Annem her şeye karışıyor, şubat ayında söz yapacaktık "ben mayısta istiyorum" deyip sözünü geçirmeye çalışıyor. Ne yapmalıyım?

Biz sevgilimle ayarliyoruz onun yaninda evet diyo sonra onlar gidince bana baski yapiyo subatta olmaz istemiyorum ben diyo sonra bana onlari kotuluyo konusmami istemiyo onlar gelince benden iyi davraniyor ceyizime bisey aliyorum evde oldugu halde oda kendine aliyo yemek takimi alcam hemen kendine aldi benim begendigimi evdede 2 takim yemek takimi var nevresim takimi alcam kendi begendigini aldirtiyo bana almazsam magazada bagiriyo bana bacım falan diyo herkesin icinde ve ben namaz kilan birisiyim cok ustume geliyor o kadar bunaldimki artik Allah a dua ediyorum canimi alsin diye salon takimi bakiyoruz kendi istedigini aldirmak icin diretiyo sonrada kusuyo her sey benim dedigim gibi olsun istiyo sonrada eline tesbihi aliyo dualar okuyo bi yere gitsek oda geliyo kac aydir beraberiz hic yanliz bile kalmadik nereye gitcek oda geliyo beni ariyo sevgilim oda geliyo yanimda oturuyo icerde konussam gelip kapiyi dinliyo tek basima disari bile cikamiyorum hemen geliyo sevgilimle farkli sehirlerdeyiz

Annem her şeye karışıyor, şubat ayında söz yapacaktık "ben mayısta istiyorum" deyip sözünü geçirmeye çalışıyor. Ne yapmalıyım?