Erkek kardeşime zarar verdim düşündükçe kalbim acıyor ne yapmalıyım?

Erkek kardeşim 15 yaşında bende 22 yaşındayım pazar günü yatağında uzanmiş telefonuna bakarken yanına gittim telefonu sakladı şakasına bakmak için elimi uzattığımda aniden çekti ve şarj aleti koptu sonra bana Allah uzun ömür versin sonra neden beni sevmiyorsunuz diyorsun diye şeyler söylemeye başladı yemin ederim kaç senedir hiç vurmadım o bana Bursa'da simirlendirsede sabırlı oldum ama bu defa kendime hakim olamadım ve kardeşime elimdeki şarj aleti kablosu ile vurdum ayağa kalktı ve oda bana vurmaya başladı ama fazla yapmadı annem araya girdi ben hıncımı alamayıp elime ne geçerse ona fırlattım en son yine şarj aletinin fişe takılan kısmı başına değdi ve başı yarılmış kanamaya başladı çok üzülüyorum düşündükçe kalbim acıyor nasıl kendi kardeşimin bu şekilde canını yakarım diye kafayı yiyecek gibi oluyorum içimdeki vicdan azabı çok büyük biliyorum geçti canı acimiyor artık falan ama yinede o an canını yakmak icimi paramparça etti deli gibi o ânı hiç yaşanmamış olmasını istiyorum ama maalesef yaşandı bu durumdan kurtulmak için ne yapmalı?

Erkek kardeşime zarar verdim düşündükçe kalbim acıyor ne yapmalıyım?