Bizler "Adem ve Havva"dan geliyoruz, peki yabancılar?
(İngiliz, Alman, Yunan falan)
Bizler "Adem ve Havva"dan geliyoruz, peki yabancılar?
(İngiliz, Alman, Yunan falan)
müslümanların çok pis açığını yakaladım
hadi müslümanlar bunu da açıklayın
1- kızlar neden başörtü takıyor? yoksa ben kızların saçını görünce zevk mi alıyorum?
2- cin yoktur bonzai kullananların gördüğü halüsnasyon vardır
3- gökten cebrail iniyor muhammede söylediklerimi deftere yaz diyor siz nasıl böyle saçma şeye inanırsınız?
4- allah kendisine inanmayanları cehenneme atmakla tehdit ediyor yani sıf allaha inanmadı diye cehenneme atılan iyi insan oluyor
5- madem ilk insan adem ile havva o zaman dünyada neden 7.000 dil konuşuluyor? yani biz adem ile havvadan gelseydik hepimiz aynı dili konuşuyor olmaz mıydık?
6- madem ilk insan adem ile havva o zaman neden dünyada zenci arap japon çin kürt çingene laz türk milletleri var? yani insanlar adem ile havvadan gelseydi bütün insanlar aynı milletden olmaz mıydı?
7- evren sadece biz insanlar için fazla büyük değil mi sizcede? yani dünya bu insanlar için yaratıldı ay bu insanlar için yaratıldı güneş bu insanlar için yaratıldı o zaman diğer 12 milyar gezegende mi biz insanlar için yaratıldı?
8- neden evren 14 milyar yıl önce dünya 4.5 milyar yıl önce yaratılırken insan 200 bin yıl önce yaratıldı? yani dünya insanlardan tam 22.500 kat fazla zamandır var peki neden dünya 4.5 milyar yıl önce yaratılırken insan da dünyayla birlikte 4.5 milyar yıl önce yaratılmadı?
9- insanlar bu dünyada 200 bin yıl yaşadığı halde dinazorlar bu dünyada 150 milyon yıl yaşadı yani dinazorlar insanlardan tam 750 kat fazla yaşadı peki kuranda dinazorlardan neden hiç bahsedilmez?
10- müslümanlar camide namaz kılarken kabeye yönelerek namaz kılıyorlar peki sorarım size dünya tepsi gibi düz mü de kabe senin yöneldiğin tarafta olsun? dünyanın yuvarlak olduğunu bi düşün bakalım kabe önünde mi kalıyor yoksa baş aşağında mı?
11- madem evlenmeden ilişkiye girmek zina o zaman hayvanlar neden evlenmeden ilişkiye girince zina olmuyor? yani erkekler sınav olsun diye allah ilişkiyi yarattı eğer kendine hakim olup kızla ilişkiye girmezse cennete gidecek ama hayvanlar da ilişkiye giriyor hayvanlar cehenneme mi gidecek? sakın hayvanların aklı olmadığı için hayvanlar sınav olmuyor demeyin yemem çünkü ben bi köpek gördüm kışın ac karnına betonun üstünde uyuyordu köpek de mi sınav oluyor da ac ve üşüyerek uyuyor?
Cevap
8Cevap
Hayır ama tim insanlık orta-digu afrikadan evrimleşmiş bir maymun türünden geliyor. Homo erektus sonrasında ise
Homo denisovan
Homo neandertal
Homo sapiens gibi türlerimiz dünyada gezmiş
kızım manyakmısın sen onlarda uzaydan geliyor tabiki
Elbette insan ırkı dil aileleri denilen bir şey var. Örnek olarak Hint-Avrupa dil Ailesi.
Onları leylekler getirdi
Evet hristiyanlar o yüzden vaftiz oluyor zaten
yok onlar eva ve edım dan geliyorlar
Tabi toptan perakende
Herkes Adem ve Havva dan geliyor
Bacım şaka mısın sen
hikaye bu işler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?