Uyanırım, hemen kendime kahvaltı hazırlarım.40-45 dk sonra Sade Türk Kahvemi yaparım. Ayıldıktan sonra gün içinde halletmem gereken işlerim nelerse onlara başlarım.
Hafta içi klasik, Uyan, ofis, kahvaltı, işler güçler. Haft sonu. Programa göre bi yerlerdeysem kalkış, bi kahve, sabah yürüyüşü, dışarda edilecek bi kahvaltı. Ve mekan taraması. Evdeysem, kalkış, kahvaltı, varsa işlerin halledilmesi ve kitap.
Hafta sonuna ekliyorum. Hafta içi çok geç uyuyup daha doğrusu uyuyamayıp, işe geçmek dışında çok bir şey yaptığım yok. . bir doz eklenebilecekler tavsiyesi alabilir miyim?
Bu durum mevsimden de olabilir. Ama sabahları bir program ayarlayın. İptal edemeyeceğiniz bir şey olsun. Spor salonu gibi. Bir kurs gibi. Düzene girersiniz. Bende de vardı o sıkıntı. öyle yaptım.
Ben de yapıyodum da fazla yazı var, sıkıcı gelebilir. Önerilere açıksanız önerilerde bulunabilirim. "Sana ne benim slaytımdan, işine bak" demezseniz tabi
iş yok üstelik üstüne devlet vergi alıyor benden bir iş yeri için mülakata girdim güzel gitmedi yani bildiğin her günüm zehir geçiyor 2023 tam bir zehir yılı
Maalesef ömrüm eve kapalı geçiyor senelerdir hiç evden dışarı çıkmıyorum böylece yaşlanıyorum ilerleme sağlayamıyorum. Yaşım 33 hâlâ kendime ait bir hayatım yok özgürlüğüm yok tutsak gibiyim.
Çocukluğumdan beri çekingen utangaç içe dönük sessiz biriyim hiç açılamadım sosyalleşemedim öz güvenim sosyal ve iletişim becerilerim gelişmedi zamanla daha da içime kapandım senelerdir evden dışarı çıkmadan yaşıyorum