Sadık ve güvenilir insan bulmak zor ki bu sitede zaten çok zor. Sizi tanımıyorum ama eğer size yürüyorlarsa haklılar gibi. Az önce profilinize baktım güzel birine benziyorsunuz muhtemelen o yüzden yürüyorlardır.
Evet insanlarda sadakat duygusu kalmayınca bir türlü bulamadığın o güven duygusu nefrete dönüşüyor bazen ama. Umursamamaya çalışıyorum yapcak bisey yok maleseffff..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Olmuş güle güle kullan. Bu arada neden nefret ediyorsun bizden ona göre üzülecem 😂
Sadık ve güvenilir kimse kalmadı iradeleri zayıf o yüzden nefret ediyorum
Sadık ve güvenilir insan bulmak zor ki bu sitede zaten çok zor. Sizi tanımıyorum ama eğer size yürüyorlarsa haklılar gibi. Az önce profilinize baktım güzel birine benziyorsunuz muhtemelen o yüzden yürüyorlardır.
Birincisi sadece bu siteden değil genel bütün insanlıktan bahsettim. İkincisi pek fazla sitede durmuyorum yürümelerine zaman kalmıyordur.
Üçüncüsü sağol teşekkürler. O senin güzelliğin
Anladım. Doğrudur. En doğrusunu yapıyorsunuz. Bu sitede kalmak insanı daha çok mutsuz yapıyor bence.
Siz de sağolun.
Evet olmuş YesMama hanım
Sağol
Olmuşta bizde sana bayılmıyoruz ahshahshs
Olmuş ama benim botlar sığmaz
soruyla bize olan nefretin ne alaka la
İçimden geldi
nefret duygusuda bişeydir duygusuzluktan iyidir
Evet insanlarda sadakat duygusu kalmayınca bir türlü bulamadığın o güven duygusu nefrete dönüşüyor bazen ama. Umursamamaya çalışıyorum yapcak bisey yok maleseffff..
yanlış kişilere denk gelmişsin doğruya gelseydin böyle olmazdı
Neyse Allah büyük.. hayırlısı bklm
doğru insan burada haberin olsunda 😁
Pek sanmıyorum. Zamanı gelmedi galiba henüz
bence gelmiştir 😌
fena değil