Bana sabır diler misiniz?

Eşimin ailesi geldi bize kaynanam çok iyi ama kayınpederim o kadar gıcık ki anlatamam. Biz görev nedeniyle istanbuldayız. Ben öğretmenim eşim özel sektörde. Eşime diyor ki yıllık iznini yaz tatilini denk getirde köye gelin fındık toplamaya diyor. Bu yaşıma kadar fındık tarla işi ne bilmezdim evlendim. Sürekli köy işi yaptırma derdindeler benim ailemde aksine biz seni köy işi yap diye mi okuttuk diyorlar. Gidesim vardı şimdi asla adım atmıcam hatta inadına fındık zamanı kız arkadaşlarımla tatile çıkıcam. Eşime sen gidersen git ben hayatta gelmicem dedim. Bayramda da max 3 gün durarım dedim. Görümcelerim zaten ayrı bela. Eşim çok iyi insan yemin ediyorum eşim iyi olmasa bir dk durmam bu ailede. Şu anda sırf eşim için sabredip laf söylemiyorum. Bu yaşıma kadar adını sanını bilmediğim insanlar bana karışmaya kalkıyor sırf biriyle evlendim diye bizim ailede asla böyle şeyler olmaz yani.

Güncellemeler
+1 yıl
Sevgilinizi çok sevmiyorsanız evlenmeyin kızlar. Bu eşinin ailesinin derdi bitmiyor. Ekonomik özgürlüğüm var eşimden bile çok kazanıyorum ama yinede aile içinde fikrim alınmaya değer görülmüyor. Bu ataerkil toplumda evlenmek zor. Allahtan eşim böyle düşünmüyor. Türkiyede erkeklerin %80de ailesine uyuyor
Bana sabır diler misiniz?