Kişilik & Karakter Gününüz nasıl başladı nasıl devam ediyor? Deadpooll34 Takip Et Xper 3 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Gününüz nasıl başladı nasıl devam ediyor Güncellemeler+1 yıl Güncelleme Güncellemeler+1 yıl Güncelleme. Gününüz nasıl başladı nasıl devam ediyor? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Günüm sıkıcı başladı ama iyi gidiyor şarkı dinliyorum öyle dp 0 1 Yorumla Deadpooll34 +1 yıl Dinle şarkılar iyidir modunu düşürecek şeyler dinleme ama
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Sakin gidiyor ama birazdan hareket basliycak 1 3 Yorumla Deadpooll34 +1 yıl İşte falansın heralde Yorumla Degisik_-_ +1 yıl Yok evdeyim 😄 şimdi kalkıp dip bucak temizlik yapicam Yorumla Deadpooll34 +1 yıl 😂😂😂 kolay gelsin sana temizlik şart Yorumla
Pikauv Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 +1 yıl Hastayım, kötü ama halledicem kffjdk 0 5 Yorumla Deadpooll34 +1 yıl Hadi ya geçmiş olsun olmadi bir acile falan git iğne kendine getirir Yorumla Pikauv +1 yıl Gittim gittim var ilaçlarım ama geçmiyor Yorumla Deadpooll34 +1 yıl Acile git bir iğne rahatlatır sıcak tut kendini Yorumla Pikauv +1 yıl Gittim hastaneye ya hap falan verdi içiyorum sağol Yorumla Deadpooll34 +1 yıl 🙏🙏🙏 Yorumla
kdsljdkspalsls Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 811 cevap paylaştı. Sabah sevdiğim kızdan engel yedim bok gibi 0 2 Yorumla Deadpooll34 +1 yıl Aşarsınız sorunları inşallah dostum Yorumla kdsljdkspalsls +1 yıl Kanka benim kim olduğumu bile bilmiyor bende diyemiyorum berbat bir şey ya Yorumla
Nöropsikolog Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Çok güzel 🥰 0 1 Yorumla Deadpooll34 +1 yıl Devamı da güzel olsun Yorumla
Pırasalıbörek Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Durgun gergin mutsuz 0 3 Yorumla Deadpooll34 +1 yıl Sebep Yorumla Pırasalıbörek +1 yıl Canımı sikanlar var 🤷 Yorumla Deadpooll34 +1 yıl Onlar bitmez o yüzden takma gereksiz insanları Yorumla
xoxoxo777 Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Aynııı 0 1 Yorumla Deadpooll34 +1 yıl Çok açıklayıcı oldu sağol 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Günüm sıkıcı başladı ama iyi gidiyor şarkı dinliyorum öyle dp
Dinle şarkılar iyidir modunu düşürecek şeyler dinleme ama
Sakin gidiyor ama birazdan hareket basliycak
İşte falansın heralde
Yok evdeyim 😄 şimdi kalkıp dip bucak temizlik yapicam
😂😂😂 kolay gelsin sana temizlik şart
Hastayım, kötü ama halledicem kffjdk
Hadi ya geçmiş olsun olmadi bir acile falan git iğne kendine getirir
Gittim gittim var ilaçlarım ama geçmiyor