18 yaşımdan beri araba kullanıyorum. Araba kullanmayı bana babam öğretti ama yıllar geçmesine rağmen hala ben araba kullanırken kontrol etmek istiyor. Sürekli karışıyor ve beni yönlendiriyor. Doğal olarak benim de kafam karışıyor o öyle yaptığı zaman. Bana karışmaması için ne yapabilirim? Kırmadan üzmeden...
Ben araba kullanırken babam yan koltukta oturup bana karışıyor. Karışmaması için ne yapabilirim?
Babalar böyledir :) Asla emin olamazlar çocuklarının büyüklerini ve bir şeyler başarabileceklerini bir türlü kabul etmezler. Akışına bırak. Böyle yaparsa daha çok panik yaptığını söyle. Hatta arka koltuğa oturmasını rica et. O zaman ikna olacak ve sana karışmayacaktır.
Bence baban olduğu için çok şanslısın Allah uzun ömürler ve sağlık versin. Karisma işine gelince bırak karışsın ne güzel anılar olacak yarın öbür gün yanında olmadığı zaman keşke yanimda olsa da karışsa diyeceksin.. Kötü düşünmeyelim de misal evlendin ve başka şehire gittin öyle hayal et..
Babalar öyledir. Bazen babam bana karışıyor. Hele radar var diye, son derece yavaş giderken, babam gaza basmam için çok yükleniyor. Bazen birbirimize bağırıyoruz, olayı annem yatıştırıyor. Bazen arabayı kullanmayı bırakmak istediğimi söylüyorum.
Babana deki baba sen yokken araba kullanıcam de neden diye sorarsa rahatça araba sürmek istiyorum de ve ya babanla aranız iyi ise esprili bir şekilde ona anlat oda olmadı baban sana güvencesini sağla en iyi yollar bu
Baktın kafanın tası atıyor öyle karışırken ver sinyali çek sağa çek rlfrenini çok bikiyirsan al kendin kullande geç sağ koltuğa sonra sen karismaya basla