AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
Karate ve kickboxta siyah kuşağım var, 2 kere tacize uğradım ve ikisinide tek tekmeyle bayıltmıştım.
tekmeyi bel altına mı attın? oraya tekme atarak bayıltmak için dövüş sanatı bilmene gerek yok çünkü o kadar hassas ki, birazcık güçlü her kız bizi bayıltabilir.
Hayır boğazla kulak arasında küçük bir hassas bölge var oraya :)
saygı duydum üstad, dövüşçü diye ben sana derim :)
Teşekkürler, 9 senemi verdim bu sporlara :)
muhteşem dövüştüğünüz ortada yani sokakta tacize uğrayıp kulağının altına tekme atıp bayıltmak kimsenin yapabileceği bir şey değil :) ama ayakkabıyla nasıl bayılttın ki? ayakkabısız daha etkili oluyor dimi tekmeler?
Evet ayakkabısız daha etkili olur ama yinede bayıltılabilir, ikisindede babet vardı ayağımda o yüzden kolay oldu , zaten çıplak ayakla tüm güç bir tekme kalıcı hasara yol açabilir o yüzden diğer türlü biraz daha güvenli :)
haklısın buran sen olunca ölme riski bile yüksek :) babet hemen hemen çıplak ayak sayılır ya aman ev ortamında tekmeni yemez umarım kimse :)
Zaten ev ortamında beraber olduğum kişiler beni tanıdıkları için o kadar ileri gitmezler :)
sana aşırı derecede hayran oldum ya dövüşçü kızlara karşı acayip bir sempatim var ama hayran olduğum kadar da korkarım ne yalan söyliyim :)
İlginç, nerden geliyor bu hayranlık? :D
Kizlar cok narindir ama senin gibk ust duzey dovusculer cok ilgimi cekiyor. Beni dovmedigin surece hayranligim hat safhada kalacak :D baskasini doverken seyretmek isterim ama haha :D
genelde erkekler dövüşçü kızlara karşı çekingen sanki dövmek istiyoruz gibi ama sen tam tersi helal olsun :D
ya dövmek istersen korkarım çünkü eminim ki çok kolay döversin ve canım da tatlı olduğu için daha bir korkarım :D ama bu üstün gücünüzü doğru yerlerde hak eden kişilere kullandığınız sürece dövüşçü kızları çok severim ve hayran olurum :D
gerçek bir dövüşçü hiçbir zaman dövmek istemez merak etmeyin, o seviyeye gelmemiz için özel uğraş vermeniz gerekir yani hiç korkmayın :)
Cok tesekkur ederim cunku sen ve senin gibilerden ciddi anlamda korkuyorum cunku dovuscu bir kiz, dovuscu bir erkege gore cok daha tekniktir ve avantajlidir. Ben dovuscu bile degilken hayatinin en kolay dayagini atabilecegin biri olarak hakli bir korku icerisindeyim ama guclu oldugun kadar da cok iyisin, artik korkmuyorum cunku masum birine asla vurmazsin sen :)
Bize sabretmeyide öğrettikleri için hiçbi türlü kavga etmmemeye çalışıyoruz zaten, hiçbi dövüşcü kızdan korkma sen ama sakın yanlış bir davranıştada bulunma yani :)
Bulunursam ya erkekligimden, ya da sol kulagimdan olacagimi biliyorum :) durduk yere dovmeyeceginiz icin korkmam artik ya ben kotuluk yapmam :)
Etrafima herkesin duyacagi sekilde bagiririm onu rezil edicek seyler soylerim yaptigi ile alakali
umarım psikopat biri çıkıp da sana zarar vermeye kalkmaz. kaçabiliyorsan da kaç.
Umarim bu ulkede kimin basina ne gelcegi belli olmaz. Istersen yaninda silah tasi onu cikartcak vaktin bile kalmiyor cogu zaman ve inanin o durumda ne yapacagini insan bilemiyor eli ayagi titriyor. Ve ben bir hukukcu olarak bu ulkede hukukun ustunlugu ilkesine inanmiyorum bir sistem var ama bu sistem dogru degil.
kesinlikle özellikle bu konuda hukuk, adaleti sağlamıyor. o yüzden kızlarımız kendi adaletini kendisi sağlamaya çalışıyor. kimisi bir yumrukla, kimisi tekmeyle, kimisi biber gazı, kimisi bıçakla, kimisi de sizin gibi çığlıkla ama umarım her zaman zarar görmeden kurtulursunuz.
Bence böyle şeylere karşı toplumun daha duyarlı olması bütün sorunları çözer, sokakta seviyesiz bir şekilde kavga eden 2 kişiyi görünce bile kayıtsız kalıyorlar.
