagin arabaya s*cayim, yok bilmem ne demeye basladi. Annem tepki gosterince de siz bir daha benden araba istemesin diyo. Istemem de zaten. Aslinda normal hayatinda boyle biri degil ama araaba kullandirtirken bir seyler oluyor adama. Bilene bildigini unutturur o cinsten. Ama napıcam ben. Baska pratik yapicak araba da yok. Tekrar ozel ders alacak para da yok. Ehliyet alma surecine girerken çok hevesliydim. Ama artik k hevesim de kirildi. Kendi arabami alana kadar araba kullanmam
Babam araba kullanirken bana bagiriyor?