1. Seni seviyorum klişesi. 2. Hepsi geçer unutursun klişesi. 3. Sende bir gün sevdiğini bulursun klişesi. 4. Bana güven klişesi. 5. Hayatın aydınlık yanıda var klişesi. Not: Evet hayatin aydınlik yanı ve mutlu yanları var ancak genelde hep mutsuz. 6. Ben senin derdini çözerim klişesi. Daha varda şimdilik bunlar baya baydı hanımefendi.
Sen benim en yakınımsın ( seni avutuyordur ) Sadece sen biliyorsun saçmalama ( 7 düvel bilir o meseleyi) Aramıza kimse giremez ( Bir Kaf dağı eksiktir arada) Uyuyakalmışım yaa ( Halbuki gecelere kadar ayakta kalmıştır) Yeni gördüm ya mesajını ( Allah razı olsun ya 12 saat sonra görmüşsün ya 24 saat olaydı)
"Şu ara ilişki konularıyla ilgilenecek vaktim yok" (1 hafta sonra sevgili yaptı) "En az 2-3 yıl evlilik düşünmüyorum. Seninle alakası yok" (1 yıl sonra evlendi) "Yeni ilişkiye hazır değilim" (1 ay sonra sevgili yaptı)
**valla bende para yok senden mi saklıyacam. ***önemli olan ruh güzelliği canım. ***senden başka kimseyi sevmedim. ***aaaa. hoşgeldin. ben de şimdi sana geliyordum. ***bir kereden birşey çıkmaz. ***yarın tamam. ***öğle tatili yapmıyoruz. ***hiç acıtmayacak. ***şimdi ben de seni arayacaktım. ***orijinal yedek parcası. ***telefon şehirler arasına kapalı. ***burada torpil geçmez. ***girilmez levhasını görmedim. ***yemeğe kalın. ***çok üzüldüm. ***her bedene uyar. ***davetliydik ama gitmedik. ***bu kızı kimler kimler istedi. ***herkese eşit zam yapıldı. ***hatırası var. ***herşeyin en iyisine layiksin. ***sadece arkadaşız. ***o benim ağabeyim gibiydi. ***ben zaten böyle olacağını biliyordum. ***arkasından değil, burada olsun yüzüne de söylerim. ***bilsem söylemez miyim? ***ayıp ettin valla kimseye söylemem ***kolay gelsin herkese, ***aradım valla yoktun... ***kusura bakma güzelim, bizde de hiç bozuk kalmadı. ***yolda lastik patladı. ***baba, bu dönem kitaplar çok tuttu. ***yedi göbekten istanbul'luyuz. ***üç saatte ankara'ya indik. ***çok yakın ahbabım olur. ***elimizde büyüdü. ***orada durumunu toparlamış. paraya para demiyormuş. ***paranın ne önemi var muhim olan insanlık. ***abi sen kapat, ben hemen arıyorum. ***imkansız, daha ucuza bulamazsınız. ***şimdi seni düşünüyordum. ***hayır efendim çekmez. ***giyince açılır, merak etmeyin. ***kapatmam lazım, ocakta yemek var. ***en doğru, en hızlı, en detaylı haberler için bizi izleyin. ***biz demokrasinin bekçisiyiz. ***saat durmus, çalmadı.
En İyi Cevaplar