Bazı durumlarda herkes susmayı beceremez, sabredemez. Ağzına geleni söyler yoksa rahat edemez..
Siz susmayı becerebiliyor musunuz?
Siz susmayı becerebiliyor musunuz?

Sabır benim göbek adım Allah bana i kadar sabır vermiş ki yaşadıklarıma sabretmek her babayiğitin harcı değil dediklerim isyan değil haşa Rabbimin verdiği herşeye şükürler olsun her zaman ama insan bazen çok yoruluyor işte o zamanlar da sığındığımiz Rabbim var Elhamdülillah 🤲
Cevap
6Cevap
Sabırlı bir yönüm var evet. Ama sinir halinde ve kıskançlık krizinde hayır 😅 Sabretmek bana göre değil yine de
Yerim seni ben 😘🤭
Seninim yiyebilirsin 😅😘
Aşkların en tatlısı 💋
ben sabırlı bir adamım
sabır taşı çatlayacak cinsten ama bazen de tam tersi sabırsız olduğum oluyor
sanırım duruma konuya göre değişiyor
tam benlik bir hareket
Benim hayatım sabırlı olmakla geçiyor annem bir değişik falan o kız o erkek baya sorunlu onlarla uğraştım sabır gerektiriyor çok fazla sabırlı biriyim bence
Bazı durumlarda evet çok sabırlı olduğumu düşünüyorum ve gerçekten de sabrettim sabrediyorum. Ama bazı konularda aşırı sabırsız olabiliyorum.
Bunu insanlara anlatamazsın işte. Kırmamak için susarsın ama o başka türlü anlar.
Genelde çok sabırlıyım hatta taş olsa çatlardı denecek kadar sabırlı bi insanım ama sabrın mükafatı çok büyük ve Rabbim birgün verecek eminim...😊
Bazı durumlarda evet çok sabırlı olduğumu düşünüyorum ve
Ben bir sabır taşıyım ama patlama noktasını kimse görmek istemez 🙄
susmayı her zmaan beceremiyorum ama sabır saygı konusunda bir ekolüm
Susmanın faydasını biri bana açıklasın.
Sabrım kalmadı artık pek
Sabirli diyemem kendime..
Çok sabırlı bir insanım, Susmayıda çok iyi bilirim
Benden daha sabırlısı peygamber
En iyi yaptığım şey olabilir
Sabretmekten zaten böyle oldum 😞
Yok her zaman değil
Yok değil