Tamam çoğunuz kadına şiddete karşısınız filan bunu zaten biliyoruz ama eşlerini döven erkekler varsa burada da vardır illa ki... bir anlatabilirler mi neden oldu bu?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Erkekler Ne Diyor
😀 Kim der ben yaptım diye hepimiz feministiz
Gizliden de mi diyemez mesela bana hakaret etti ben de aldım elime sopayı dese yiyecek mi buradakiler?
Yok demez 🤣 diyende sallıyor dalga geçme babında der kim küfür yemek ister ki
Niye ki yani hak veren olmaz mı? Hani bizim ülkemizde erkekler üstün görülüyor dayak da atsa aldatsa da kimse kızmıyor filan...
Kimse bunu kabul etmez yapan bile hatta bak ünlülerden yapanlar var kadına şiddete hayır diye bağırıp
Hatunlar da böyle sorulara "hayır asla" diyor hatta ben dövdüm ama asla dayak yemedim yemem de diyorlar... onlar neden korkuyor?
Gurur yapıyor utanıyor olabilir kadınları senin bilmen lazım
Niye utansın erkek bu nasıl gücümüz yetsin
Erkeği sahibi gibi gören bunu anlatmaz diye düşünüyorum çaresizlik belki birine bunu anlatmanın çözüm olmayacağı düşüncesi
Yani peki evet ya kocamdır şeytana uydum sözünden çıktım baş kaldırdım o da gereğini yaptı da diyebilirler kocasını sahibi gibi görenler dediklerin.. ama onlardan da ses yok. Belki de hiç kalmadı böyle bir şey... veya ne bileyim artık çok istisna
Bu sitede bulamazsın tabiki de senin nu merakın nerden geldi 🙄
Tahmin?
Tahmin derken
Senin bir tahminin var mı benim niye merak ettiğimle ilgili
İki tahmin ya sen uğradın ya da erkeksin şiddete uğrayan evli kadın peşindesin
Geçmişte çok dayak yedim çok fena... nasıl olduğunu anlatsam inanmazsın
🙄 Geçmişte bırakabildiysen ne mutlu sana üzücü durum
Evet ama geçmişte olması bugün olmayacağı anlamına gelmiyor... beni kendi istediği gibi biri yaptı söz dinleyen cici bir kız yaptı dayakla... kendince zararlı şeyleri yasakladı... direnemedim
Geriye sadece nefes alan yaşayan bir canlı bıraktı yani ahkam kesmek istemiyorum zorunlulukların vardır belki
Yok o kadar da değil... 5 kere dövdü 3 ayda diz çökertti... yasak ettiği şeylerin hep zararlı şeyler oluşu ve dayağı çok kontrollü yöntemlerle atışı her türlü beni çaresiz bıraktı
Öyle bir anlatıyorsun ki sanki durumdan memnun gibisin neden çaresiz kaldığını düşünüyorsun ve neyin yasak olduğuna neden o karar veriyor
İşte o karar verdi ben direndim ama işe yaramadı... ayaklarımın altına altına oklavayla vurdu 40 defa... saya saya hem de çok kötü... insan o vaziyette çok çaresiz hissediyor... tekme tokat saldırsa böyle olmazdı
Dalga geç sen
İnanmazsın demiştim neyse
Öğrenilmiş çaresizlik işte
Öyle görünüyor kimsenin de sana yardımı dokunacağını sanmıyorum tabi gerçek ise
Yardım gerekip gerekmediğine ben bile emin değilim...
Sen bir erkeksin sen söyle... bir erkek olarak kötü veya tehlikeli veya zararlı saydığın bir şeyi hayatındaki kadının uzağında tutmak gibi bir sorumluluğun var mı? Kadının bunlara uzak kalmak istememesi böylesi bir sorumluluğu erkeğin sırtından alır mı?
Kötü ve tehlikeli göreceli kavram olabilir kime göre iyi kime göre kötü birde terbiye vermek ona mı düşüyor yani senin kendi düşüncelerinin önemi yokmu
Böyle bir sorumluluk erkek olarak hissedeceğin bir şey mi değil mi? Sen kendğnce eşinin hür iradesiyle yaptığı şeyin kendisine zarar vereceğinden %100 eminsin... seviyorsun da... karın ise senle aynı fikirde değil ya da ne bileyim atın ölümü arpadan olsun diyor... dayak dışında tüm nazik çabaların sonuçsuz kaldı. Aetık o sorumluluğu hissetmez misin?
Alışkanlıklar değişmez bunu zorlayan hata yapmış olur ne bu nu kadar zararlı olan
Günde 2 paket sigara... ve derslerimi boşlamış okuluma devam etmiyor olmam bu alışkanlıkları diri tutan arkadaş çevresi
Okul sigara eş 🙄 bu biraz tuhaf hiç benim anlayacağım tarz şeyler değil çok zararlı görmedim
Ya okulu sallamayıp serseri takımı dedikleri arkadaş grubuna takılınca o sırada babam da ölünce annem beni bu çocukla evlendirdi. Çok da yakışıklı bir tip ben onu kendime uydururın sandım ama olmadı
Çok sağlıklı seçim değil ama kendi seçimin menun isen ne diyeyim
Konuyu benim özelimde tutmayalım... sen kendi adına kendi fikrine göre çok kötü olan bir şeyi sevdiğin kadından uzak tutmak için onun iznine ve onayına muhtaç hisseder misin kendini yoksa gerekirse o istemese bile onun kendisine zarar veren hür iradesine göre hareket etmesine engel olur musun?
