Aile & Toplum Kardeşimin odasında topuklu ayakkabı buldum. Bu ne anlama geliyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Kardeşimin odasına gittim, 18 yaşında ve yatağının altında topuklu ayakkabılar buldum, kız arkadaşı yok... Bu ne anlama geliyor? Kardeşimin odasında topuklu ayakkabı buldum. Bu ne anlama geliyor? Cevapla Ayakkabı Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. sevgilisinin olabilir bence 0 0 Yorumla
Serveti00 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 92% +1 yıl Ya fetişi vardır ya bir kız arkadışına hediye almıştır en son ihtimal cinsel eğilimi farklıdır hem nereden biliyorsun kız arkadaşı yok belki vardır 0 0 Yorumla
Kawasaki_Ninja Takip Et Master Yaş: 35 , eic 86% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sen kardeşinin odasına bir sebeple girip gördüysen bir başkası daha farklı bir sebeple odaya girip bırakmış olabilir. 0 0 Yorumla
anyl7 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Kızsa heves etmiştir almıştır da erkekse ihtimaller çok fazla. Kardeşin erkekse ayakkabı kaç numara söyler misin? :D 0 0 Yorumla
corapci4242 Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Sana hediye etmek için almıştır numarası sana uyuyor mu? 0 0 Yorumla
YeşimHatunn Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Bence bir nedeni vardır. Ayrıca kişisel alanlarına yaptığın müdahaleyi hiç doğru bulmadım. Aynısı sana yapılsa hoşuna gitmez. 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Kişisel alanını işgal etmedim, ona ödünç verdiğim telefon şarj cihazımı almam gerekiyordu.Sence bunu mu giyiyor? Yorumla YeşimHatunn +1 yıl Bilmiyorum. Kardeşini tanımıyorum. Belki onundur saygı duymalısın. Yorumla Soran +1 yıl Yargılamıyorum ama erkekler topuklu ayakkabı giymez... Yorumla YeşimHatunn +1 yıl Neden, böyle bir kural mı var? Yorumla Soran +1 yıl Aptal numarası yapma. Genellikle modern toplumlarımızda topuklu ayakkabı giyenler kadınlardır. Yorumla YeşimHatunn +1 yıl Öncelikle benimle konuşma üslubuna dikkat et. Erkekler de topuklu ayakkabı giyebilir. Bu onun kararı olabilir. Bu karardan hoşlanmıyorsan bile saygı duymak zorundasın. Yorumla
gastigo Takip Et Xper 6 Yaş: 39 +1 yıl Fetiştir habarn yok senin;) sen sakla ayakkabılarına dikkat et;)) 0 0 Yorumla
ANormalizm Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 356 cevap paylaştı. Ne var bunda topuklu ayakkabı olunca ne oluyor ki 0 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 9b cevap paylaştı. Neden saklarki bunu 0 0 Yorumla
NükleerBaşlıklıAdam Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 942 cevap paylaştı. Aaa şaka olsun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hayır, şaka yapmıyorum. Yorumla NükleerBaşlıklıAdam +1 yıl Üzüldüm al karşına kpnul Yorumla
Elifinzilsesi Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl Baska 0 1 Yorumla Aya-aaa +1 yıl Belki almıştır biyerde giymek için Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
sevgilisinin olabilir bence
Ya fetişi vardır ya bir kız arkadışına hediye almıştır en son ihtimal cinsel eğilimi farklıdır hem nereden biliyorsun kız arkadaşı yok belki vardır
Sen kardeşinin odasına bir sebeple girip gördüysen bir başkası daha farklı bir sebeple odaya girip bırakmış olabilir.
Kızsa heves etmiştir almıştır da erkekse ihtimaller çok fazla. Kardeşin erkekse ayakkabı kaç numara söyler misin? :D
Sana hediye etmek için almıştır numarası sana uyuyor mu?
Bence bir nedeni vardır. Ayrıca kişisel alanlarına yaptığın müdahaleyi hiç doğru bulmadım. Aynısı sana yapılsa hoşuna gitmez.
Kişisel alanını işgal etmedim, ona ödünç verdiğim telefon şarj cihazımı almam gerekiyordu.
Sence bunu mu giyiyor?
Bilmiyorum. Kardeşini tanımıyorum. Belki onundur saygı duymalısın.
Yargılamıyorum ama erkekler topuklu ayakkabı giymez...
Neden, böyle bir kural mı var?
Aptal numarası yapma. Genellikle modern toplumlarımızda topuklu ayakkabı giyenler kadınlardır.
Öncelikle benimle konuşma üslubuna dikkat et. Erkekler de topuklu ayakkabı giyebilir. Bu onun kararı olabilir. Bu karardan hoşlanmıyorsan bile saygı duymak zorundasın.
Fetiştir habarn yok senin;) sen sakla ayakkabılarına dikkat et;))
Vardır senin haberin yoktur
Ne var bunda topuklu ayakkabı olunca ne oluyor ki
Olabilir özenmiş almıştır
Neden saklarki bunu
Aaa şaka olsun
Hayır, şaka yapmıyorum.
Üzüldüm al karşına kpnul
Baska
Belki almıştır biyerde giymek için