Kadın düşmanı değilim ama kadınların tek eşli olamayacağını düşünüyorum, siz ne düşünüyorsunuz?

Bunu kuyruk acısından, aldatildigim için falan yazmıyorum. Yani tamamen bu konuyu araştırmış ve empatik bakış açısıyla baktığım bir şey bu.

Kadınların tek bir erkekle olamayacağını düşünüyorum. Çünkü kadınların duyguları erkeklere göre daha değişken. Kadınların işitsel, duygusal zekaları daha yüksek. Temasları, yakın ilgiyi çok severler bu yüzden. Yani gününün büyük kısmında işteyse, iş yerindeki erkek arkadaşı onun kalbini çalabilir kadının hayatında başka bir erkek varsa da.

Erkekler de sever ama kadınlar kadar olması bence mümkün değil. Kadındaki hormonal denge erkekte yok. Erkeğin sevgisi daha sert bir görüntü altında oluyor. Elbette erkek de aldatır. Ama burada ben erkeğin düşüncesinin degistirilebilecegini, kadının da yapısının bu olduğunu düşünüyorum.

Kadınların ilk aşkının babaları olduğunu düşünüyorum. Ondan sonraki erkeklerin hep yarım olacağını düşünüyorum.

Hayvanlar aleminde de bu var. Bazı erkek hayvanlar dişisine sadık kalır ama dişilerin beyin yapıları sürekli doğurgandır. Bu yüzden başka erkek hayvanları seçer. Tamamen birbirine sadık iki cins de olabilir hayvanlar aleminde.

Kadınların toplumda baskı altında olmasından dolayı evliliği sığınak olarak gördüklerini düşünüyorum. Bir de çocuklukta ilk dostu anne olduğu için diğer hemcinsleriyle fazla yakın ilişkinin o ilk dosta ihanet olacağı düşüncesiyle aralarında kıskançlık olduğunu okudum ve ben de öyle düşünüyorum.

Erkeklere güvenmeyen kadınlar da var. Ama bekar kadınlar da ne kadar istemediğini söylese de bir erkek arayışı oluyor mutlaka. Erkekte de böyle tabii. Ama kadının beyni biraz megaloman çalışıyor yani evliliği bir statü olarak görüyorlar. Evlenince kadındaki ilgi erkeğe göre daha fazla azalıyor.

Belki burada bu dediğime mantıksal açıklama yapan kadınlar olacaktır. Ama hayatlarına bir erkek girdiğinde kadınların daha duygusal tepkiler verdiğini, mantıklarının tamamen devre dışı kaldığını düşünüyorum. Çoğu kadın da farkında değil. "Ben kendimi taniyamiyorum" diyen çok kadın var. İş duygusala geldiğinde kadınların zihin yapılarının hep çok eşliliğe bir şekilde kaydığını düşünüyorum.

Duygular nasıl ki bastırılamaz, elbet ortaya çıkar. Bence bu da bastırılan bir şey değil. Kadın hayır dese de vs aklının yine başka birilerine kayacagini düşünüyorum.

Bu soruya "saçmalıyorsun, sen kadın düşmanısın" gibi yorumla gelmeyin. Bu duygusal bir tepki. Ben burada kadını aşağılamak yerine gerçekten yapısal olarak böyle olduğunu savunuyorum.

Kadın düşmanı değilim ama kadınların tek eşli olamayacağını düşünüyorum, siz ne düşünüyorsunuz?