Kendi ayaklarımın üzerinde durmaya çalışıyorum ama işten çıkarıldım, ne yapacağım?

Arkadaşlar ben üniversiteyi bitireli iki yıl oldu başka bir şehirde tek basıma yasayan özgür bir kızım güzelde biriyimdir endamlı alımlı ama tek basımayım toplasanız iki taneden fazla dostum yok çünkü hem insanlara karsı güvensizliği oluşmuş biriyim erkeklere karsıda sağlıklı ilişki yürütemiyorum. Ailem kirama kadar herseyi yolluyor annem baba evi huzursuz olduğu için dönmemi isteniyor kiramı herseyimi karsılıyorlar , işimde vardı kendi mesleğim ama baska bir yerden teklif aldım oraya geçtim oradan beni çıkarıp işimden ettiler ortada bir şey yokken onları allaha havale ettim ayrı bir şey allahından bulsunlar. doğum günğme kadar hersey mükemmeldi ama ertesi gün dünyam ters döndü doğum gününü kutladıkları yerde işimden çıkardılar ondan sonra hiçbirşeu düzelmedi hergün odamın bir köşesinde tek basıma ağlamalarımı bir ben bir allah bilir. Şimdi evde tek basımayım kafayı yicem bir cam fanusun içinde solmak üzereyim işte bulamıyorum olmuyor en az 15 yere gittim gitmediğim yer kalmadı olan yerler ya bana iki saatlik uzaklıkta ya başka sey annemde baba evine dönmemi istemiyor ben kafayı yemek üzereyim ne yapmam lazım yardım eder misiniz lütfen size yalvarıırım ne yapmam gerekiyor?

Kendi ayaklarımın üzerinde durmaya çalışıyorum ama işten çıkarıldım, ne yapacağım?