Boşandıktan hemen sonra evlenmek yanlış mı olur?

Eşimden boşanali 2 ay oldu. 1 yillik evlilik tek celsede, anlaşmalı olarak bitti. Eşimle arkadaslarimiz da ortak. 2 aydir cok denk gelmedik. Arkadaslar onunla ayri benimle ayri buluşuyorlar.

Sorun şu ki benim kadınsal bir rahatsizligim var. Biz bosanma aşamasindayken doktor da fazla gec kalmadan cocuk işine başla, normal sekilde olmazsa tedaviye baslamamiz gerek en kısa sürede demişti. Eşim bu durumumu bilmesine ragmen cok umrunda olmadı.

Simdi ise zaten 2 ay geçti, agrilarim falan da cok arttı. Doktora da gidemiyorum kotu bir haber verir diye.

Eşimin ve ve ortak arkadaslarimin tanımadığı bir arkadas grubum daha var liseden beri gorustugum. Iclerinden bir erkek arkadas var. Bu kisinin bana duygulari oldugunu öteden beri biliyorum.

Tesadüfen arkadasiyla konuşurken duymustum, o sıra esimle sevgiliydim. Bunlar ayrılsın vakit kaybetmeden kesin soyleyecegim diyordu arkadaşına. Ama biz ayrilmadigimiz gibi söz, nişan, evlilik derken bu arkadas bana duygularini hicbir zaman soyleyemedi.

Ben boşandıktan 1.5 ay sonra yani 2 hafta önce bana duygularini anlattı. Peki benimle ciddi düşünür müsün yani evlilik gibi dedim. Ben seninle her zaman ciddi düşündüm dedi. Cocuk falan istiyor musun dedim elbette, bir yuvam olsun istiyorum dedi.

Yani her seyden anne olmaktan falan umudumu kesmisken bu kisi geldi bana boyle seyler söyledi. Kabul etmem dogru olur mu? Hem bu kisi icin hemde bosanmadan hemen sonra evlilik durumuna girmem nasil karsilanir bilmiyorum.

Bu kızın hayatinda biri varmis, esini aldatmis, baksana hemen evlenmis gibi bir konuma dusmekte istemiyorum açıkçası.

Cunku millet neden bosandigimizi bilmiyor. Ailem falanda, arkadaslarimizda. Yani gecimsizlikten bosandik onlara da boyle dedik. Hatta kimseye soylemeden dan diye bosanip karsilarina çıktık. Bir sure anlam veremediler neden ki her sey iyi gorunuyordu falan dediler.

Simdi bosanmamiza zaten sebep arıyorlar, bu sebebi de ben vermek istemiyorum siz anladınız beni bu konuda.

Beklesem hem yaşım geçiyor hem anne olma şansım. Bekleyecek durumda da degilim. Milletin agzina laf vermekte istemiyorum birden evlenip. Ne yapmaliyim bilmiyorum. Fikir istiyorum sizlerden.

Boşandıktan hemen sonra evlenmek yanlış mı olur?