Annemin her şeye bu kadar karışması abartı değil mi? Siz olsanız ne yapardınız?

Kardeşim 16 ben 23 yaşındayım. Çocugun sınav haftası geliyor. Sadece bu akşam boş kalan akşamlar dolu. Annem bu yaşımda bana bile gece 2 de yazan küfürler eden. Her anımı rapor etmemi isteyen biri mesela diyelim kafede sevgilimleyim ordan çıktığım anda ona yazmalıyım nerdeysek diyecegım ya da kız arkadasımlaysam eve gel eve gel yazar. Saat aksam 7 de oturdugum cafede bile eve gel diye tutturan brii. 6 kere major depresyon gecırdım bi sürü ilac kullandım. Kendimi aylarca eve kapattıgım oldu ve doktor ozellıkle sosyallesmemi söyledi. Kışın daha kötü oluyorum kesinşikle yalnız kalmamam lazım. Çok ağır geçiriyorum. En sonkinde 15 kilo verdim. Bu akşamda kardeşimle oturcaz haber veriyim dedim ortalığı yıktı. Çocuk herşeyini gizliyor ondan bu yuzden. Bir anne düsünün ne denirse densin bagıran olay cıkaran. Beni çok yoruyor. Tek yaşamaktan nefret ediyorum zten bana evlen kocanla gez diyen biri kendisi. Kocan degıl gezme diyor ulan evlilik basit bisey mi tanımdadan nasıl olacak :( Kendisi bosanmıs diye benide yanlış evlilik yaptırıp dul bırakmak istiyor :(
Güncellemeler
+1 yıl
Tek yaşamaktan nefret ediyorum atansam da gitsem yazacaktım. Özel işlere izin vermiyolar. Evlenmeden de bu evden çıkamazsın modunda :(
Güncellemeler
+1 yıl
Ona göre tüm aktiviteler kocayla yapılır kendisi başı açık üni bitirmiş birisi. Hayret ediyorum. Cafeye gitmek icin evlenmem mi lazım
Annemin her şeye bu kadar karışması abartı değil mi? Siz olsanız ne yapardınız?