Bana yapılırsa bu dediklerin takmam muhattap olmaya gerek yok ama yanımda kız arkadaşıma falan laf atarlarsa sakat bırakırım yıllardır kravmagayla uğraşıyorum zaten ciddi hasar veririm yani
Karate kursuna gidiyorum simdide gitmek icin hazirlaniyorum
oh en güzeli ya tekniğini bildikten sonra her türlü etkisiz hale getirirsin zaten. adilce dövüşürüm seçeneği sana uyuyor o halde?
Haha o kadarda degilama bir iki tekme yetrrli bence
o 1-2 tekmeyi mağlum yere atacaksan karate kursuna gitmeden de yapabilirdin yani kursa boşuna para vermeseydin :D
O değilde soran nasıl biriyse erkeklerin soyunu tüketmeye çalışıyor gerçi böyle taciz edenlerde erkeklerden sayılmasa bile :D
Boyle erkeklerin soyu tukenirse bence duzgun erkeklere verilen deger artar.
Kardeşim elinde olsa erkekleri öldürme yasası çıkartcaksın belki bir hata yaptı ve çok pişman oldu yazık değilmi hemen erkekliğini al biber gazı veya kafa atmak tamamda ne demek direk topuklarına at cani herif :D :D yanlış anlama lütfen
valla öyle adamı savunan kişiyle o adamı bir tutarım ben. taciz ve tecavüzün hatası ve pişmanlığı olmaz. bunu yapan kişi adam değildir ve sahip çıkamadığı uzvuna da ihtiyacı yoktur.
toplu taşıma araçlarında karşılaştığımda rezil etme gibi bir huyum var :D
ahah yeni moda iğneymiş ya değdirmeye çalışanların şeyine iğne batırıyomuş kızlar :D
yok artık benım cesaretım onu aşıyo :D
ahah toplu taşımalarda kızlar başlamış bu işe ya bildiğin pıt pıt batırıyolarmış :D
Ben yanimda igne tasisam sakarliktan kendime batiririm. d
hahahaha güldürdün ya :D
Allah korusun ilk önce. Tırnaklarımı kullanır gözüne sokarım
güzel taktik.
Kendimi Beni Taciz Eden Kadının Kollarına Bırakırım.
hahaha :D
Yıllardır biber gazı taşıyorum henüz sıkmasamda tehlike sezdiğim an elime alıyorum
Yakarsin adami. Helal gerektiginde kullan ama hemen kacma bir tane de tekme salla
Ayıpsın kaçar mıyım
heyt be hayatını karartmadan gitmem diyosun çok delikanlı kızsın harbiden
Erkeksen gel dovuselim derim linc etmeden birakmam. Yavsakligin geregi yok derim
çok delikanlı kızsın helal sana ama alabilir misin cidden teke tekte bir erkeği?
Tukurdugumu yalamam o kadar yani pismanligin buyugunu yasar kizdan dayak yedim diye bunalima bile girer. Erkekle kavga ediyormus gibi dayak yer.
şoklardayım şu an ya o kadar iyi dövüşebiliyor musun? seninle dövüşmek zorunda kalacak erkeğe acırım ben. çekeceği acılara mı yansın yoksa bir kızdan öldüresiye dayak yediği için rezil olacağına mı yansın? ama cidden hayran kaldım sana eğer gerçekten böyle güzel dövüşebiliyorsan ya harikasın tek kelimeyle.
Benim cok kuzenim var genellikle hepsi erkek kucukken cok kavga ederdik doverdim hepsini birinci sinifta basladim kavga etmeye kiz erkek hic ayirmadan doverdim. En kucuk dayimla yaslarimiz yakin oda sagolsun ogretti
ağzım açık ayakta alkışlamak istiyorum çok hayran kaldım sana ya. tamam dayağını yesem sabaha kadar ağlarım muhtemelen beni çok kolay döversin o yüzden korkuyorum da senden ama yine de süper bir özellik ya ne muhteşem bir yetenek bu.
