Ailem
Aşkım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Böyle bir seçim yapmak durumunda aile bırakabilir ancak. Hiç bir aklı başında sevgili benden ya da ailemden kaynaklanmayan bir sebepten dolayı ailen ya da ben demez. O yüzden bu seçimi yapmak zorunda bıraktıkları için ailemi 2. Plana atarım. Tabi ciddi isem, hayat arkadaşım olacağına inaniyorsam.
Yıllar önce ailemi seçtim aşkımdan vazgecip sonuç hayatım b. k gibi oldu Şu an vazgectigimi gördüm ama gidemiyorum ben evli o evli 3 yıldır ben bende değilim ilk o zaman görmüştüm o ise beni 1 Ocak 2023te gördü geçen gün konuştuk hem de saatlerce sonuç olmaz eşlerimiz bunu hak etmiyor diyip vedalaştık içim yangın yeri unuttum sanmıştım geçti gitti sanmıştım
Aşk ve Aile iddialı soru soru bence Aşkı seçtim diyelim aileyi hiçe saydım. Evlendikten sonra bir insanı aynı evin içine girdiğin zaman anlarsın. Oldu kötü biri çıktı ailemi hiçe saydım olan kime olacak bana olacak. O yüzden iki tarafı da atmadan orta yolu bulmaya çalışırım seçim yapamam hele ki ailemi atamam.
Ailem tabiki. Aile her şeyin üzerinde benim için. Çünkü benim ailem çok makul ve mantıklı düşünceleri olan insanlardır.
Görseldeki film çok güzeldi bu arada.
Cevap
45Cevap
Ben şahsen aşkı seçerdim çünkü aşk benim için bu hayatta ki en önemli şeylerden birisi ve aile dediğim şahısların da bu zamana kadar bir aileliğini görmedim. bu yüzden ne aşkı seçerdim. herkesin seçimi farklıdır herkes kendine en yakın olanını seçer bana da en yakın gelen şu an için aşk ve sevdiğim kadındır yani kısaca gerçek ailemi seçerdim. kendi çocuğum ve eşimi seçerdim.
neden böyle bir seçim yapmak zorundayım kim böyle bir seçime beni zorluyor bunlar önemli bence :)
ve neden böyle bir seçim var arkadaş çok saçma
aşkım da en nihayetinde ailem bence
Ailenin karşı geleceği, kabullenmeyeceği biri olabilir
20 li yaşlarda olsam evet. buna eyvallah derim de şimdi demem ya aile de bir noktaya kadar
Anladım
Ben hep aşkı seçtim ama her şeye rağmen gidenler gitmek istediğinde ailem yanımda kaldı. Aşk dediğin eşinse, eşinin yanında ol ama sevgili nişanlı vs ise birini birine tercih etmemeli insan. Onların yerleri farklı 2 tarafa da bunu hissettirmeli. Aileden daha büyük sevgili, daha sadık eş, daha doyurucu bir aş görmedim.
Cok haklisiniz bende ayni fikirdeyim sizinle😌 hani bi sõz varya o geldi aklima birden (Gidenler sevinçliydiler geride biraktiklarina ayıp olmasin diye üzgun gõrünüyorlardi ) diye bnce doğru.. yani demem o ki.. Aile baki olandir bence en iyi eş dost ya da sırdaş acını acısı bilen ailedir gerisi hikaye...
@pirpirella000 kesinlikle
🤚🏻👍🏻
Tabikide aile. Aşk meşk boş işler bunlar. Seni karşılık beklemeden ailen sever sadece. En azından senin için aykarca uykusuz geceler geçirdiler, altını temizlediler. Bunlar "yo oşkom bor doho kozloro bokmono ostomoyorom" diye bock sineyinden çok daha önemli şeyler
Aşkım ne la... Allah bana ailemi verdi... Aşkı bana bulurdu.. Allah bizi manitayla da yaratabilirdi... ama aileyle anne babayla yarattı... orada ilahi bir sır var
Aşkimi tercih ederim. Ailem beni silemez. Ama ailemi tercih edersem aşkimi başkasina yar etmiş olurum 😑
Aşkı tabi ki anne babam bana gerektiğinden fazlası ile baktı Allah razı olsun ama gün gelince benim de bir hayat kurmam gerekir
Yaşayanlar bilir ancak bu durumu büyük konuşmayın derim. Ben de ailemi seçtim.
