Para için avrupaya göc edilebilir mi ve sonradan ne sorunlar olur?
AI Persona’ya Sor
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Avrupa para dagitiyoruz, gelin mi diyor, avrupanin durumu su anda nerdeyse Türkiye'den farksiz oldu.. Ekonomi devi almanyada 5 Milyon emekli 1000€ altinda emekli aliyor, simdi wowww ne para, Türkiye'de 2 asgari ücret kadar diyen BATI yalakalari gelecek, eminim, kirada en ucuz 70 Metrekare 800€ dan basliyor, bunuda hesap edin
Yok be kuzum 2bin Euro’dan başlıyor 😂😂😂
Ona bakarsan İstanbul’da 180 bin tl kirası olan evler var böyle saçma bir karşılaştırmaya kimse inanmıyor artık.
Farkmı yok :D kafanız nasıl çalışıyor ya mk.
@Yaşarbekoz00 mk, benimki iyi calisiyor, sizinkileri kim calistiriyor?
@IoVoI inanmak, gercekler isinize gelmiyor, cünkü algilarla dolmus kafaniz hayal dünyasinda yasiyor. Avrupa artik köyünde essegi olmayan türklerin gidip tuvalet temizleyip birkac yilda araba ile köyüne geri dönüp köylüsüne hava atabildigi avrupa, türkiyede almancinin getirecegi bir paket cikolataya sevinecek farkilerin Türkiyesi degil.
Yok be kuzum 2 bin diyecegine arastir, ögren, öyle gel, biktik artik sizin bu körü körüne Türkiye nefretnizden, avrupa hayranliginizdan. Gidin Türkiyede rahat etsin ama dönmemek üzere
Boş boş konuşma birader bende avrupadayım sen git bu masalları köyündekilere anlat, lokasyona göre 2k Euro evde var 600 700 lük evde var. Öyle pahalı yerleri örnek vermekle olmuyor bu işler. İnternet çağında adam ev ilanlarından bile sizin yalanlarınızı görüyor.
@IoVoI ne demek istedin simdi? almanya'nin hangi sehrinde kaliyorsun?
@IoVoI 70 Metrekare evin kirasi 800 Eurodan basliyor pahali örnek mi verdim diyorsun simdi, anlayamadim?
Ben Almanya’da değilim fransadayım sen Avrupa’nın geneli için konuştuğun için cevap verdim. Ben Fransa’da 3+1 eve 700 Euro ödüyorum. Lokasyona göre 1+0 evler 700 Euro o yüzden onlarla hesap kitap yapılmaz.
@IoVoI bekliyorum, almanyanin hangi sehrinde kaliyorsun, kac yildir kaliyorsun, ne is yapiyorsun, kiran nekadar, yazdiklarini benim yazdiklarimin dogru olmadigini ispatlayan, bos bos olmayan kantilarini bekliyorum? Bos bos yapmadan, cayimi cekirdegimi aldim, bekliyorum!
@IoVoI yorum yaparken ukalalik yapma, Avrupanin ekonomi devi, fransadan güclü ekonomiye sahip yazimda almanya geciyor, Fransa degil.. Almanya'da 5 Milyon emekli 1000 Euronun altinda maas aliyor ve ev kiralari 70 Metrekare 800,-Eurolardan basliyor, iddamin arkasindayim, kanitlari ile..
Fransada oturdugun 700 Euro kirasi olan eve nasil girdin, en is yapiyorsun, nekadar maas aliyorsun, Türkiyedeki evlerle karsilastirinca 700€ ödedigin evin kalitesi Türkiyede 700€ Kirasi olan evle aynimi?
@IoVoI Ayrica verdigim kira ve maas örnegi Almanya Avrupa geneli degil, Avrupa geneli ekonomi Şu an genelde bozuk.
Bak anlatiyor, köyümden anlatiyor
https://www.youtube.com/watch?v=BpifWXEGIPA
Avrupa’nın durumu Türkiye’yle aynı yazmışsın kıvırıp durma, nerde aynı?
Dublex evde oturuyorum ben Türkiye’de o eve 10k dan aşşağı ödeyemez kimse. Ben şu an Türkiye tatildeyim burada ki durumu biliyorum görüyorum sen neye göre konuşuyorsun. Benim maaşım ne senin nede başkasının haddine düşmedi. Avrupa’da ortalama maaşlar belli market fiyatları için Almanya’da daha çok olan aldi marketine baksınlar yine her şey ortada.
Madem Avrupa’yla Türkiye arasında fark kalmadı ekonomik olarak ne ilini var gavur memlekette gidin Müslüman Türkiye’ye anavatanınıza niye gitmiyorsunuz?
İşiniz gücünüz Türkiye’deki garibanları kandırıp ekmek yediğini Avrupa’yı kötülemek köpek bile yediği kaba sıcmaz.
@IoVoI Bak anlatiyor sorunlari, dinle https://www.youtube.com/watch?v=BpifWXEGIPA
@IoVoI Bak dogruzlari yüzüne carpinca ukalaliga serefsizlige basladin, ULAN GÖTEVERENNN TÜRKYIEDE YASIYORUM senin gibi FRANSADA ALLAH bilir pkk li teröristsin iltica yaptin yerlestin, TÜRKIYEYE DÖNMEYI popon YEMIYOR..
@IoVoI Ayrica troll küfür etmicem, Gurbetcilerin Avrupaya göc ettigi dönemler 1970 ler, emekli olanlar zaten dönüyor, orada dogmus büyümüs yetismis, Türkiye ile sadece kan bagi kalmis Türkler nasil dönsün niye dönsün, dönünce ne olacak?
BEYNINIZI AZCIK CALISTIRIN.. BEGENMIYORSANIZ TERKEDIN TÜRKIYEYI; RAHATLASIN TÜRKIYE
@Yaşarbekoz00 Troll köpek hadi baska yerde Türkiye düsmanligi yap, küfür etmicem hain, fransiz, pükk farketmiyor, ülkende mutlu ol, dönme, dönersen mk koyarim
@IoVoI fransizlarin popon ermeniyim diyerekmi yaliyorsun, sana ev versinler diyemi.. Bak bunuda ananin bir yerine sok, farnsiz fransiz acitsin
vizem.net/.../#fransada-ev-kiralari-ne-kadardir
Edilir para yaşam kalitesidir şu an Türkiye'de bı oyun var gitme
Eğer şartlar uygun ise evet ama değilse hiç o topa girme bende yurtdışına götürebilecegim bir yaren arıyorum
#Hükümdar
Sadece para için değil daha kaliteli bir yaşam için edilir
rahat calisip para kazanip rahat yasamak icin evet
imkan olsa giderim
Avrupa’da aynı artık çok bir fark yok
Ben ülkemden vazgecmem açıkcası
Sorun olmaz bende düşünüyorum şu an
Edilir
Eden çok
Evet
Evett