Akilli ol senide dovmim :):)
ya ama ben bir şey yapmadım ki beni niye dövesin. merak etme senden o kadar çok korktum ki, sözünden dahi çıkamam iyi ki arkadaş değiliz ya korkudan ölürdüm karşında :)
Piskopotun teksiye yaninda silah varsa aninin ortasina sikar
Jakss pici senin anana sıkmışlar belliki. Yavsak yavsak konusuon senin erkekligine tukurum silahmis
Dovmem tamam korkma kanka :):)
engelledim korkma yazamaz daha :) dövme bak ben seni korudum sen beni döversen ayıp ama yani :)
Ne korkacam ya ondan at arabasindan :)
gerçi doğru çok rahat döversin sen onu :)
Ileri gitseydi dicektim erkeksen cik karsima
iyi ki engellemişim o zaman yazık olurdu adama :)
Ben ona guzel bir mesaj yazdim zaten :) hayatinda duymamistir heralde oyle kelimeler :):)
Cesaret edip cevap yazabilecek mi acaba? Erkek halimle senden apacik sekilde korktuk asla dovusmem senle ya. Kasinirsa kasi ama onu sana da eglence cikar hem :)
Ben onu sadece hobi olarak doverim :) korkma sende benden ocu degilim dovmem dediysem dovmem :):)
Sana guveniyorum oyle sakasina vurmak disinda dovmezsin sana zarar vermeyeni :) ama cidden o adami dovmeni seyretmeyi cok isterdim. Cekirdegimi alip senin o ustun yeteneklerini hayranlikla seyretmek cok keyifli olurdu :)
Bul onu tamam doverim :)
Ahah mukemmel bir dovuscusun sen ya hayatta dayanamaz o bosver olur basina kalir falan :)
Oldurmem surunduruurm :):)
helel be sana :) dediğim gibi dayağını yemekten çok korkuyorum ama başka birini döverken seyretmeyi de çok istiyorum :)
Sanada gir gir lazim heralde :)
ahah dövüşçü kızlar çok estetik dövüşüyor yani bir de erkek dövmen anormal bir durum olduğu için keyifle izlemesi bir başka olacak :D
Hahahah :)
geçenlerde sitede bir film sahnesi gördüm. kadın adamı o kadar cool dövüyor ki çok hoşuma gitti izlemek ama yaşaması berbat olur :D
Senide doverlerse gorursun :) sana soz birini dovecegim zaman sana haber veririm :):)
harikasın :) beni hak etmediğim sürece dövme yeter ya zararsızım ben :)
tamam tamam aglama dovmem :):)
Aglamam ya sadece korkuyorum sonucta sen cok iyi dovusuyosun ve beni cok kolay doversin o yuzden dovusmemiz gerekirse diz cokup vurmaman icin senden af dilerim :)
:):)
Gul anca :)
Aglamam asla :):
Belki ben yenerim seni o zaman da mi aglamazsin? :)
Yenemezsin :)
hiç mi şansım yok ya tamam iyi dövüşemiyorum ama sonuçta erkeğim senden güçlü olmamın faydası olmaz mı? :)
Iyi bir dovus sadece karsindakine vurmak degildir onun hareketlerini takip edip ummadigi bir an nakout etmektir :):)
bu cümlenin üstüne yenileceğim kesinleşti :) ama beni sevdin çok can yakmazsın diye tahmin ediyorum :)
Benim sevdigim tek adam var yillardirda onu sevdim :) can yakmaya gelince hak edeni doverim:)
sevmekten kastım kanın ısındı yani arkadaş olduk iyice diyorum :) kaşınıyorum evet ama hak etmedim sonuçta yavaş vurursun :)
Dovmusken niye yavas vurimki :)
canım tatlı çünkü ya dayanamam ki senin gücüne :)
Genelde umursamiyorum ileri derecede olursa ciglik atarim ya da biber gazi
biber gazı klasik heralde her kızın çantasında var ama o az ceza kalır ya çok rahatsız ederse üstüne bir de tekmeyi yapıştırmak gerek bence.
Benim basima geldi bir keresinde tecavuze yonelikti ama zor kurtuldum
tecavüze yönelik mi oha patlatmadın mı bir taraflarını?
Ilk bulusmada oldu arabada yapmaya kalkti zor kurtuldum
Otele goturmek istedi ben istemeyince yapmaya kalkti ama allahtan cantamda agir birseyler vardi vurdum hemen ciktim
iyi kurtulmuşsun en azından. uzatmadığın iyi olmuş yani bir yerlerini koparacağım derken sana zarar vermesine göz yumamazdın.
Azda olsa aikido geçmişim, çantamda biber gazım ve ayağımda 10 cm topuklularım :)
hepsi birbirinden tehlikeli ya. aikido bilen kızlar felaket dövüşüyor. biber gazı adamı yakar kavurur. 10 cm topukluları yiyenin gelecek nesli için şimdiden fatiha okuyalım :) kendini en iyi koruyan kızsın şimdiye kadarki cevaplar arasında tebrikler :)
hahaha teşekkür ederimm :)))
topuklu ayakkabılarının topuğuyla vurma yalnız adamın canını söker alırsın çok tehlikeli, rica ederim :)
o da bulaşmasın o zaman canına susamış olması lazm bna bulaşmak için =)
neyse vur gitsin ya öyle adama ne olursa olsun yapıştır topuğu :)
sözlü taciz denilen abazanca bir seyi duymak istemiyorsam kulaklik takar yurumeye devam ederim. Fiziksel de kaldi bir bizim topulumumuzda bir cigliga bakiyor bu dayak yeme
umarım çığlık attığın sırada etrafta hatta çok yakınınızda duyarlı vatandaşlar olur.
