Kızlarla konuşamıyorum psikolojim yavaş yavaş çöküyor?

Arkadaşlar gerçekten çok kötü durumdayım bakın millet söyle düşünebilir aklın abazalik ta falan diye ama gerçekten amacim bu bile değil her neyse psikolojik olarak diplerdeyim 18 yaşındayım yaşım daha erken olabilir bu sıkıntı için ama çevremdeki insanları görünce kıskançlık krizine bile girebiliyorum bu sorunu anladım yani bı insanın sevilmesi ya da aşık olunması tiple alakalı bir durum değil sadeece dil geçiyor başka hiçbir şey yok gerçekten ben göz teması bile kuramıyorum kızlarla utanıyorum şimdi fiziksel özelliklerimi söyleyeceğim ama söylesem dersiniz ki bu çocuğun kolunda 10 tane sevgilisi flörtu vs. Vardır ama şu zamana kadar annem ablam dışında bır kız eli değmedi elime çok garip geliyor aslında psikolojik bir durum yani kendimi ifade edemiyorum boy 1.95 eli yüzü düzgün biriyim renkli gözlü sarışınim dediğim gibi gören playboy diyo yaklaşmıyor reddedilir diye ama insanlar hep bu ön yargı yüzünden kendi ile çelişiyor ben birşeyleri düşünmek istemesem bile garip bı sekilde beynim zorla düşünüyor ve psikoloji diplerde oluyor yani sevdiğim kizlar oldu hatta 3 yıldır platonik olduğum birine açıldım geçen ay ama elde var sıfır yine hüsran neyi yanlış yaptığımı merak ediyorum gerçekten benim diğer insanlardan farkım ne anlamıyorum fotojenik değilim fotoğraf çekilmiyorum felan üstüne üstlük dışarda öyle insanlar görüyorum ki yanındakine haketmeyenler mi dersin kadın düşmani mi dersin her türlusu var kızlarda daha çok ilgi duyuyor o arkadaşlara Allah'ın gücüne gitmesinde Habeş maymunu gibi insanlar nasıl mutlu anlatamam yani buraya içimi dökmek istedim en azından cevap yazarsanız dertlesiriz😊
Kızlarla konuşamıyorum psikolojim yavaş yavaş çöküyor?