Lütfen yargılamadan dinler misiniz?

merhaba arkadaşlar kısa Bi hayat özeti geçeyim ilk başta. babamı 5 yaşıma gelene kadar görmedim. 8 9 yaşımda annem terk etti, psikolojisi çok bozuktu. intihara girişiyordu çok korkuyordum bıçakla geziyordu evde uyurgezerlik vardı. annemle şu an görüşmüyorum 18 yaşındayım babam çok ilgisiz davrandı annem yokken babaannem dedemle yaşadım kardeşlerimi büyüttüm annem bizi bırakıp gittiğinde 2 aylık kardeşim vardı ben değiştirdim altını ben verdim mamasını. sürekli Bi yanım eksikti. yaşım ilerledikçe çok sevgili yapmaya başladım herkesi aldattım ama gerçekte çok merhametli bir yüreğim vardır ama yetmiyor 1 erkek 2 erkek sürekli birileriyle konuşmak istiyordum. hepte benden büyük kişiler olsun istiyordum. son zamanlar biraz güzeldim namaza başladım. ama hala içimde benden büyük biri ile sevgili olmak beni sevmesi falan var benden büyük derken 20 yaş falan neden böyle oluyor psikolojik destek de alıyorum ama bu konuyu açamıyorum. küçüklükten beri gelen sevgi ve ilgi eksikliği mi buna sebep olur nolur yardım edin
Lütfen yargılamadan dinler misiniz?