Lütfen yargılamadan yaklaşın?

Erkek arkadaşımla 3 ay önce arkadaş ortamında şakasına flörtleşerek ilişkimize başladık. O zamanlar çok tatlı, güzel geliyordu. Gerçekten çok güzel seven bir insan. Fakat sağlıklı bir iletişim kurabildiğimizi düşünmüyorum çünkü genelde beraberken birbirimize sadece şakalar yapıyoruz onun dışında ciddi bir sohbetimiz olmuyor. İlk zamanlar bu komik ve tatlı geliyordu ama artık öyle değil maalesef. Mesela bir şey anlattığım zaman hayırlısı, inşallah, Allah'ın dediği olur gibi cevaplar alıyorum ama ben bunun aksine onun fikirlerini duymak istiyorum. Bir de onun ilk ilişkisi bununda bir etkisi vardır diye anlayışlı yaklaşmaya çalışıyorum. Ona olan ilgimin, hislerimin azaldığını düşünüyorum ve bu düşünce aklıma geldiği zaman hemen başka şeyler düşünmeye çalışıyorum. Çünkü bunu söylemek çok zor gerçekten onu asla yarı yolda bırakmak istemiyorum ama kendi duygularımdan emin olmadan onunla ilişki içerisinde olmam hem ona hemde bana haksızlıkmış gibime geliyor. Bir heves miydi gelip geçti mi yoksa psikolojik olarak sıkıntılı bir dönemden geçtiğim için mi böyle düşünüyorum kaç kere kendimi dinlesemde bunun yanıtına ulaşamıyorum. Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Lütfen yargılamadan yaklaşın?