Aile & Toplum Eski bir arkadaşın evine ilk kez gıdecem ne götürmeliyim? Eylulemira Takip Et Guru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Eski liseden bir arkadaşım karşılaştık evine davet etti. Hediye mi almalıyım yoksa çocuğuna bir şey mi almalıyım? Yoksa tatlı mı almalıyım Güncellemeler+1 yıl Acaba kendim mi yapıp götürsem magnolia mesela Eski bir arkadaşın evine ilk kez gıdecem ne götürmeliyim? Cevapla Lise Soruları Hediye Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Bence çikolata götüerebilirsiniz veya hediye 0 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. #selamgençlik 🍀🍀⭐ Soğuk baklava ilk kez giderken süper. El emeği göz nuru ev yapımı tatlı yapmak daha sonrası için bence. ⭐#tubasueda 🍀🍀 0 0 Yorumla
GeceMuhafızı Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Bence evine şöyle güzel bir saat alabilirsin tabii yine de yiyecek götürmek istiyorsan onu da götürebilirsin 0 0 Yorumla
ZodiacK Takip Et Master Yaş: 29 , eic 74% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bir kutu taze kurabiye alıyorsun. Mümkünse kendin seç, şu renkli göze hitap edenler olsun. 🤤 0 1 Yorumla Eylulemira +1 yıl Aynen öyle yapam elim boş gitmeyim ayıptır Yorumla
Ayazbelınay Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Boş elle gitmek istemiyorsan ne alırsan uygundur 0 2 Yorumla Eylulemira +1 yıl İşte ne alım 😅 Yorumla Ayazbelınay +1 yıl Biraz tatlı çocuğuna abur cubur dengele işte yük getirmeyecek bişi işte tatlı veya çay içeceksiniz pasta falan da olur yani Yorumla
u MustiEmre Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kuru pasta yaptır yanında al götür. İlla hediye alacan diye bir kaide yok. 0 7 Yorumla Eylulemira +1 yıl Yaş pasta alım çocuk sevinir bari 🤪 Yorumla u MustiEmre +1 yıl Aaa olur bak Eylül deyzesi 😜😂 Yorumla Eylulemira +1 yıl Di mi ya teyze de olduk vay anasını ya 🤪kendi yeğenlerim bana yetiyor Yorumla u MustiEmre +1 yıl Hehehehe olacak o kadar 😜😜 Yorumla Eylulemira +1 yıl Duygulandım 🥲lisede beraber eğlendiğim şimdi anne oldu neyse darısı başıms Yorumla u MustiEmre +1 yıl Allah hayırlısını versin Eylül üzülme 🥺 Yorumla Eylulemira +1 yıl 🥺🥺🥺🥺 Yorumla
HELLRAISER38 Takip Et Xper 7 Yaş: 43 , eic 38% +1 yıl Hem çocuğuna bir hediye al, hem de yanında bir de tatlı al. Daha iyi olur. 0 4 Yorumla Eylulemira +1 yıl Öğrenciyim ben be 😁oyuncak olmuş minimum 100 tl ya o ya o Yorumla HELLRAISER38 +1 yıl Baştan söyleseydin öğrenci olduğunu ona göre yorum yapardım. O zaman çocuk için al bir hediye. Yorumla Eylulemira +1 yıl Bir araba 😆ya da traktör iyi olur Di mi Yorumla HELLRAISER38 +1 yıl Araba vardır. Traktör çocuğun ilgisini çekebilir. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evine bir şey alman daha yerinde olur. Çay bardağı takımı olabilir. 0 0 Yorumla
Famks Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl En azından bir tatlı götürsen iyi olur ya da kuru pasta da olabilir 0 0 Yorumla