NET
Kanka seinin nickin heredotos tarih kitabinda geciyo bir oraklin adi bilir misin delphoi orakli pythia
evet
Cok mantikli aslinda
fiziksel tacizle karşılaşmadık şükür:D ama diğer türlü her türlü tacize darp ve çok ağır laf ve küfürle karşı taciz uygularım
bayanlara elektrik hibriti tavsiye ederim. Gecici elektrik şokuyla bu durumları savuşturabilirler
kullanan çıktı bir tane.
en temiz yöntem o diğerleri oldukça riskli
Gaz kullanan da cok cikti, bicak da var bayagi. Kizlarin cantalari cephane deposu cikti masallah
yüzde yetmişi de yalancı ama kızların :D
yok ya cidden özellikle çok güzel ve fiziği çok düzgün kızların hepsinin çantasında tehlikeli bir alet var çünkü bıkmışlar artık rahatsız edilmekten :D
haklılar ne diyelim
Her ikisinde de öyle bir tepki veririm ki yapan tövbe eder :D
Nasil bir tepki yani? :D
Beni taciz ettikten sonra adama gaz sıksam yine hıncımı alamam
genelde gördüğüm kadarıyla combo yapıyorsunuz ya gazı sıkıp çırpındığı yerde bir de diz atıp adamı doğduğuna pişman ediyorsunuz. muhtemelen sen de aynısını yaparsın.
Ben adamın gözüne iğne batırırım :D
ohaa iğrençlik yapma ya diz neyine yetmiyo adamın gözü çıkar :D
ben adamı fena yaparım cıdden.. dayak yıye yıye ogrendık!
en son otobste karşlklı koltklrda adamn bri isrekli bacaklarını bacaklarıma değdrdi kalktm bnde otrdğm yrden
topuklu giydiysen topuğunla adamın ayağına sertçe basıp parmaklarını kırsaydın ya keşke
topkulu yoktu ogn ya düzdü hiç aklma gelmdi
olsun yine de bassaydın topuk kısmınla iyice ezip ondan sonra kalksaydın yerinden.
hiç bulaşmak istemedm devir kötü
sen de haklısın. haklıyken haksız duruma düşürürse rezil olursun.
zaten üstümde etek vardı ters bişy söylse cevap vermzmdm
aynen hemen üste çıkar öyle şerefsizler. sesini kesip bir köşede kıvranacağını bilsem tam karşındayken ayağınla başka bir yerine basıp yol boyu ez derdim ama sana laf gelmemesi en iyi sonuç.
ya bde backlarımı geriye şekyrm koltğa yapştrdm oda yayldkça yayldı yeşteblmk için
kansız şerefsiz işte o yüzden diyorum üzerine basıp yol boyu kıvrandırmak vardı diye.
ınunda karısı kızı olur elbet ;)
aynen öyle :) iyi ki senin yerine daha sinirli bir kız yokmuş karşısında. tam da yakın mesafede karşısında oturuyorken fırsatı hiç kaçırmayıp böcek gibi ezerdi bir yerlerini çünkü sinirli kızlar asla tahammül edemez sonra başına bela alırdı.
yapck bişy yok ztn normlde sessz sakin bir kızım
öyle kal boşver başına iş alma. çok rahatsız eden olursa çakarsın bir diz yoluna bakarsın.
öyle :)
Devletin çük kesme yasası olsa g*t ister bir bayanı taciz tecavüz sapıklığı..
Yapsında görelim..
boks eğitimi alan kızlara taciz imkansız gibi bişey bence boks eğitimi almalılar
Yurtdisinda kaliyorum Öyle biseyle cok nadir karsilasirim ama ara sira türkiyeye geldiğimde cok fazla yasadim ve hic bisey demeyip yoluna devam ettim
Fiziksel tacize hic ugramadim , iyki
ciddi rahatsızlık vermiyorsa takma zaten. veriyorsa da dal gitsin.
o taytla o hareketi türkiye'de sakın yapma ama seni dövüşmeye mecbur bırakırlar.
Dövüş spor, u yapabilirler herhangi birini yapsınlar fark etmez.
Kardes yanimdakine yapilirsa zaten bos gezmiyorum gerekeni yaparim
sık bakalıııııııım sık bakalıııııııım biber gazı sık bakalıım, tırnağını kes, bacağını kır delikanlı kim bakalıım.
