Güncellemeler
+1 yıl
Psikolojik sömürme
Hayatımdaki en garip olay bu bu durumu o kadar atlatamıyorum ki başka böyle hayatı olan var mı o kadar garipsiyorum ki en azından yalnız değilim diyim böyle çok zor çok garip
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Biz de malımızda ailemizin malıyız. İstediğini yapabilirler. Sen onlara karşı saygıyı eksik etme.
Yani sen çocuğuna istediğini yapabilirsin öyle mi
Ailen seni her gün dövse yemek falan yedirmese elhamülillah de geç bence
Dayak eziyet farklı bir konu. Sana emir verebilirler. İslam'a ters düşmediği sürece söz dinlenen gerekir. Senin eşyalarını kullana bilirler. O kadar. Özel eşyalardan bahsetmiyorum.
Ya tamam haklısında ben öyle şeylerden bahsetmiyorum ki oralara çok uzak bu kişiler ailem evet ama aile gibi davranmıyolar ki daha burdan başlıyor konu
Allah yardımcın olsun. Ne diyeyim. Yaşın kaç bilmiyorum. Sevdiğin birisi varsa evlen. Ailenden ayrıl. Başka fikrim yok. Kız başına ayrı yaşaman doğru olmaz. Belki sevdiğin bir akrabanda kalabilirsinde. Oda zor.
Teşekkürler aynen uzaklaşmak iyi olur
Hayatını kısıtlıyor...
?
Anlamadım
Hayatını kısıtlıyor?
Ne yapıyor?
Ne demek istediğini sordum
Ne yapıyor ailen sana
Psikolojik zorbalık
Zorla mı yaptırıyor istemediğin şeyleri?
somurme derken maddi somurmemi
Psikolojik
Bence uzaklas biraz ordan kendini toparla
İzin vermiyolar ki daha fazla saldırıya geçiyolar yoruldum
Izinmi alman lazim
Hayır kendileri müdahele ediyor
Bu seni ileride daha da zorlar daha da kotu eder. Bence bir sekilde uzaklasmaya bak derim ben
Etti zaten uzaklaşmaya çalışıyorum hayatları kaydı şimdi diyolar çok değiştin önceki sen yok falan falan asla bırakmıyolar bağımlı gibiler bana ve tekrar kötülük yaparak beni oyuncakları yapmaya çalışıyolar şaka gibi annem bile
desene beni siz boyle yaptiniz piskilojik baski yaptiniz bende boyle oldum. Oyuncaginiz degilim desene onlara?
Ohoo neler dedim böyle dediğimde sen abartıyosun küçümseyerek bakma psikolojik sıkıntısı var acıması oynamaları neler neler git başımdan
Hahahahaha birde dalga gecme vay be
Yaşayınca böyle gülünmüyor tabi cidden kimse yaşasın istemem
InsAllah evet zor cok zor durum. Bende oyle simdi yanlz basima yasiyorum. Tek basimayim
En garibide üçününde hayatlarının bana bağlı olması üçününde bu iş için birlik olmaları üçününde ailem olması ve asla vazgeçmeyip her fırsatı değerlendirmeleri hayatımdaki en garip olay o kadar atlatamıyorum ki
Guldum kusura bakma ama gercekten ailen komik diyebilirim
Komik değil kötüler sorun değil
Cok kotuler bende oyle idim dedim ya? simdi yanliz yasiyorum tek basima
Uzaklaşmak iyi bence
istersen sohbet edelim bu konuda tkip atarsan
Gerek yok ya sağol
Yanlis anlama hani belki daha iyi tavsiyeler verebilirim diye deidm.
Evet uzaklasmak iyi. ben rahattim istedigim zaman gelip gidiyorum istedigim zaman istedigimi yapabiliyorum vesayre
Senin ailende ne vardı
Baski piskolojik maddi baski