Eternetiy Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 44% +1 yıl Avur götür birbirinizin turşusunu kurarsınız 😅 0 6 Yorumla Eylulemira +1 yıl Komik mi Yorumla Eternetiy +1 yıl Değil mi ne güzel işte eski günleri yad edersiniz Yorumla Eylulemira +1 yıl Ne eski günü be evli çocuklu anca benim turşumı kurarlar Yorumla Eternetiy +1 yıl Snada bitane koca tarafından herif ayarlı versin akraba olun işte ne güzel her gün gider gelirsiniz Yorumla Eylulemira +1 yıl Haha çok komik Yorumla Eternetiy +1 yıl Öyle yapan var mesela bizim evli olan akrabalara bekar gelen olursa mesaj atarım hayırlı olsun tatlıya ne zaman geliyoruz 😅 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bir çikolata al ve git 0 0 Yorumla
uzaylı_tony Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. erkek mi kızmı arkadaşın 0 2 Yorumla Eylulemira +1 yıl Erkeğin evinde ne işim var benim kız tabi Yorumla uzaylı_tony +1 yıl nerden bileyim ona göre akıl verecektim ben Yorumla
barmen_chıld Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl çeyrek al gotur 0 2 Yorumla Eylulemira +1 yıl He bende zaten para ***** Yorumla barmen_chıld +1 yıl :) kafan karısmasın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Bence çikolata götüerebilirsiniz veya hediye
#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Soğuk baklava ilk kez giderken süper. El emeği göz nuru ev yapımı tatlı yapmak daha sonrası için bence. ⭐
#tubasueda 🍀🍀
Bence evine şöyle güzel bir saat alabilirsin tabii yine de yiyecek götürmek istiyorsan onu da götürebilirsin
Bir kutu taze kurabiye alıyorsun. Mümkünse kendin seç, şu renkli göze hitap edenler olsun. 🤤
Aynen öyle yapam elim boş gitmeyim ayıptır
Boş elle gitmek istemiyorsan ne alırsan uygundur
İşte ne alım 😅
Biraz tatlı çocuğuna abur cubur dengele işte yük getirmeyecek bişi işte tatlı veya çay içeceksiniz pasta falan da olur yani
Kuru pasta yaptır yanında al götür. İlla hediye alacan diye bir kaide yok.
Yaş pasta alım çocuk sevinir bari 🤪
Aaa olur bak Eylül deyzesi 😜😂
Di mi ya teyze de olduk vay anasını ya 🤪kendi yeğenlerim bana yetiyor
Hehehehe olacak o kadar 😜😜
Duygulandım 🥲lisede beraber eğlendiğim şimdi anne oldu neyse darısı başıms
Allah hayırlısını versin Eylül üzülme 🥺
🥺🥺🥺🥺
Hem çocuğuna bir hediye al, hem de yanında bir de tatlı al. Daha iyi olur.
Öğrenciyim ben be 😁oyuncak olmuş minimum 100 tl ya o ya o
Baştan söyleseydin öğrenci olduğunu ona göre yorum yapardım. O zaman çocuk için al bir hediye.
Bir araba 😆ya da traktör iyi olur Di mi
Araba vardır. Traktör çocuğun ilgisini çekebilir.
Evine bir şey alman daha yerinde olur. Çay bardağı takımı olabilir.
En azından bir tatlı götürsen iyi olur ya da kuru pasta da olabilir
Avur götür birbirinizin turşusunu kurarsınız 😅
Komik mi
Değil mi ne güzel işte eski günleri yad edersiniz
Ne eski günü be evli çocuklu anca benim turşumı kurarlar
Snada bitane koca tarafından herif ayarlı versin akraba olun işte ne güzel her gün gider gelirsiniz
Haha çok komik
Öyle yapan var mesela bizim evli olan akrabalara bekar gelen olursa mesaj atarım hayırlı olsun tatlıya ne zaman geliyoruz 😅
Bir çikolata al ve git
erkek mi kızmı arkadaşın
Erkeğin evinde ne işim var benim kız tabi
nerden bileyim ona göre akıl verecektim ben
çeyrek al gotur
He bende zaten para *****
:) kafan karısmasın
Çocuğuna bir şey al bence
Tatlı iyi ama çok ucuz alma