Bir yemek yiyişi var ölüyorum yemek bitine kadar o kadar sesli yiyip içiyor ki eşimde çok rahatsız oluyor babası bu durumu biliyor ama dikkat etmiyor. Benim babamda bu rahatsızlığımdan bahsetmiş evlenmeden önce ama adam ona rağmem takmıyor bugün kahvaltıda da çorba içecekler söyleyim diyorum. Lütfen biraz düzgün içer misin ben rahatsız oluyorum diye.
Bu arada kayınbabamla aramız çok aşırı iyi değil bana karışmaya çalışıyor. Köyde tarlada çalışmamı istiyor ben öğretmenim. Görev nedeniyle başka şehirdeyiz zaten kadınların çalışmasına çok sıcak bakmıyorlar. Benim babamda aksine hatta bana sen köyde çalış diye mi okuttuk vs diyor. Adama da dedi aynısını.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Anlayacağını sanmıyorum hatta bunu söyledin diye kötü sen olabilirsin
Olayım umrumda değil eşim için sabrediyorum kardeşim iyi biri diye
Mizofoni hastalığının nasıl bir şey olduğunu anlatın ona
Ya anlamazlar hayatta yaşlılar birazda birazda gerikafalılar
Eşine söyle o söylesin
Eşim demiş defalarca onu takmıyolar bence ben dersem takar
Böyle şeyde hemen lafı sen bizi istemiyorsuna getiriyolar ona
Madem öyle sen söyle bakalım sana ne diyeceler, şimdiden bir tahmin yapayım, sana de sen bizi istemiyorsun diyecekler ya da oğlan bunları sana söyletiyor diyeceklerdir.
İstemiyorum zaten 😅😂
Ama istememe nedeni kendi davranışlaru sürekli hayatımıza karışıyolar eşimle namaz kılın oruö tutun köyde yaşayın çovuk yapın düğünlere gidin aynı böylr kafayı yersin
Orası beni ilgilendirmez.
Benim ailemde geliyor daha hiç ağızlarıbda çocuk yapın duymadık. Ya da bir işimize karıştıklarını annem biraz karışır onada ben söylerim bir daha ikiletmez bunlar hayır desen bile ısrar ediyor
O zaman ayrı eve çıkın.
Ayrı evi bırak ayrı şehirdeyiz zaten onlar gezmeye geldi. Evlenmeden önce ev aldılar iki sokak ötelerinde ben kafayı yiyordum çok şükür atamam cıktı İstanbul'a geldim.
Sürekli tatillerde eşim gitmese bile benim onlara gitmemi istiyorlar hayatta gitmem kendi ailemde uzakta ama onlara dahi gitmiyorum eşimden ayrı max 1 hafta durur gelirim
Bağları koparmaya çalış yoksa işin zor.
Kopuyo yavas yavas benim bu yasıma kasar kimse hayatıma karışmadı bu aileye geldim. Nereye nasıl tatile gideceğime evime gelen misafire bile karışılmaya başlandı. Ben eşimle sevgiliyken tatile giderdim. Ailem bilirdi eşim çoğu şeyi gizli yapıyor banada tembihliyo ne gizlicem diyorum onlardan mı korkcam. Çok şükür kendi paramı kazanıp evimi geçindiriyorum
Maalesef bizim gibi toplumlarda sadece iki kişi evlenmiyor, ailelerde evleniyorlar. Tabii ki karışmayan aileler de var.
benimkiler karışmıyor yani fikir söylerler bir kere biz kabul eder veya etmeyiz ama bunlar kabul ettirene kadar bıkmadan söylüyor
Eşim dinlemiyor allahtan dinlese ona da diyorum direk boşanırdım
Tecrübelerini aktarmak ile her şeye karışmak farklı şeyler.
Aynen öyle brnim eşim aile ortamı çok sevmez ama benim ailemle kendi görüşmek istiyor. Ben asla zorlamadım bayramda bile gitmedik mesela çünkü 2 hafta önce görüşmüştük bizimkilerde gel git demedi ama bunlar her haftasonu asla gezmeyelim köye gidelim isterşerdi hep tartısırdık
Sülük gibi yapışıyorlar desene
He aynen öyleler
Eşin seni seviyor ve destekliyorsa sorun yok
Siz evli kaldığınıxa dua edin 😅
Eşim uymuyor knk uysa boşanmıştık çoktan o benden daha çok rahatsız oluyor
Hmm ayrı yaşamak iyi
Ayrıyıx zaten gezmeye geldiler bize ondan kalıyolar ayrı şehirdeyiz hatta
Bu güzel
Misomania misin.
Evet terapi bile aldım o biraz rahatlattı ama hala devam ediyor
Tıpa kullanmayı dene. Epeyce etkiler
Özel bir tıpa mı herhangi gibi bir şey soksam olur mu
Sesi içeriye iletmeyecek herhangi bisey. Kulaklık bile olur.
Aa tam
Münasip dille söyle
Bencede devam ederse kalkarım
Bence denk getir söyle ben benzer durumda denk getirip demiştim
eşimle sürekli ne yapsak da aynı anda sofrada oturmasak diye dusunuyoruz
Kayınpederi yalnızken aş konus münasip dille ı onun yunusak anında