Benim kendi görüşüm sahtelikten ibaret, sanalda ki hiç kimseyi reel hayatima taşımam mesela , hep sanalda kalır 🌼
Peki siz ne düşünüyorsunuz?
Benim kendi görüşüm sahtelikten ibaret, sanalda ki hiç kimseyi reel hayatima taşımam mesela , hep sanalda kalır 🌼
Peki siz ne düşünüyorsunuz?
Hepsi değil arada öyle arkadaşlar çıkıyor ki akşam 11 e kadar senden mesaj alabilmek
Günün nasıl geçti diye sormak için bile bekliyen birisi oluyor seni sürekli önemsiyor arada şakalaşıp arada hüzünleniyorsunuz
Bence hepsi sahte arkadaşlık değil bu birazda sana ve karşındaki insana bağlı mesela ben 10 dan fazla sanal arkadaşım oldu fakat 10 tanesinden sadece 1 tanesi gerçek arkadaş benim için yani bu soru kişiye göre değisir mesela benim gerçekte sanaldaki gibi bir arkadaşım yok garip
Sahte yapan sanal ya da reel olması değil. Kişinin ta kendisi.
Ben nasıl ki kendimi ideal bir dost olarak görüp burada vakit geçirip sanal bireylere dahil oluyorsam, benim düşünceme sahip birçok profil mevcut.
Reelde, sanalda, sanaldan reele uzanan birçok gerçek arkadaşlığım var. Sahte olan ne reelde ne de sanalda barınamaz.
Eiglik teşekkür ederim
Sanalda tanıştığım kimseyle yüz yüze tanışacak fırsatım olmadı ama karşı olduğum anlamına gelmez tabi. Hatta bazı sanaldan tanıştığımız insanlar, reelde tanıştığım insanlardan daha anlayışlı ve daha sevecen olabiliyor.
Benim CV değil mi bu
😅🤭
Cevap
20Cevap
Pek inanmıyorum ama senin gibi kalbi temiz iyi insanlara denk gelmek insanı mutlu ediyor :)
Hepsi seni kullanmaya çalışan iğrenç insanlardır. Kimi yara bandı yapar, kimi cinsel obje, kimi boş vakit geçirme aracı. Duygularını asla takmazlar.
Asla seni düşünmezler, sadece o an kendilerini ne hissettiği umurlarındadır.
İşleri bitince de "defol git" derler üzülmen, neler yaşıyıcağın umurlarında bile değildir çünkü kendileri rahatlamıştır.
Hayır inanıyorum. Pandemi dönemimde yasaklar varken 3 erkek Bi sohbet grubunda tanıştık ve İstanbul, Ankara , Diyarbakır da oturuyorlar yasaklar kalktığı hafta İzmirde buluşmuştuk 1 hafta ve hala daha sohbet ediyoruz yakın Bi şekilde
Sanal arkadaşlarım gerçek arkadaşlarımdan daha güçlü 4 yıllık sanal arkadaşımla 1 ay sınra buluşuyoruz 😌😌
Kız mı doğruyu söyle 😂
Kız KDMSMSMSMDMX
Ben kızlarla daha iyi anlaşıyorum öyle bişey var ama clxldkdkd
Reelde tanıdığın insan bile gerçek yüzünü göstermek istemezse onu da taniyamiyorsun maalesef... sanalda tanıdığım çok değerli insanlar var...
Sanaldan olan sadece bir arkadaşımı yüz yüze gördüm başkasını görmedim ve gerçek hayata geçmedi. Bağ kopuyor.
Tabii ki inanıyorum. Ben asıl inanmayanlara inanamıyorum.
😅🤣
Sanal bir arkadaşım oldu ve 2 yıldır arkadaşız hatta görüştük bile yani olabiliyor bazen böyle iyi arkadaşlıklar
Sanaldan sevgilim bile oldu hem de 5 yıl sürdü 😂😂
😳🙄
Yanlış düşünüyorsun. Ve bunu sana zaman öğretecek. Büyük konuştun ve hayatında yapmam dediğin şeyleri full HD izleyeceksin maalesef.
Sanal bi arkadaşım vardı okullarımız kardeş okuldu ve arkadaşlığımızı reele de taşıdık yani olabilir ama ben reel hayatı daha çok önemsiyorum
İnanıyorum.
20 Yıllık sanaldan reel'e taşıdığım arkadaşlarım var.
20 yıllık mi 🙄 20 yıl önce sosyal medya varmiydi 😂
He ben daha yeni 20 yaşına girdim de o yüzden bilmiyorum 😂
Ben inanıyorum genelde konuştuğum insanları iyi seçerim
nasıl baktığına bağlı... ben de sahtedir diyorum. kimseyle gerçekte tanışmam.
Kişiye göre paylaşılan durumlara göre değişir ama yeri geldimi gayet güzel arkadaşlıklar da dönüşen var
inanmıyorum hepsi sahte
Evet bende öyle düşünüyorum eig sana vericem 😂
teşekkürler şimdiden knk unutma tek gerçek benim :D hııı bi de sen :D
Ahaha çok tatlısın ❤️
sen de :)
Aaaa ben eşimle burada tanıştım 😂
Tanışma hikayeni anlat sjsjshs
çokta ciddiye almıyorum burayı
Günaydın hanımefendi her insan aynı değildir ama
İnsan sarrafı bile olsanız bu cümleyi kuramazsınız
Ben Alıyorum Hayatıma Bazen Gerçek Dostlar
Bazilari gercekten samimi olabiliyor