Başma geldi bir osmanlı tokadı geçirdim bir de herkesin önünde rezil rüsva ettimm zaten bir daha kalkışacağnı sanmyorum :D
sağlam tokat asılmışsın helal sana :D
Evet çok eğlenceliydi tokat attım ilk kez :D
ahah ilk miydi o :D eğlencesini fark ettin ya artık her kızdığına yapıştırırsın sen :D
Bana laf atan asılan kızları kibarca uyarıyorum diyorum sizinde abiniz babanız var lafa atmayın asılmayın diyorum :)
kızlara şöyle böyle yap diye fikir vermek yerine asılanları taciz edenleri assak kessek daha iyi olmaz mı biraaader
Bir zahmet :)
Adamlarin alninda tacizci mi yaziyor? Her kizin basina mutlaka geliyor hangi birini takip edebiliriz? Neyse ki kizlarimizin cogu pataklamayi basarmis bence daha da ileri gidip hepsi profesyonel dovus egitimi almalilar.
biber gazı en iyisi. uzaktan laf atıyorsa ben de sözle taciz ediyorum onu ahahaha
ahaha psikopat kız ya :D biber gazı yetmez ya gazı yiyince mal olacak zaten bir temiz döv üstüne mutlaka
korkarım : D :D
gaz yemiş adam önünü göremiyo ya tam 12'den vurursan feleği şaşar yani var gücünle bir tekme salla ve kıvranışını seyredip eğlen :D
ay yazık ama :)
yok be kıvransın pislik seni taciz etmeden önce düşünecekti. sen de bir tane vur gaza gelip seri tekmeye bağlama ama :D
Olduğum yerde çglık atarm sonra ne buldysam kafasına geciririmmm
haha kır kafasını
Aboo cekilinn Allah korusunda onu orda rezil etmeden olmaz
aynen tekme tokat allah ne verdiyse vur
Direk ne gelyrsa elime parfüm tasyruz candata agrr biber gaziii tekme yetrliii bidaha cesaret edemzz:)
parfümle vurup biber gazı sıkıp bir de tekme atarsan adam doğduğuna pişman olur zaten yeter tabi o kadar :D
Aynennn:D
düşününce bile içim acıdı ama öylesine gerekli bu dayak :D
Tabiki durduk yere yapmiyrz değil mil?
tabi canım öldüresiye tekmele yani zaten bu kadarını hak ettiği için yapıyosun zaten
Tekvandoya gittim bnde:)
oha tekvandocunun ayakları çok güçlü olur. senin tekmeni yiyince muhtemelen bilinci kapanacak :)
Benim bacimin basina bile bisi gelse gelir bana soyler bende onu diri diri gomerim saka geil gerçekten diri diri gomerim
Türk Erkek Cevabı : Atın Ölümü Arpadan Olsun mk... :D
ağır ol diye bağırıp saldırırım :)
heyt çekilin zeyna geliyor :)
:) yapmışlığım var çünkü karşımdaki öküz gibi bir adam bile olsa sırf sinirimi alabilmek için patlarıtırım devamını getirirler zaten haddini bilsin.
aynen sen sağlam bir tane indir zaten gerisi halkta :)
aynen :)
senin kafan da acır ama atabiliyosan bir kafa at zaten yardıma ihtiyacın kalmaz o andan sonra :)
kafaya gerek yok tek hamlede bitirecek tekmem var ya da burnuna yumruk :D
hem tek hamlelik tekmeni atıp hem de burnuna yumruk atarsan bence adamı topluma kazandırmış olursun. o kadar acıdan sonra bir daha hiçbir kadına sesini bile yükseltmeye cesaret edemez :D
edemesin zaten haddini bilsin ne bu üstünlük taslama tavırları :)
Senin gibi eline ayagina hakim kizlar olmaya devam ettikce ustunlukten bahsetmek imkansiz :)
Agzina yumrugu vurdugum gibi kirarim 😄😄
helal sana be o yumruğu atan ellerine sağlık!
Tişikkirlir😊
:D bir ara kelebekle geziyodum
Yuhhh :-D
hay maşallah :D
:D asdfgdsgf
bıçağı çektiğin anda ortalıkta kimse kalmıyodur heralde :D
:D orta 2 den lise sona kadar taşıdım semtimde herkes beni tanıdığı için tacize kalkışamadılar :D
bu özelliğini bilip de bırak tacizi, sana saygıda kusur edecek adamın aklından şüphe ederim ben :D
senin düşüncen saygı duyarım :D
korkunun düşüncesi :D
:D hım
senden değil yanlış anlama bıçağından korktum :P
hımm
şaka yaptım ya takılıyorum öyle
peki
Bans ozelden mesaj at
ne alaka?
Geçenlerde arkadaşımın başına geldi. Bir güzel dövdüm.
En yakın yerde suç duyurusnda bulunurum. Gereken cezayı alır.
