Kaynanamla aynı binadayız, her akşam birlikte yemek yemek istiyor. Eşimle baş başa olmak hakkım değil mi?

Herkese merhaba 23 yasindayim kaynanamla altlı üstlü oturuyoruz yeni evliyim bu arada bir de 29 yaşında kendini begenmis süslü bir kızı var Kaynanam kötü biri degil ama bazı seyler beni çok üzüyor aksamlari hep yemekleri beraber yiyelim istiyor ama bende eşimle basbasa yemek istiyorum biz acıkmadık sonra yeriz anne falan dedigimizde hazirladim gelin yiyin diyor mecbur kaliyoruz kendimi her gun onlara gitmek zorunda hissediyorum gitmeyince niye gelmedin diyorlar ne yapabilirim bu yemek işini nasil ayirabilirim ve 1-2 gün gitmemenin nasil yolunu bulabilirim arayi biraz açmak istiyorum Ve bu arada arayi acmak istiyorum cunku kendi kızı evde süslenirken evini süpürmeye beni çagırıyor kızı çalışmıyor isi de yok ama beni erkenden temizlige cagiriyor benimde evde isim var ve ders de calisiyorum bu arada işe baslamak icin bi 8 ay daha beklemem gerekiyor yabancı dil ögreniyorum cunku Lutfen bana bu konularda yardimci olun

Kaynanamla aynı binadayız, her akşam birlikte yemek yemek istiyor. Eşimle baş başa olmak hakkım değil mi?