Güncellemeler
+1 yıl
Sevgilinizi çok sevmiyorsanız evlenmeyin kızlar. Bu eşinin ailesinin derdi bitmiyor. Ekonomik özgürlüğüm var eşimden bile çok kazanıyorum ama yinede aile içinde fikrim alınmaya değer görülmüyor. Bu ataerkil toplumda evlenmek zor. Allahtan eşim böyle düşünmüyor. Türkiyede erkeklerin %80de ailesine uyuyor
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Size sabır diliyorum
Zor durum doğru ama bizim napmamızı istiyorsun
sabır dileyip dua edin erken gitsinler. Birde o kadar yoğun haftadayım ki tam karne zamanı
Valla dua edelim de sende edebilirsin
Eşinle aran nasıl
Çok iyi maşallah zaten onlada kötü olsa çekmezdim benim hayatım değerli öyle kimse için çekmem dert tasa
Allah bana da inşaallah senin gibi eş nasip eder
O kadar yalnızım ki
Daha iyisini bulursun inş ben o kadarda iyi eş değilim
Sorun olmaz sa konuşsak
Abla tek derdin fındıkmı gitmezsin olur biter sen öğretmensin biraz saygı göstermeliler
Ya zaten eşimde diypr bende gitmem diyor ama bunlar manyak 3 tane ablası var.
Kuzeninin düğünü vardı onlar 1de gelmemizi istedi biz 7de cıkmak istedik. Sabah 10da vir aranaya basladılar yarım saat arayla gelin diye. Sırayla önce büyük abla sonra ortacna kucuk babası hepsi aradı. Ben krize girdim Eşim çıldırdı yalnız çıktı olay oldu. Ve bu yaşandığında 1 haftalık evliydik evimizde sadece 1 gece kalabilmiştik. Babası şimdiden basladı yazın bizi evlatlıktan reddederler
Ama umrumda değiller tüm kış çalıştım yazın da gezicem arkadaslarla
Ablacım eşinin ailesi biraaz bahane arıyor gibi biz küçükken büyüklere özenirdik ne kadar olgunlar hiç kavga etmiyorlar diye şimdi anladım da büyükler bizden betermiş. Hem sana hem de seni çok seven eşine mutluluklar diliyorum abla
Abla uyarmak istiyorum soruda burada görüş yazan erkekler yok beni ekle yok konuşalım dertleşelim diyen erkeklere güvenme inanma niyetli belli zaten yaklaşma
Teşekkür ederim sizede mutluluklar 🙏🏻
Yok ben 2015den beri buradayım buradaki kızlarla dahi konuşmuyorum. tesekkürler uyarı için zaten eşimde biliyor burada olduğumu
Niyet olarak sapık bazıları neyse mutluluklar size😊
doğru yoldasın onlara fazla taviz verme.
Ya zaten başla çok taviz verdim baktım fazlasını istiyolar geri çektim şimdi. Eşim samimi olma demişti dinlemedim şimdi pişmanım
yardımcı olmak farklı bir şey ama bu kişilerin niyetleri farklı senin belirli bir kariyerin, ayrı bir hayatınız var. çok istiyorlarsa kendileri fındık toplasın. bunu söyleyenler mutlaka ya emeklidir veya evde oturuyordur sen de o zaman okul açıldığı zaman senin yerine gidip öğretmenlik yapacaklarsa fındık toplamaya giderim dersin, altta kalmana gerek yok.
Onlar kadınların çalışmasına karşı normalde. benim atamam evlendikten 3 ay sonra oldu başta aynı şehirdeydik atanıp bsşka şehre gitmemizi bile zor kabullendiler.
bu tür düşünen kişilerle anlaşman zor, senin hayatına karışıyorlar e bilmiyorlar mıydı senin öğretmen olduğunu? evde oturmak için mi üniversite okudun, sınavlara girip uğraştın?
kaç yıldır evlisiniz siz
6 ay oldu daha balayından dönüp 3 gün köyde kaldım mallığıma sonra zor bela indik yine cagırdılar ağlama krizi geçirmiştim. O zaman aynı şehirdeydik ama çok şükür 3 ay sonra başka şehre gittik. Daha da dönmücem
yani fazla muhatap olma derim
Olmuyorım zaten görümcemin biriyle tartıştım diğeriylede az kaldı. Artık telefonlarını vs açmam bitmiyor dertleri.
bitmez de hiçbir zaman
He he aman sen sen ol kocan arkanda olursa evlen. düşünsene benim 24 yasıma kadar yanımda yoktu hiçbiri ne zorluklarla okudum sabahlara kadar ders çalışırdım. Kpss kazandım ailesi diyor ki gitmeyin. çalışmasın kadının calışmasına karşı bunlar. Eşimde aksine çalışan kadın istiyor 😂 zaten ailesi ne isterse zıttını ister
Bu arada benim aldığım maaşı ailelerinde alan yok. Ben yıllık fındık parasının 2 katını kazanıyorum. Birde bunlar yaz tatilimi 3 ay sanıyor benim seminerim eğitimlerin derken 1.5 2 ay tatilim var
oyle kayın pederin #### ..
Kardenizliyle evlenme problemleri
Eşim hiç benzemiyor onlara çok şükür. Babamlar köye tatile giderdi ben ona bile gitmicem desem ikinciyi demezlerdi. Onlar köye giderdi ben sevgilimle tatile. Şimdi böyle bir aileye düştüm.
Korktuğu gelirmiş insanın başına Allahtan kocan iyi yoksa bildiğin boşanma sebebi
Evet çok şükür çok iyidir. Çok baskıcı ailesi eski kalmışlar baya