Dişlerim yeter direk nakavt; )
oha ısırarak mı indiriyosun? :)
Çığlık atsam ise yaramaz biber gazı falan o an kullanamam vurma ikinci plan ilk isiririm hele o sinirle et koparirim; )
ahah 50 gram et kopar o onun acısını çekerken üstüne bir de tekme at pastaya çilek niteliğinde. düşer bayılır heralde :)
Aklı olan bana bulasmaz zaten. . Deliyim ben:))
belli :)
Sağol; )
Bacak arası tekme çok can yakar be
Normal bir aci degil, adami olmekten beter eder ama oyle adama da cok uygun ceza degil mi sence?
Çığlık ısırma ve tekme
oldukça sert girerim çok hasar bırakırım diyosun yani
O kaşındı
tabi ki canım ben senin haklı olduğunu kabul ediyorum zaten ne yapsan yeridir o an.
Ve söylemeyi unuttum en küçük tartışmada arkadaşımda olsa tırnaklarımı geçiririm sinir ederse
eh o da iyi en azından şeyine tekme atmıyosun
Sapıklasırsa o da olur merak etme
sapıklaşırsa mutlaka yap ama kızdıran her arkadaşına yapma
Konuya bağlı ama yapmam o kadarda :) melek görünümlü seytanım ben her şey beklenir aslında
ya tahammül edemeyeceğin şakalarda vur gitsin madem ya senden önemli mi :)
Ayarlarım ben sen takma kafana:p
aynen belli zaten sen hak edeni asla cezasız bırakmazsın :P
1cm tırnak var karnını bile deşerim :D
of o tırnağı sapladığın yerde kalacak iz çok kötü bir durum :D
Geçmez de :D
aynen hayatta geçmez sonsuza dek kalır o ya dövsen daha iyi he :D
Boşuna uzamiyor bunlar :D
çok tehlikeliler ya senin sevgilin olmak da zor, kızdığında tırnağını mı sürüyorsun hemen? :D
Tırnağa başvuracak kadar sadece bir kez sinirlendim o da kardeşime denk geldi :D
oha insan öz kardeşini tırmalar mı ya :D yalnız bazı kızlar taciz edenin bir yerlerini sıkmaktan bahsetmişti cevaplarında da onu senin yaptığını düşündüm, erkekliği sadece 1 saniyede asfalt olur hahaha tırnaktan korktum sayende :D
Kork kork :D
saygılar ablaam :P
Bayanlarda taciz ediyor. Doku bir minibiste giderken iki kapalı bayan baya sıkıştırmıştı ben utanmıştım :)
göz yaşartıcı sprey sıkarım
bence ucuz kurtulmuş olur. neye uğradığını anlayamadan bir de bacak arasına tekmeyle sonlandırırsanız tam olur.
Sana evlenme teklif edende sik
Ben kickboxa gittim 2 yıl :)
o adamın yiyeceği tekmeleri ve sana yalvarışını çok rahat gözümde canlandırabiliyorum şu an :)
Kaşınan varsa buyursun gelsin :D
hiç boşuna ağzıma yüzüme tekme yemeden önünde diz çöker af dilerim ama yine de seninle dövüşmem yani öldürseler dövüşmem :D
Benim gibi tipsizler karsi kenndini savunmak icinmi
Duymamazdan gelirim kulak asmam
fiziki taciz ederse yani kaçmana izin vermese de bir çözümün olması gerekir.
Elimde ne varsa saldırırm birazda karete yapmışlığım var. Ne biliyim yaparım bişeler 😀
uh dövüş sporu varsa bu kız o adamı döver, dağılalım :D
ee yumruklarım ne güne duruyo :D
yuh yumruk atabiliyo musun? :D
biraz güçlüdür kemiklerim. çok rahatsız ederse geçiririm bitane :D
ahah erkeğin suratını dağıtan kız hayal ettim bir an da çok hoştu ya :D
yani o. O :D
Tabi baskasina yaparken hayal ettim bana vurursan aglarim o. O
korkmuşsun sanki sana yapmam daha doğrusu kimseye yapmıyom ( o. O ) bu sekilde yapılıyo simge bu yanlış anladın heralde :D
yoo doğru işte şaşkınlık ifadesi değil mi o. O korktum tabi yumruk atan kız mı olur ya psikopat :D
Biber gazım ve bıçağım var
ikisi de çok tehlikeli valla sana bulaşanın sonu çok kötü olur.
Kesinlikle öyle olur
bıçak tehlikeli yani yanlış bir yerine saplarsın başına iş alma gaz sık direkt.