Kendi hür iradesi nasıl mutlu oluyorsa öyle yaşasın çünkü yarının garantisi yok
Bizimkinin mantığı öyle değil... yarın akciğeründe kanser olup canın öyle yapacağına bugün ayaklarının altı acısın der :(
İçmeyende kanser olabilir bunun kararını kişi kendisi vermeli
Yanlış karar veriyorsun diyor... ve başarılı da olduğu için çok gururlu görsen:(
Bunda bu kadar başarılı olması benim ezik biri olduğumu gösteriyor değil mi
Yani öyle görünüyor bilemiyorum seni ne mutlu ediyor
Ezik olduğum gerçeği mutlu etmiyor tabi ki
Bu hayat seni mutlu ediyorsa ezik veya değil adının önemi yok
Mutluluğun tanımı yok ki...
Sence bu adam zalim biri mi?
Bence zalim benim doğru bulacağım davranış değil ama benim ne düşündüğüm de önemli değil sence nasıl biri
Sırf beni 5 kere falakaya yatırması haricinde mükemmele yakın zaten herşeyin mükemmelini istemek gibi bir huyu var... yani öğrenmek istediğim şu: örneğin benim ailemle görüşmemi engellemek için dövmüş olsaydı o zaman sırf ikisi de dayak olduğu için aynı şekilde mi değerlendirmek gerekir...
Bunun küçüğü büyüğü haklısı haksızı yok
Niye?
Mesela çocuğunu okulu kırdı diye dövenle zevk için sadistçe döven aynı mıdır mesela?
Bence bu sohbeti yapabilecek durumda değiliz dünya bakış açısı farklı
Yok sadece fikir tartıştırmak da faydalıdır... zaten görüşler farklı olunca tartışmanın anlamı vardır ama sen kendi adına 1 fayda görmüyorsan güle güle
Bir yerde " neyin yasak olduğuna neden o karar veriyor" diye sormuştun buna benim cevabım yok ama benim çürütmek için bir karşılık veremediğim bir cevabı olmuştu...
Bak dedi... elbette ki herkesin düşünceleri farklıdır benim zararlı gördüğümü faydalı bile görebilirsin hatta sana göre sigaradan uzak durmak zararlı olabilir ve benim de sigara içmem gerektiğini düşünebilirsin ama işte aramızda şu fark var. Ben senin elinde sigara gördüğümde seni falakaya yatırıyorum ve sen bu dayağı yememek için günde 2 paket sigarayı çok azalttın ve eninde sonunda bırakacaksın... ben şimdi bunu bu şekilde sağlayabiliyorsam o zaman sırf senin biraz canını yakmamak için seni kendi haline bıraksaydım o zaman engelleyebilecekken engellemediğim şeyin sonuçlarından sorumlu olurdum. Sen kendi doğrularını bana ancak tavsiye edebilirsin daha fazlası zaten imkansız. O zaman tavsiyeni vermekten öte bir sorumluluğun olamaz ama işte ben bunu yapabiliyorsam o zaman yapmamanın sonuçlarından ben sorunlu olurum... dedi... bunu çürütmek için ne söylenebilirdi?
seks sırasında zevk haricinde kadına karşı hiç kalkmadı elim.
Yeterince sinirlendirmediği veya sözünü dinlediği için mi yoksa eşitlikçi biri olduğun için mi?
Yani ben kişilik olarak kadına karşı fiziksel şiddet uygulamam. Erkeklere karşıda öyleyim kadınlara karşı daha hassasım ama. Kadına karşı çok sinirlendim diyelim ancak ozaman sözlü olarak cevap veririm
Onurunu zedelese de yine de kontrolü kaybetmez misin?
Belki karşımdaki erkek olursa çok sinirlenirsem olabilir yoksa hayır kontrolü kaybetmem.
Erkek ile kadın neden farklı? Demek ki kontrolü kaybedip kaybetmemek elinde...
Tabiki elimde evet. Belki erkek olursa karşımdaki kontrolü kaybederim. Belki diyorum ama dikkat. Bu zamana kadar sadece lisede bir kere kavga ettim
O zaman kontrolü kaybetmiş olmuyorsun
Ne oluyorum ozaman
Bile isteye erkeğe girişmiş oluyorsun işte... aynı şeyi yapan erkeğe saldırıp kadın diye duraklıyorsan durum budur
Teşekkür ederim. 👍
Kadının iyiliğini sağlamak için onu dövmekten başka çaren kalmasa
Evliyim ama dövmem
Peki
Onun iyiliğini sağlamak için başka çaren kalmazsa
Kadına el kaldırmam asla
O zaman neden cevap verdiniz?