" Acil bir işim çıktı"
" Çok sevindim"
" Hiç aç değilim"
" Aramışsın duymadım"
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aramışsın duymadım veya
* Kariyerime odaklanmak istiyorum, şu sıralar aşk olaylarından uzak duracağım. ( Beni beğenmemiştir)
*Kanki o gün benim işim var ya. ( İstemezsen sallama)
* Kankaaa akşama gelemem, kendimi biraz yorgun hissediyorum, 10 gün sonra toplantım var hasta olamam biliyorsun. ( Benim yerime kadın çağırsın toplantısını iptal eder gider)
* (Şirkette) Bizim aslında senin için gelecek planlarımız var ancak kendini biraz daha göstermelisin. ( Az paraya daha çok çalışmalısın demiyor da)
* (Şirkette) BEN : Yemekten sonra bahçeye çay içelim Mİ? CEVAP : Yok ya toplantım var canım sen iç. ( 10 DK SONRA BAŞKASIYLA BAHÇEDE KONUŞURLAR)
Yani @nirhamm bunun gibi 50 tane daha bizzat yaşayıp artık sıkıldığım yalanları sayabilirim :)
Ben hepsine inanırım
Pek saf birine benzediğini düşünmüyorum 🙃
Tanıdığım insanların az çok nasıl karakterde olduğunu yalan söylemeyi becerip becermediğini bildiğim için seçeneklerde olan cümleleri kurduğu zaman gerçek söyleyip söylemediğini anlayabiliyorum zaten çok sık yalan söyleyen birisi ile olamam arkadaşlık kuramam güvenemem
hiçbiri inandırıcı gelmiyor
Cevap
21Cevap
Aşk var yalanı ya da kızların biz karakteri seviyoruz para ya da yakışıklılık ya da boy bizim için önemli değil yalanına inanmıyorum ya da gerçek aşk veya sevgi var yalanlarına inanmıyorum ;)
Selam gadası 🙃
Aramışsın ama duymadım lafına hiç inanmadım
Yani aramışsın duymadım yalanı artık bana inandırıcı gelmiyordu hiçbir zaman zaten Çünkü şu anda her şey telefonla oluyor insanların Elinde 7/24 telefon var Yani nasıl duymadın sessiz de olsa bir de görürsün yani bu kadar bariz Yalan konuşmaya gerek yok
Artık Kimse kimsenin mutluluğunu paylasmiyor. Kimse hayatımızda güzel şeylerin olmasından mutluluk duymuyor.
Çok sevindim. Evet kesindir artık hiç inandırıcı gelmiyor.
Teşekkür ederim
hiç bi yalan inandırıcı gelmez bir de beyaz yalan yok işte pembe yalan gibi benzetmeler yapmışlar
yalan yalandır arkadaş yalanları renklendirerek daha kabullenir hale getirmek çok saçma
sağol bebekim
Çok işim vardı müsait olamadım. Şarjım bitti gibi gibi...
Ya bir insan nasıl müsait olmaz hiç yemek yemiyor mu. Çay içmiyor mu. ya da hiç lavaboya gitmiyor mu?
Çünkü o anda bile 1 dk. arama imkanı olabilir.
insanların hala umudu ya da alacağı şeyler varsa karşısındakinde ve işte o zaman yalanları bile zevk veriyor sanki
anlamadınsa neden beğendin
bir örnekle anlatayım
bir kız benden hala almak istediği şeyler varsa beklentileri varsa yalanlarımı yalan olduduğunu bilsede inanmış gibi davranıyor
bende bunu demek istedim örneğin benle alakası yok sadece örnekti
öyle temiz insan kalmadı ben inanmıyorum her şey ama her şey amaç olmuş birbirimize amaçlarımız için katlanmaya başladık
başım ağrıyor ama seçeneklerden aramışsın duymadım
Ay canım mutlaka görüşelim
Her zaman müsaitim gel bana kahve içeriz
Konuşmak isteyen geri dönüş yapar.
Bırakın bu ayaklari
İnan arayacaktır ama iş girdi araya arayamadim.
Seni seviyorum yalanına inanmam müsait değildim açamadıma inanmam
insanların çoğunun ''ben iyiyim ben iyiyim ! '' yalanlarına katlanamıyorum.
herkes bu kadar iyi kalpli ise bunca kötülüğü kim yapıyor?
nirham ın açıkça kırmızı renk ile alakalı fetişi var bence
İnsanların ağzından ya da klavyesinden çıkan her söz, yazı ¢
Burdaki olup bitenler zaten kapatıcam birazdan gözgore göre harcadı beni işte insan oğlu ortada neyse 👋
Hiçbir bahane inandırıcı gelmiyor artık. Ama bunlara takılmıyorum isteyen bir yolunu bulur
Acil bir işim çıktı dan nefret ederim
Akıllı saati olup aramışsın duymadım diyenler...
Hic kimse cok sevinmez
Kimse kimsenicin sevinmiyor
Sevgilim var yalanı
Seni sevmiyorum
Bende şimdi seni arayacaktım
Yüzünden belli oluyor
Sigarayı biraktım birakcam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?