Ben özledim arkadaş😀 aniden aklıma geldi iftar vs o hava burnumda tüttü bir an. Site sene içerisinde iki kere çok eğlenceli olur. 1- Sevgililer günü haftasıı 2-Ramazan ayıı Ben böyle düşünüyorum ☺️
Çok özledim. Şu hayatta en özlediğim 2 şey Ramazan Ayı ve nur peygamberin cemali. Ramazan ayını çok severim, diğer aylardan daha huzurlu hissederim. Ayrıca bin geceden daha hayırlı olan Kadir gecesi mübarek ramazan ayın içinde.
Evet özledim valla ve bu ay Ramazan başlangıcında sabırsızlıkla beklediğim John Wickin filmi çıkıyor ramazanın ilk gününe geliyor sanırım iki harika şey aynı anda olacak :D
Hocam izliyordu bir gün sınıfta bir kıza Sıdıka diye seslendi güldük falan sonra hikayesini istedik Sıdıka en sevdiği diziymiş sonra size görev veriyorum gidin araştırın demişti bende öyle takıldım biraz
3 ayları iple çekiyorum. 23 ocak recep 1 . Recep Allahın ayı. Bekliyoruz. Allahım Recebi ve şabanı hakkımızda hayırlı kıl. Ve bizi Ramazan'a ulaştır. Amin
Evet çoook özledim.. senenin en bereketli aylarından biri. Normal günde 1 saat açlığa dayanamazken o günlerde Rabbim nasıl sabır veriyor bize mesela.. çok seviyorum.