Şeriat gelsin kesin çözüm tabi adam gibi uygulanırsa
helal walla :)
Bayanlar zaten bu gidisle el bombasi tasimaya baslayacak...
bana hiç yapmıyorlar bu şehir efsanesi sanırım
Hayir turkiye'de tek kizsin basina gelmeyen. Senden korkuyor olsalar gerek yoksa hic affetmiyo pislikler
ben toplu taşıma araçlarına binmiyorum zaten tek başımada dolaşmam o yüzden bence
Soran sen nerden biliosn. Affetmediklerini falan. Yoksa sende mi bu isin icindesin. p. d
Bilader ota boka atlama gozunu seveyim her kiza yorum atmissin ya belli kimin isin icinde oldugu. Senin cevrende hic genc kiz yok mu duymuyo musun olanlari? Burada her gun sorulan sorulari okumuyo musun peki? Her seyden once haber okumuyo musun? Ha zenginim halkin icine inmem diyorsan baska bu arada cevaplayan.
Bana bakma inerim inmm sorun degilde. Cok skr. Masllahn wr sennde. kizlar yorum yzio zaten. her kiza ayni yorumlari yapiiosn. cook sagol cozumün süper. Daha makul gecerli cozumler wr zaten.
Halkin arasina inme lafini cevaplayana soyledim sana degil. Yirtik dondan firlar gibi kendine ait olmayan soruda neden her cevaba yorum yaparsin ki? Aglayip olacaklara mahkum olmalarini mi soyleyeyim? Git isine kardesim cok bos adamsin.
Cozumn ayni zaten bir bacak arasi bulmussn. Kimin neye ihtiyaxi warsa hep ondan bahsedermis. Senn sorunun ihtiyacnin ne oldugu ortada zaten. Daha makul cozumler wr. Kizlar snden daha mantikli cozmler soyluyo. Arti olumlu seyler soyleyecegine fantazi yapma pesindesn. Masallah.
Kafanda problem mi var dostum kizin erkege gucu baska turlu nasil yetecek? Attigi yumruk ne kadar canini acitir erkegin? Mumkunse oncelikle biber gazi diyorum zaten ama kimisi kendime sikarim korkudan diyor, kimisi cantadan cikarana kadar yakalar beni diyor. Ciglik atmak ise cozum degil daha da sinirlendirir karsisindaki adami. Uniformani tasiyan meslektaslarina soyle her kose basinda nobet tutsunlar o halde. Sikayete geldiklerinde sen tahrik etmissin diyip kadinlari suclayin sonra gelip burada cozum arayisi yapanlarla ugrasin. Rica ediyorum artik cevap yazma seninle anlasamayacagiz. Anket somuclarina bakmani tavsiye ederim kizlar en cok neye oy vermis, hadi eyvallah.
olağan gücümle bağırırım
yardım gelene kadar kendini nasıl savunacaksın?
bilemiyorum ne bulursam atarım kafasına gözüne heralde
umarım atacak cisimler bulunur elinin altında
umarım o duruma gelmem omrum boyunca
ilk olarak A sonra sırasıyla E ve C
sıralama muhteşem ve tamamıyla başarılı tebrikler.
@silinenkedi sen misin :)
anlamadım? :)
Tamam değilsin :d
o değil :)
sorumun cevabı bu değildi ama :)
Sözlü tacize çok rahatsız edici olmadığı sürece karşılık vermem. Eğer sözler çok rahatsız ediciyse sinirli bakışlar yeterli olur. Fiziksel bir durum varsa vuramam ama uzaklaştırırım kendimden bağırırım
sözlüye genelde karşılık vermem demiş herkes ya cesaret vermeyin böyle diyerek insanlara. fizikselde de dal gitsin ya kıza vuracak hali yok ya.
Doverim baska napalim
tabii ki en doğru çözüm ama kızların çoğunun gücü yetmiyor ki :)
Osterse hayvanat olsun cantayi gecirdim mi yamulur ,
Cantamin tahmini agirligin4 , 5 kg
hahah çantayla dövme taktiğinize hayranım :D o çantadan sıyrılmak için ellerini havaya kaldıracağı için savunmasız kalacak. ayakkabı sağlamsa bir tekme, değilse bir diz atarak adamın hayatla ilişkisini kısa süreliğine kesebilirsin de bence :)
Yok ya seyine vuramam bn :/ vurursam topuk oteye gecer
vurmalısın ya öylesine sakın acımaya kalkma. var gücünle yapıştır gitsin bırak sabaha kadar ağlasın yerlerde.
