Kocam ben babası oturuyorduk. Emekli kayınpederim. Bir aydır evde canım çok sıkılıyor dedi bende annem ne halde kim bilir baba erkek her gün evde olunca çekilmez olur dedim birşeye karıştığım yok ki dedi eşimi göstererek bizim Semih emekli olsa karı gibi herşeye karışır dedim bana çok sert bakıp kelimelerini seç dedi eve geldik ne biçim konuşuyorsun sen benle diye kızdı sizce
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Adam haklı. Bir erkeğe 'karı - kadın gibi' lafı kullanılmaz
Niye kadın olmak ayıp mı?
Kadın olmak ayıp değil. Ama eşine karı demek üstelik bunu babasının yanında söylemek ayıp
Hatta bana göre direk boşanma sebebidir bu. Bir erkeği kadın yerine koymak onun gururunu kırar
Saçma sapan konuşma sana erkek gibi deseler de aynısı geçerli mi? Birde kadınsınız ya. Siz bile cinsiyetçilik ediyoeus uzun
Erkek gibi lafıyla Kadın gibi aynı şey değildir. Burada cinsiyetçilik yok.
Bir kadına erkek gibisin demek sert duruşlu ve güçlüsün demektir. Ama erkeğe karı gibisin demek onun gururunu kırar. Ayrıca sen burada 'karı gibi her şeye karışır' diyerek kadınlara da hakaret etmiş oluyorsun
Sen tam bie erkek düşkünü kadın düşmanısjn
Erkek düşkünü olsaydım burada sevgili arardım. Ama öyle değilim, ayrıca kadın düşmanı olmadığımı 'karı' kadınlara hakarettir dememden anlaman lazımdı ama sende o bey*in yok.
Senin gibi bir kadınla ömür geçmez
Allah nasip etmesin
Ne biliyorsun beni ne biliyorsun. ? Kafasız köpek ne tanıyorsun beni semin gibi fakir işşsiz herife asıl kız naaip etmesin rabbim
Sen bir kadın olarak " karı gibi" lafını nasıl kulanıyorsun ben de onu anlamıyorum.
Ağza geliş
Ağır bir laf değilde babasının yanında söylediğin söz onurunu kırmış ve gurur yapmış
Abartıyor bence ne var ki
Valla cok değişik erkek tipleri var bazıları en ufak şeyi abartik gurur meselesi haline getirir seninkininde galiba babasının yanında ezip karı muamelesi yapman hoşuna gitmemiş yoksa başka biri olsa gülüp geçeceği bir söz aslinda
baska seyler mi geldi aklina acaba da kotu bisi dememisn ama neyse burdan sormam ama merake ttim seyler var
Aslında pek ağır laf değil ama babasının yanında aşağılama gibi olmuş adama. Doğru değil
Karı gibi lafı olmamış daha nazik bir üslupla konuşabilirdin.
Karı gibi denilir mi bir erkeğe? Haklı.
Niye ayıp mı kadın olmak
gururunu zedelemissin
Tamam sus artık bence.
Yani, yerinde olmayacak laf söylemişsiniz.
Amaaan tek derdiniz bu olsun
karı gibi denilmez kötü bi laf
Neden karı olmak kötü mü
karı yerine başka kelime kullanmak iyi olurdu karı çok kaba bir kelime kadın de
Sen haklısın aşırı tepki vermiş.
Şimdiden karışıyormu herşeye evde
Bunada kızılmaz ki sen haklısın.
Eşin cok alıngan
Patavatsız birisin
Şaka kaldiramiyor