Aslında evrim bir doğa yasasıdır yani gerçekliği kanıtlanmıştır fakat yine de bana ne ben inanmam diyen çıkar mı?

Aslında evrim bir doğa yasasıdır yani gerçekliği kanıtlanmıştır fakat yine de bana ne ben inanmam diyen çıkar mı?

Evrim, maymundan gelmek değil diyorsun fakat koyduğun fotoğraf bunu gösteriyor? Nasıl bir saçma çelişki bu. Ayrıca hiçbir şey kanıtlanmış değil. Kur'an'a masal diyenler, saçma ve mantıksız, çelişkilerle dolu evrim teorisini ilah edinmişler. Aslında bu içgüdüsel olarak ortaya çıkmıştır çünkü insanın fıtratı boşluk kabul etmez, bir şeye inanma ihtiyacı duyar. Siz de Allah'ı reddederek doğayı ilah olarak kabul ediyorsunuz. Aslında ateizm diye de bir şey yoktur çünkü hiçbir şeye inanmamak da bir inançtır ki siz doğayı yaratıcı olarak kabul ediyorsunuz. Sana ben 900 tane ayet de okusam hiçbir tesiri olmaz önce kalben inanmak ve kabul etmek gerekir. Şu kısacık video bile aslında evrimin ne kadar mantıksız ve çelişkilerle dolu bir teori olduğunu ortaya koyuyor.
https://www.youtube.com/embed/5QSZaTWm3DAEn gelişmiş maymunun kromozom sayısı 33 insanın kromozom sayısı 23 eğer insan maymundan gelseydi kromozom sayısı 35 olurdu ama değil hala evrim diyen kıt beyinliler alın size bilimsel kanıt hala konusursaniz Allah size fikir versin
Dostum bir tırtılın kelebek olması evrimdir balığa benzer bir parçanın kurbağa olması bir evrimdir yüzlerce örneği var ama bir insanın atasının maymungillerden evrim geçirdiğine ben inanmıyorum müslüman adam da inanmaz
Bak sormuşsun herkes görüşünü yazmış ama inanmayan herkese karşı agrasif davranıyorsun bunu kaldıracak karakterin yoksa sorma anladınmı sen mavi rengi seversin ben kırmızı rengi severim ama sen mavi seviyosun diye ben sana düşmanlık beslemem aynı şekilde sen evrime inanırsın ben allaha inanırım bunda düşmanlık beslenicek bir durum yok herkse senin kafada olursa bütün din toplumları birbiriyle savaşır sırf farklı görüşteler diye tutmuş bana IQ seviyen düşüyor diyosun şimdi biz seninle karşılıklı oturduk bir konu hakkında fikirlerimizi birbirimize söyledik sen benim inancım gereği inandığım şey yüzünden bana hakaret ediyosun bende sana dinimden örnekler veriyorum ama sen bana bir şey sunamıyor tam aksine saldırıyosun burada kimin IQ seviyesi düşük sence?
@ekkolataa Bu konuda vesvesex abime katılıyorum yani inanç hürlüğü var, abinin inancıyla dalga geçmen hoş değil bende inanıyorum evrim teorisine ama inanmayana da dalga geçecek değiliz.
adece soru soruyorsan aldığın cevapların sana zıt gelebileceğinin bilincinde ol bunu kaldıramıyosan girme ortama gerek yok
Biliyorum ben zaten bunu, cahil insanların cevaplarını da aldırış etmiyorum abim sen kafana takma
Ne alaksı var ben seni savundm
Cevap
6Cevap
Evet inanıyorum tabi ki. birden yoktan var olmadık ya. her şey zaman içinde oldu
En mantıklı teori evrim zaten bakınca görüyorsunuz hala kuyrukla doğan bebekler var.
Evrim inanç değil gibi duruyor diye düşünüyorum
Evrimi inkar etmek saçmalık çünkü evrim demek değişmek demek sperm hücresinden embriyoya ordan da bebekliğe geçiyoruz bu bile bir everimdir.
inanmıyorum, inanamıyorum; hoş, inanmakda istemiyorum
Evrim teorisi Allahsiz kitapsızlar in uydurduğu saçmalık
Senin genlerin maymundan mi geliyor yani
🤣🤣🤣 harbi bana ispatlasana , insan neden evrilmedi madem , niye maymundan insana geçip kaldık daha ileriye gidecek miyiz.
hayhay, https://www.youtube.com/watch?v=x13t2EGKHEw
keyifli seyirler
Yani bunu izlemeyecegimi biliyorsun dimi. Peki neden 160 yıl öncesinden baska bir dayanak yok. Yani bunu kimse bilmeden ve tıbbi hiç bir bilgi elinde olmadan Darwin denen maymun mu ispatlamış. Bana sorumun cevabını verir misin. Sadece insan değil yani başka evrim geçirenler neler. Doğasında olanı anlarım ama canlı gruplarının başka bir canlıdan geldiğine inanmam. Şu anda yaşayan maymunlar neden evrilmiyor o zaman neden insana dönüşmüyorlar ¿
İnanmıyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?