Yok brn yapamam o kadar hayatinla oynamaya gerek yok. Ama pisman ederim yaptogina
bir tekmeyle bir zarar gelmez korkma sadece birkaç gün işlevini yitirir ama çok kısa sürer yani tekmeyle kısır kalınsa futbolcuların falan çocuğu olmaz
Ya olursa ;)
olursa da ayaklarına sağlık öyle adamı kısır bırakan ayaklar öpülür ;)
Oyle dmeme be icim bir kotu oldu :/
Haklisin belki ama ben orasina vuramam ;)
ben hala ısrarla vurmanı tavsiye ediyorum. kız-erkek kavgası varsa kızın yapması gereken tek şey o harekettir :)
Ya sozlu tacizden behsediyorummben bir yerime dokunsa zaten doverken agoz burun giderim ben Allah ne verdiyse bide bir anda parlayan bor insanim yapmam derim sokup atarim belkide orasini
sözlü tacizde abartmadan bir tekme iyidir ama temaslı tacizlerde arka arkaya bayıltana kadar tekmelemen gerekir ya zaten senin baş görevin orada o adamı kısır bırakmak. sence öyle birinin çocuğu olması doğru bir şey mi? sök at valla o eller de öpülür.
Boylelerine cocuk emanet efilmez zaten evet haklisin ama bir soze bakarakta adam kisir birakilmaz ;)
söze değil bak sözlü tacize normal tekme yani birazcık acıtacak kadar sadece, fiziki taciz edenleri kısır bırak diyorum :)
Tam l*n yapcam :)
ahah adamsın mutlaka yap bu kadar insaflı olma :) o ayaklar öpülür derken lafın gelişi söyledim bu arada sen yine vur ama ben öpmem haha :)
Tm ;)
Çığlık atarım birileri sesimi duyar illaki
birileri gelene kadar seni sıkıştırırsa ne yapacaksın?
Tenha yerlerde pek bulunmam
kimse yardım etmedi diyelim o zaman? kendini koruman gerekti yani.
Bensarilir gibi ydmapar uygun yere dizimle vururum
sarılır gibi yapma taktiği çok iyiymiş yalnız bence herkes yer onu. normalde direkt diz vurmaya kalksan genellikle havada yakalarlar dizini ama sarılıp vurmak çok sinsice tebrik ederim.
biber gazı en iyi çözüm :)
aynen gazı sık üstüne bir de tekme yapıştırdın mı olay tamam :)
yanii :)))
herhangi bir nesneyi kafasına geçiririm
ya o an kolayda öyle bir nesne yoksa?
bir yerine tekme*
kesin çözümü denerim hiç riske girmem dedin ve kazandın tebrik ederim bu işi en iyi sen biliyorsun :)
haha :D teşekkürler asdf
daha önce hiç öyle bir tekme atmadıysan telaş yapıp atamazsın muhtemelen ama genelde hep öyle oluyormuş :D
yani tekme attığım kardeşim deyip de bana yavşayan bir erkek var srekli konuşmaya çalışıyo dokunmaya çalışıyo ama yanlış anlaşılmamak için yapmadım ona tokat attığımda çoğunluk sevgilim zannetti zaten
uh kardeşim diyip yavşadıysa iyi yapmışsın sağlam atsaydın tekmeyi
bacağına geldi tekme pek bilmiyorum ama tokat güzeldi elim yandı attıktan sonra ;) bu da tkat attığım 2. erkek oldu :D
kızların tokatları acayip sert oluyo felaket yakıyor yüzü yani onun acısı birkaç gün geçmemiştir senin yandıysa o acıdan gebermiştir :) diğerine niye tokat atmıştın? :) bir de tekmeyi bacağına değil başka yerlerine at bacak fazla acımaz :)
:D Yalan dolan şeyler söylemiş arkamdan üzüntüden ağlamıştım herkesin ortasında
hak etmiş. hem tokat hem tekme atan kızlar var bir de. acının zirvesini yaşatıyor öyle vicdansızlar :)
bir sorum var da yardım edebilir misin
Reddedildim ama beni seviyor gibi davraniyor :(?
Uzun Zamandir okuldan birini seviyorum ona baktigimda o da bana bakiyordu ve kantinde beni gorduginde yukari kata kacti merdivenden cikarken arkadasiyla bana bakiyorlardi.. arkadasimla oturdugumuz yere gelmeye baslamisti ben sarki soyledigimde alkislayan yok mu dedim ve yere bakarak beni alkisladi o sirada yan tarfta oturuyordu... Bugun Ona Acildim ve reddedildim. Arkadaslarima ben kimseyle cikmam demis arkadaslarim yesil gozleri var diyince daha da sinirlenmis.. Benim bu durumda ne yapmam lazim bugun siniftan bile cikamadim ona olan utancimda
o sana umut vererek büyük terbiyesizlik yapmış. senin hızlı davranıp açılman doğru olmamış ama madem kabul etmeyecek, neden bakıyor? utanacak kişi sen değilsin. ona artık selam dahi verme ama sakın başın aşağıda gezme, sen ayıp bir şey yapmadın.
teşekkür ederim :(
rica ederim sıkma canını.