Zorunda kalsam aşkı tercih ederim.
Eşini ve işini iyi seçeceksin
Adaletim herkes için geçerlidir. Hatalı sollayan cezayı öder kim olursa olsun (kendim dahil )
Ailem. Sevecek kişi bulunur ancak aile zor. Hem aile bireyi yetiştiriyor.
Neden ikisi arasinda kaldigima bagli.
sevdigim ailemi sevmiyorsa ailemi secerim, ailem gecerli bir sebeb olmadan sevdigimi red ediyorsa sevdigimi secerim.
ailemi birakirsam :)
askım ailem olmayacak mi?
sonra hangi ask icin beni birakir diye mi dusunsun :)
Adaletli davranmak acımasız olmayı yanında getirir hak hukuk gözetirim kendimce haklı bulduğumun yanında olurum.
Ailemi demeyi isterdim maalesef bunu diyecek baglarımız yok. Ama aşkımla kuracagım kendi ailemi seçmek daha iyi.
Ailem annem yok çünkü 😓😓onun annesi benim annem olur aile oluruz tek dileğim olursa ilerde bu anne sevgisini belki tam olmasa bile hissedebilrim
Ailem. Her zaman ailem ve beni iki arada bir derede bırakmayacak olan da ailemdir. Beni ailem iyileştirdu, iyi ki varlar
tercih neye göre? 🤔 yani atıyorum bekarsam eğer ailem (baba ocağı), evliysem de kendi kurmuş ailem (yani eşim ve evlatlarım) derdim.
aşkım tabiki ailem o dur
Belki bir insan için çok zor bir tercih bu ama aile bence en değerli varlık insan için... Aşk bulunur aşık herkese olabiliriz biri gider biri gelir ama ailenin yerini kimse dolduramaz
Aşkımı tercih ederim. Ailemin de canı sağ olsun yeter.
Ailem sanki. Ama aşkım ı seçtim. :D Aile her zaman önce gelir.
Ailem bir daha üzülmek istemem üzüldüm üzüleceğim kadar
İkisinin de yeri ayrı ama aşk demek isterin çünkü onunla bir aile olma yolundayımdır.
Ailem tabiki çünkü aşk bulunur ama aile asla bulunmaz kaybedilince
Neden tercih etmek zorunda kalıyoruz abiiiii
Hangiwu mantikli ise
Simdi kafama gore kiz bulsam
Ve oda bana sadiksa
Mumkun drgik kopamam
Ailemi seçerdim. Doğduğumdan beri benim yanımda olan , karşılıksız seven, canımdan kanımdan insanları seçerdim
Seni büyüteni, her koşulda arkanda olanı ve yıllardır onlara bir yararın olmamasına rağmen koşulsuz seveni bırakmamalı insan. Aile herşeydir
Aşkım. Çünkü ailem bugüne kadar beni kısıtlamaktan benimle zıtlaşmaktan başka bir işe yaramadı
Bu zor bir secim ailede önemli sevdıgın de bende seçimimi aile yaptım oda ailesini secti severek vazgecırıldık imkansız olarak kalır
Hangisi haklıysa onu seçerdim
Aşkımı seçerim ben.
Ailem. Aile herşeydir
bu soruya böyle yanıt verilmez bence sebepler önemli burada
ailemi seçerim.
seçim yaptırmasın kimse bana çünkü ailemi seçerim
Eski sevgilim bu ikilemde kaldı annesi beni istemediği için ailesini seçti tabi ki saygı duyuyorum sadece beni istememe hakkını ona verdiği için kızıyorum kendisine.
aşk değil ailemin karşısına su şişesini koyun onu da seçerim
İkisinden de vaz geçmem ikisinide hizaya getiririm... 🦂 '
Aşkımı seçerim onunla bir ömür geçireceğim
Ailemi tabii ki.
Çok zor tercihhhhh ama aslında seni secermi?
Öyle bir Aikem yok, o duruma düşürmezler
Ömrümüz zaten ailemizle geçiyor :D
Aşkımı seçtim zaten gerçek hayatta da
Sevgilim bile olmadı ne aşkı
Bu noktaya getirmem olayları
Aileni sececeksen ask nerde hani?
Aile önceliklidir
Ailem
Ailemi tercih ederim
Ailem
Ailem
Ailem