Sizin orada kar yağıyor mu?

Burnumun ucu dondu🥶 bu ne soğukkk? Kar kokuyor ama kar yok, gösteriyor ama vermiyor gibi bir hava var burada 😂
Güncellemeler
+1 yıl
"Gösteriyor ama vermiyor" tabirini kulanırken o anlamda demediğimi, deyim mahiyetinde mizah amaçlı söylediğimi belirtmek isterim. "Kar yağacak gibi ama yağmıyor" anlamı yüklemiştim bu söz öbeğine. Üstelik sinüzitimin azdığı bu hasta dönemimde espri yapıp maymunluk yapma derdim de yoktu, anlamı güçlendirmek istedim. Ve fakat sanırım bu durumu en iyi anlatan bu tabiri kullanarak "kadın olmaya" yakışmayan bir tercih yapmış bulundum.
Güncellemeler
+1 yıl
Sizin huzurunuzda siz değerli üyelerden özür dilerim ve "kadınlığa" yakışmayan" bu abirleri site huzurunda bir daha demeyeceğime söz veririm. "Kadın" bu tabirleri kullanamaz. Çünkü o "kadın" dır.
İnsan olmaktır benim derdim. Ve kendini tabirlerinle mutlu hissettiğin sürece insansın. Bırakalım kardeşlerim insanların ne konuştuğunu, onlara nasıl konuşacaklarını öğretmek hiç birimizin haddi değil.
re-state://background_color_rgba (0, 0, 0, 0), font_color_rgb (0, 0, 0), justifyLeft